Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Tak samo było w biurze w FC. Też tam był dzień. :D Dziś chyba było już lepiej pod tym względem.

Katie zaskakuje. Wpada na szalony pomysł, by sprawdzić byłego męża. Nie dziwię jej się, na jej miejscu tez nie ufałbym Billowi. Ale ona zawsze taka cicha, spokojna, tylko czasem wyjdzie przed szereg. A tutaj dokładnie zaplanowała działanie. Nawet Brooke była w głębokim cieniu. :mrgreen:
Dobrze, że Liam wrócił, bo Thomas już zaczyna się panoszyć. Nie podobają mi się działania syna Taylor. Niech zostawi Hope w spokoju, tylko pozwala chłopcu widywać się z nią. Hope byłaby głupia, gdyby zrezygnowała ze swojego małżeństwa.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Katie już raz się przeliczyła z taką intrygą, teraz też dużo ryzykuje. Bill jak będzie chciał i tak nagle ją zdradzi, nie powinna do niego wracać. Lepiej jak mają teraz poprawne relacje. Nie podoba mi się, że Quinn sprowadza do rezydencji swoją przyjaciółeczkę, na kilka dni ok, ale na dłużej bezsens. Na dodatek jeszcze z Flo... Reesowi wszystko się upiekło a ona pakuje się w coraz większe bagno. Thomas natomiast zachowuje się idiotycznie, ale to duża wina Taylor bo ona pierwsza wymyśliła te bzdury aby może Hope oddała Liama i była z Thomasem. Na szczęście ciapa Liam wreszcie nie zachował się jak ciapa i szybko wrócił oraz wygarnął stukniętemu Thomasowi.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Sprawa rozstania Hope i Liama jest trudna - lubię ten związek i im trochę kibicowałem. Teraz Hope nie jest sobą, utrata córki spowodowała zmianę perspektywy. Dodatkowo świadomość, że Liam ma dzieci z inną kobietą oraz obecność Douglasa dodatkowo podsycają u niej te negatywne emocje. Nie znam spoilerów, ale jestem pewny, że dziewczyna będzie żałować rozstania z Liamem. W obecnej sytuacji, jedynym rozwiązaniem jest chyba danie jej szansy na popełnianie błędów, może świadomość, że utraciła ukochanego sprawi, że będzie chciała naprawić to co zepsuła. Liam nie powinien się od niej odsuwać, tylko wspierać ją.
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Hope teraz działa w rozpaczy, ale przecież szybko się przekona, że nie da rady być matką dla Douglasa przy boku Thomasa, którego nie kocha. Będzie miała dość tej sytuacji. Żal mi jej, bo nie radzi sobie ze stratą. To jest normalne, ale dodatkowo Thomas ją krzywdzi.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Wkrótce połowa L.A. bedzie wiedziała o Beth. Tylko nie Hope heh.

Inne wątki zeszły na dalszy plan. Mamy znów dominację jednego tematu...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
DeaconFan

Hope i Thomas wzięli ślub. Dość nieoczekiwana sytuacja. Denerwujące jest to, że ten sekret trwa już tak długo...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dawidek
Administrator

Mi się ten ślub podobał, jak każdy inny w serialu. Wolałbym jednak, żeby Hope w ostatnie chwili się rozmyśliła. Thomas na nią nie zasługuje, my wiemy z jakiego powodu, ona tez zdaje sobie z tego sprawę, że nic do niego nie czuje. Na uroczystości najlepsza była Phoebe/Beth. :lol:

Skoro już Liam podsłuchał kłótnię między Thomasem a Flo, to może temat sekretu ruszy z kopyta. :wink:

Jak Wam się podobał ślub? Kto wypadł najlepiej? Mi najbardziej podobali się Hope, Steffy, Brooke i Thomas.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Najgorsze, ze odcinki 3 na tydzień i nadal brak informacji czy przerwą gdy już wyemitują tę transzę?
Thomas jest coraz gorszy, to straszenie swojego dziecka duchem to już był szczyt jego złego zachowania. Brakuje mi poprzednich Thomasów, ten jest najgorszy, do tego charakter totalnie zniszczony. Hope robi z siebie cierpiętnicę i bohaterkę, to też już irytujące, że nie słucha nawet matki.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Adex-fan Brooke pisze: Hope robi z siebie cierpiętnicę i bohaterkę, to też już irytujące, że nie słucha nawet matki.
No i bardzo dobrze, ta postać musi sobie pozwalać na samodzielne błędy , samodzielne cierpienie i samodzielne decyzję by móc chociaż trochę dojrzeć. Oglądanie około trzydziestoletniej kobiety, która słucha się mamusi jest żenujące. Bridget i Rick w wieku Hope mieli juz poważniejsze problemy niż grzeczne słuchanie madki jak pięciolatki.
Ostatnio zmieniony 2022-06-24, 08:39 przez BeLieF, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Cynthia

Może w końcu coś się uda w tym wątku Beth. Liam jest zmotywowany, żeby odkryć tajemnicę.
Ridge jest wkurzający, Thomas to super syn, a jeszcze nie tak dawno wyrzucił go z firmy. Poza tym nie widzi, że manipulował Hope i ożenił się z nią mimo, że ona go ani trochę nie kocha.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Ridge jest zaślepiony a z Thomasa robi się coraz gorszy psychol, teraz cała nadzieja w uroczym Douglasie.
Dawidek
Administrator

Też lubię Douglasa. Wydaje mi się, że właśnie teraz wątki z udziałem dzieci są najbardziej rozbudowane w całej dotychczasowej historii serialu. W przeszłości też dzieci były, ale chyba nie odgrywały aż tak istotnej roli jak teraz. Douglas czy Will mają dużo do powiedzenia, często pokazuje się tez Kelly i Phoebe/Beth.

Ridge ma krótką pamięć, wierzy, że ktoś może się poprawić i stać się lepszym człowiekiem. Nie jest obiektywny - w końcu mowa tu o jego synu. Ciekawe, czy Brooke tez byłaby tak wyrozumiała wobec swojego dziecka, które by mocno nawywijało. Najwięcej zastrzeżeń można mieć do Ricka.
Awatar użytkownika
Cynthia

Ja rozumiem miłość rodzica do swojego dziecka, ale naprawdę trzeba być ślepym żeby nie widzieć, że Hope robi coś co ją samą rani, a wspaniały syncio nie powinien na to pozwolić, a on do tego jeszcze ją namawia. Sama mam dzieci, jeden jest w związku i wiem, że w razie jakiegoś złego zachowania syna, stanęłabym po stronie jego dziewczyny. I odwrotnie też. Dlatego nie mogę patrzeć na postępowanie Ridga. Brooke ma rację co do tej sytuacji, ale niewiele może jak widać. Hope ma prawo do swoich decyzji, ale przez utratę dziecka nie myśli jasno. Douglas jest cudowny! Masz rację Dawidku, że ostanio dzieci są ważniejsze dla serialu. I dobrze, tak jest ciekawiej.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Prawda wychodzi na jaw. Nie komentujecie?

Ciekawe, że dopiero mały chłopiec musiał interweniować hah. Przydałby się teraz powrót Reese'a.
Dawidek
Administrator

Odkąd Douglas dowiedział się, że Phoebe to Beth, to brakuje większej liczby odcinków w tygodniu. Teraz są tak ciekawe odcinki, że umieram z ciekawości, co będzie dalej. Nie mogę sie doczekać kolejnego odcinka. :twisted: Trzy odcinki w tygodniu, to za mało!

Dobrze, że prawda zaczęła wychodzić na jaw. Sporo emocji przy tym jest i totalną ironią jest Douglas wykazał się dużą dojrzałością w tej sprawie. Mały chłopiec przechytrzył straszącego go ojca. :zeby: Thomas myśli, że jest taki sprytny, a tu taka niespodzianka. :D

Ostatnia scena z piątkowego (8145) odcinka była ikoniczna. Obejrzałem ją kilkakrotnie. Scott spisał się na medal. Na miejscu Liama, w takich chwilach węszyłbym dalej, bo jak Steffy - też miałbym wątpliwości. Ale emocje młodego Spencera są tutaj zrozumiałe - w takich chwilach nie myśli się do końca racjonalnie.

Oglądając dzisiejszy odcinek, zastanawiałem się, gdzie jest Kelly. :D
ODPOWIEDZ