Emma Barber

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DeaconFan

Emma Barber

Post autor: DeaconFan »

Jak Wam się podoba postać Emmy - stażystki w FC i bratanicy Justina?

W tę rolę wciela się Nia Sioux.

Wg mnie dziewczyna jest mało ciekawą bohaterką. Niestety Nia, która ją gra, nie ma kompletnie talentu aktorskiego... A co do jej powiązania z Justinem i pracy w FC - Maya nie powinna oceniać jej przez pryzmat pokrewieństwa z Barberem... :wink:
Ostatnio zmieniony 2021-08-17, 23:54 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 1 raz.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Rozumiem jednak tutaj Mayę, ludzie Spencera mocno jej namieszali w życiu i ma prawo mieć uraz do nich. Emma złamała jeszcze pewne zasady obowiązujące w firmie. Bardziej problematyczne było tu robienie zdjęć projektom, niż ukrywanie prawdy o związkach rodzinnych z Justinem, chociaż nie powinna zatajać tego faktu. A ten sekrecik nadwerężył zaufanie do niej.

Według mnie Emma - jako postać - ma duży potencjał. Nie jest ona taka mdła, ma swoje pasje, problemy w pracy - nie jest tylko tłem dla głównych bohaterów.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

DeaconFan pisze:Niestety Nia, która ją gra, nie ma kompletnie talentu aktorskiego...
Mi też się tak wydaje a aktorka chyba nawet z matką jakieś lekcje aktorstwa udzielała w necie? Coś kojarzę...Bo Nia to gwiazda YouYube, ma 1,11 mln subskrybentów: https://www.youtube.com/channel/UCXQ974 ... 0s2hFVyB4g
Emma wydaje się trochę irytująca, ale przynajmniej jakiś nowy wątek.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Amber Moore

Post autor: Amber Moore »

Starsznie irytująca postać, to jej ślinienie się do Xandera ::kwasny:: jest mega sztuczne, dla mnie zbędna jak i cały wątek stażystów, w to miejsce mogliby dać coś ciekawego do zagrania innym postaciom lub przywrócić kogoś z przeszłości
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
Awatar użytkownika
DeaconFan

Jak tam wrażenia w związku z ostatnimi scenami Emma/Thomas?

Scenarzyści pojechali, nie da się ukryć. Ale dobrze, w końcu się coś dzieje!
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dawidek
Administrator

Thomas wyszedł na psychopatę. Ta jego mina na koniec wczorajszego odcinka mówiła wszystko. Brak emocji w tym wszystkim, nawet nie chciał sprawdzić, czy ona żyje, nie wezwał pomocy. Jego zachowanie świadczy o tym, że chciał ją zabić, bo mu przeszkadzała.

Emmy w ostatnim czasie nie było, ale wróciła z przytupem. :D I to jakim!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Thomas już podpalał dom Ricka, wysadzał jego auto i wyrzucał go oknem a teraz poszedł na całość i jak matka i siostra doprowadził kogoś do śmierci. Racja Dawidku - wyrósł niestety na psychopatę i najgorsze, że osacza Hope a ten głupi Liam jak kukła poszedł potulnie do Steffy i już dał się nazywać ojcem jej adoptowanego dziecka (a przecież nie zadeklarował bycia z jego matką i mogłaby wkrótce poznać innego kandydata na ojca!). Jakby pokręcenia było mało jest oczywiście biologicznym ojcem i jeszcze w Phoebe (Beth) widzi podobieństwo do Hope i Brooke a Steffy cieszy się, że adoptowała Logankę :lol:
Nie będzie mi brak Emmy zwanej przez mnie bobasem bo ta jej okropna mimika i marne aktorstwo przypominały wkurzonego bobasa. :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Szkoda mi Emmy, lubiłem tę postać. :cry: Ona od początku budziła moją sympatię. I wolałem, by Xander był związany z nią niż z Zoe.

Jeśli chodzi o podejście Liama do Beth/Phoebe - nie ma tu jego winy. Uważa on się za jej ojca, mimo że dziewczynka nie jest jego biologicznym dzieckiem - przynajmniej on tak sądzi. Ale związał się z nią emocjonalnie. Geny nie zawsze świadczą o rodzicielstwie. Bywa tak, że biologiczni rodzice nie nadają się na nich, a biologicznie obcy są lepszymi w tej roli.
Jeśli chodzi o Hope - tu chłopak wykazał się zbyt małą stanowczością, ale z drugiej strony, jej upór w niszczeniu sobie życia chyba był nie do pokonania. Więc Liam w pewnym momencie musiał spasować.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Śmierć Emmy zamieciono pod dywan. No cóż, do serialu ta postać wiele nie wnosiła i nawet Justin jakoś mocno po niej nie płacze...
Dawidek
Administrator

Wątek śmierci Emmy został zmarnowany. Można było go mocniej wykorzystać, zrobić z tego ciekawą historię. To kolejny przykład na brak kreatywności u scenarzystów.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

No niestety skupiają się tylko na chorym uczuciu Thomasa do Hope. Za Emmą jednak nie tęsknię :mrgreen:
ODPOWIEDZ