Taniec z gwiazdami
Potwierdzono, że w najbliższej edycji pojawi się również Michał Mikołajczak, którego obecnie można oglądać w „Na Wspólnej” i „Pierwszej miłości”. Znając życie na widowni pojawi się z tej okazji jego partnerka, czyli Edyta Zając, która zwyciężyła jedną z edycji.
Patrząc jednak, że w show będzie Jamala i z tej okazji ma być zbiórka pieniędzy na Ukrainę, nie zdziwię się jak wygra.
Patrząc jednak, że w show będzie Jamala i z tej okazji ma być zbiórka pieniędzy na Ukrainę, nie zdziwię się jak wygra.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
-
sharkinator
- PetroPython
Karolina Pisarek również zatańczy w TzG. Znamy cały skład.
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/k ... VnNTWdPG2o
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/k ... VnNTWdPG2o
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Pierwszy odcinek edycji lubię sobie obejrzeć, żeby określić mniej więcej, kto ma największe szanse na zwycięstwo. Dalej tylko zerkam sporadycznie na ulubieńców i ewentualnych faworytów.
Michał Mikołajczak rozczarował. Raczej nie wygra programu, może co najwyżej tańczyć poprawnie. Łukasz Płoszajski trochę lepiej.
Bardzo podobała mi się Natalia Janoszek i jak zwykle nie kibicuję Rafałowi Maserakowi, tak chciałbym, żeby wygrał tę edycję. Rutkowski najgorzej i może odpadnie, bo nie sądzę, żeby wielu Polaków go lubiło.
Ciekawostka: byłem w ATM Studio we Wrocławiu jako statysta w "Pierwszej miłości", gdy nagrywano materiał zza kulis, podczas którego Płoszajski poznaje swoją partnerkę taneczną. Zobowiązano nas jednak do milczenia na ten temat.
Michał Mikołajczak rozczarował. Raczej nie wygra programu, może co najwyżej tańczyć poprawnie. Łukasz Płoszajski trochę lepiej.
Bardzo podobała mi się Natalia Janoszek i jak zwykle nie kibicuję Rafałowi Maserakowi, tak chciałbym, żeby wygrał tę edycję. Rutkowski najgorzej i może odpadnie, bo nie sądzę, żeby wielu Polaków go lubiło.
Ciekawostka: byłem w ATM Studio we Wrocławiu jako statysta w "Pierwszej miłości", gdy nagrywano materiał zza kulis, podczas którego Płoszajski poznaje swoją partnerkę taneczną. Zobowiązano nas jednak do milczenia na ten temat.
Ostatnio zmieniony 2022-08-29, 22:03 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 3 razy.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Fajnie się oglądało pierwszy odcinek 13 edycji w Polsacie. Jednak jedna edycja na rok wypada lepiej, bo czuć powiew świeżości.
Najlepiej zdecydowanie tańczył Jacek Jelonek, Natalia Janoszek i Jamala. Majster z programu Dowborowej sympatyczny i miał kilka fajnych kroków więc na plus, podobnie podobała mi się pani z kabaretu czy Maja.
Najgorszy Rutkowski, fakt, że Iwona stwierdziła, że przebił nawet Justynę Żyłę dużo mówi. To on powinien odpaść jako pierwszy, bo o ile inni sobie radzą, to on w ogóle nie opanował nic.
Omyła od Płoszajskiego była bardzo rozżalona odpadnięciem. W kulisach TzG na Polsat Cafe nazwała to nawet żenadą. Swoją drogą ten przykład pokazuje, że można być gwiazdą Polsatu jak on a i tak odpaść w jego programie na samym początku.
Słowa Omyły: „ Jestem zażenowana, ja wiem, że ten program nie jest o tańcu, ale Łukasz dał z siebie 150%", "Cieszę się, że zakończyłam swoją przygodę z tym pograłem z Łukaszem", "Niech osoba, która wygra wygra uczciwie, a nie tak jak było dzisiaj".
W tej edycji zainstalowałem w końcu apkę, gdzie za darmo można oddać podczas odcinka jeden głos na swojego faworyta. Mój poszedł na Jacka.
Piasek chyba się pewniej poczuł, bo stara się być bardziej pod publiczkę, np. żartując z rozwodu Kasi Cichopek.
Nowe fioletowe studio mniej mi się podoba od pomarańczowo-złotego poprzednika. To jest bardziej biesiadne.
Czekam na drugi odcinek.
Najlepiej zdecydowanie tańczył Jacek Jelonek, Natalia Janoszek i Jamala. Majster z programu Dowborowej sympatyczny i miał kilka fajnych kroków więc na plus, podobnie podobała mi się pani z kabaretu czy Maja.
Najgorszy Rutkowski, fakt, że Iwona stwierdziła, że przebił nawet Justynę Żyłę dużo mówi. To on powinien odpaść jako pierwszy, bo o ile inni sobie radzą, to on w ogóle nie opanował nic.
Omyła od Płoszajskiego była bardzo rozżalona odpadnięciem. W kulisach TzG na Polsat Cafe nazwała to nawet żenadą. Swoją drogą ten przykład pokazuje, że można być gwiazdą Polsatu jak on a i tak odpaść w jego programie na samym początku.
Słowa Omyły: „ Jestem zażenowana, ja wiem, że ten program nie jest o tańcu, ale Łukasz dał z siebie 150%", "Cieszę się, że zakończyłam swoją przygodę z tym pograłem z Łukaszem", "Niech osoba, która wygra wygra uczciwie, a nie tak jak było dzisiaj".
W tej edycji zainstalowałem w końcu apkę, gdzie za darmo można oddać podczas odcinka jeden głos na swojego faworyta. Mój poszedł na Jacka.
Piasek chyba się pewniej poczuł, bo stara się być bardziej pod publiczkę, np. żartując z rozwodu Kasi Cichopek.
Nowe fioletowe studio mniej mi się podoba od pomarańczowo-złotego poprzednika. To jest bardziej biesiadne.
Czekam na drugi odcinek.
Ostatnio zmieniony 2022-08-30, 07:21 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Dużo znanych osób odpadało w pierwszych odcinkach - Michał Milowicz, Stachursky, Robert Kudelski, Marcin Bosak...B@r pisze:Omyła od Płoszajskiego była bardzo rozżalona odpadnięciem. W kulisach TzG na Polsat Cafe nazwała to nawet żenadą. Swoją drogą ten przykład pokazuje, że można być gwiazdą Polsatu jak on a i tak odpaść w jego programie na samym początku.
Płoszajski dużo ćwiczył - widziałem na jego relacjach. Natomiast niektórzy wyglądali tak, jakby byli może po dwóch godzinach ćwiczeń. Szczerze mówiąc, Michał Mikołajczak chyba się nie przyłożył do treningów. Może nie miał czasu hah.
Różnie z tym jest. W niektórych edycjach polsatowskich odpadali w pierwszym - chyba tak było w poprzedniej edycji też.Bert2021 pisze:Kiedyś w pierwszym odcinku jeszcze nikt nie odpadał. Widzę, że zmieniły się troszkę zasady.
Ja dalej będę śledził tylko poczynania poszczególnych par. Ten Wiesio i Litwin są sympatyczni, ale będę kibicował Janoszek i Maserakowi. Z ciekawości będę patrzył na tańce Michała Mikołajczaka.
A to już nie pamiętałem z Bosakiem. W każdym razie w pierwszym odcinku odpadli też np. Wojciech Majchrzak czy Tomasz Ciachorowski.
Czy Płoszajski to taka wielka gwiazda Polsatu? Polsat prawie nic nie promuje "Pierwszej miłości".
Widocznie widzowie PM postanowili głosować na Mikołajczaka, który jest młodszy i w tej chwili, że tak powiem, bardziej atrakcyjny od Płoszajskiego.
Czy Płoszajski to taka wielka gwiazda Polsatu? Polsat prawie nic nie promuje "Pierwszej miłości".
Widocznie widzowie PM postanowili głosować na Mikołajczaka, który jest młodszy i w tej chwili, że tak powiem, bardziej atrakcyjny od Płoszajskiego.
Ostatnio zmieniony 2022-08-30, 13:59 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 1 raz.
-
sharkinator
Płoszajski dalej z Omyłą przeżywają odpadnięcie i powoli to już żenadą robi się nie sam fakt ich outu z programu, a te wypowiedzi jak np. pomysł z petycją przywrócenia do programu, lol
https://www.pudelek.pl/lukasz-ploszajsk ... 766858656a
https://www.pudelek.pl/lukasz-ploszajsk ... 766858656a