"MnS" w Polsce
-
Martin Rode
Czy ktoś z Was miał już kiedyś komunikat, że „materiały w palyer można odtwarzać tylko na terenie UE”.
Kod błędu: GE/T/ED
Przelogowanie nie pomaga.
Ok, chyba jakieś problemy techniczne. Na stronie player jest komunikat o ograniczeniach geolokalizacyjnych GE/T/ED.
Obecnie na niektórych tytułach (np. "Moda na Sukces") można zaobserwować komunikat o ograniczeniach geolokalizacyjnych (kod błędu GE/T/ED). Nasz Dział Techniczny pracuje nad jak najszybszym rozwiązaniem tej kwestii. Uprzejmie prosimy o cierpliwość i przepraszamy za niedogodności.
Kod błędu: GE/T/ED
Przelogowanie nie pomaga.
Ok, chyba jakieś problemy techniczne. Na stronie player jest komunikat o ograniczeniach geolokalizacyjnych GE/T/ED.
Obecnie na niektórych tytułach (np. "Moda na Sukces") można zaobserwować komunikat o ograniczeniach geolokalizacyjnych (kod błędu GE/T/ED). Nasz Dział Techniczny pracuje nad jak najszybszym rozwiązaniem tej kwestii. Uprzejmie prosimy o cierpliwość i przepraszamy za niedogodności.
Ostatnio zmieniony 2021-07-30, 22:35 przez Martin Rode, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adex-fan Brooke
Ja niedawno miałem jakiś błąd, że w tv nie dało się odtworzyć, przerywało po sekundzie i wyskakiwał błąd, ale na tablecie i komputerze działało a teraz też komunikat o ograniczeniach i nie da się oglądać

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Usterka związana z geoblokadą na Playerze została usunięta. Obejrzałem wczorajszy odcinek, dzisiejszy też nie powinien sprawiać problemów. Można oglądać.
Martin, wieczorem połączę dwa Twoje posty w jeden, bo między nimi jest trzyminutowy odstęp. Przypominam tylko, że czas na edycję posta jest 60 minut (chyba, że ktoś napisze kolejny).
Martin, wieczorem połączę dwa Twoje posty w jeden, bo między nimi jest trzyminutowy odstęp. Przypominam tylko, że czas na edycję posta jest 60 minut (chyba, że ktoś napisze kolejny).
Zapomniałam napisać od razu. Poradziłam sobie z tym instalując Operę z VPN i ustawiając na Europę. Od razu zadziałało. Teraz działa mi też na Chrome, czyli naprawili. Ale w razie takich problemów można użyć VPN.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
- PetroPython
Dawidek tak, jest to potwierdzone info. W cenniku reklamowym Biura Reklamy TVP na wrzesień jest podana ta informacja. Jest tam również info, że na Filmaxie nie zmienią się godziny emisji (czyli 9:10 i 16:35). Natomiast na stronkach z programem TV, póki co TVC ma również we wrześniowej ramówce niezmienione godziny emisji (czyli 14:40 i 18:40). Czyli jedynie na najpopularniejszej z tych trzech stacji, czyli Antenie HD, godziny emisji zostaną zmienione na wręcz absurdalne. Na forum SatKuriera właściciel tych kanałów pisał kiedyś, że jakiś program na większą oglądalność niż Moda na Sukces. Obstawiam, że kupili podwójną transzę, więc do odcinka +/- 7400 dociągną emisję w godzinach porannych i koniec... No ale pożyjemy, zobaczymy, może niepotrzebnie wieszczę tak pesymistyczny scenariusz 
Ostatnio zmieniony 2021-08-26, 01:21 przez kosa.2206, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Dawidek
- Administrator
Kosa.2206, dzięki za info. Najbardziej cieszy mnie wiadomość, że nie ma informacji o zmianie godzin emisji w TVC, bo tam zerkam na odcinki. Na Antenie trafię najczęściej na ostatnie kilka minut drugiego odcinka, więc od września tu oglądanie odpadnie.
Zastanawiam się, jaki program cieszy się większą oglądalnością niż "MnS". Stawiam na kabarety.
Zastanawiam się, jaki program cieszy się większą oglądalnością niż "MnS". Stawiam na kabarety.
-
steraf19
Na stronie forum media2.pl znalazłem post w temacie Antena HD dotyczący TVP, gdzie przyczyniła się do upadku serialu często zmieniając godziny emitowania. Jeden z forumowiczów napisał taki komentarz "Gdyby się oglądała, to nikt by jej nie przesuwał. Łatwo zwalać na nadawcę
" Osobiście ja z tym się nie zgadzam. TVP bardzo nie fair postąpiło przesuwając godzinę emisji z 16:05 na przedpołudniowe pasmo ,gdzie większość jest m.in. w pracy. Przez co oglądalność zaczęła spadać drastycznie
Co o tym myślicie?.
https://forum.media2.pl/viewtopic.php?f ... &start=405
https://forum.media2.pl/viewtopic.php?f ... &start=405
-
steraf19
Wygląda na to,że to koniec "Mody.." na Antenie HD.
"Natomiast Moda na sukces nie odniosła sukcesu - wiele emisji miało zerową oglądalność wg badań Nielseja, co jest tragedią w przypadku ogólnopolskiego kanału na MUXie. Rozwijamy audycje mające oglądalność wyższą od średniej stacji."
https://forum.satkurier.pl/topic/37587- ... /#comments
"Natomiast Moda na sukces nie odniosła sukcesu - wiele emisji miało zerową oglądalność wg badań Nielseja, co jest tragedią w przypadku ogólnopolskiego kanału na MUXie. Rozwijamy audycje mające oglądalność wyższą od średniej stacji."
https://forum.satkurier.pl/topic/37587- ... /#comments