Bieżące odcinki "Mody na sukces"
-
Dawidek
- Administrator
Jeszcze jest męska, bardziej heteroseksualna widownia. Oni też mogą podpatrywać aktorów, by poszukać np. wzorców, czy nabawić się kompleksów. Aktorzy nie są brzydcy, więc wiele osób, niezależnie od płci i wieku zawiesi oko.B@r pisze:Dlaczego tylko żeńska?DeaconFan pisze:Zawsze mnie to bawi, jak pewne postacie chodzą ostentacyjnie z gołymi klatami, żeby żeńska widownia chętniej oglądała. Teraz są to nowy Thomas i Vinny.![]()
Akurat ten serial oglądają chętnie osoby LGBT+.
Częściej wieszam oko na Ridgu niż na tych młodych golasach.
Przez chwilę myślałam, że Beth wróciła do Hope więc będzie teraz nudno. Ale na razie nie będzie, bo jest wątek Thomasa, który stracił rozum i mu się wszystko miesza.
Brooke jest niedelikatna, boi się, ale nie powinna tego mówić przy detektywie. Bo może Thomas jest jednak niewinny. A ona sugeruje, że może być odpowiedzialny za śmierć Emmy. A Ridge to znosi ze spokojem, aż dziwne.
Przez chwilę myślałam, że Beth wróciła do Hope więc będzie teraz nudno. Ale na razie nie będzie, bo jest wątek Thomasa, który stracił rozum i mu się wszystko miesza.
Brooke jest niedelikatna, boi się, ale nie powinna tego mówić przy detektywie. Bo może Thomas jest jednak niewinny. A ona sugeruje, że może być odpowiedzialny za śmierć Emmy. A Ridge to znosi ze spokojem, aż dziwne.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Flo już zrzuca winę z siebie na Thomasa. A wątek z Thomasem, który wiedział, a nie powiedział trwał dużo krócej niż jej kłamstwo. Długo miałam nadzieję, że ona sama powie Hope o Beth, a ona wciąż i wciąż podejmowała decyzję, żeby tego nie robić. Powinna teraz trochę pocierpieć. Ale jest Loganką, więc pewnie jakoś się wywinie.
Tak jak Thomas, syn Ridga. Dobrze, że chociaż Brooke go zrzuciła z klifu.
Prawdę mówiąc mam nadzieję, że Zoe już nie wróci, w tej dziewczynie było za dużo zła. Zaczęła od grożenia Emmie, a skończyła ukrywając prawdę o porwanym dziecku. W dodatku robiła to wszystko w nudny sposób. Nie polubiłam jej.
Xander niby dobry chłopak, ale się przestraszył Thomasa, więc jest winny, ale jego wina jest mniejsza.
Tak jak Thomas, syn Ridga. Dobrze, że chociaż Brooke go zrzuciła z klifu.
Prawdę mówiąc mam nadzieję, że Zoe już nie wróci, w tej dziewczynie było za dużo zła. Zaczęła od grożenia Emmie, a skończyła ukrywając prawdę o porwanym dziecku. W dodatku robiła to wszystko w nudny sposób. Nie polubiłam jej.
Xander niby dobry chłopak, ale się przestraszył Thomasa, więc jest winny, ale jego wina jest mniejsza.
-
Dawidek
- Administrator
Nie podoba mi się to, że Ridge tak broni Thomasa. Dziś oskarżał Flo, że wplątała go w swoje kłamstwa. Tymczasem Thomas sam zdecydował się brnąć dalej, dla własnych korzyści. I zmuszał dziewczynę do milczenia. Ridge tego trochę nie widzi. Rozumiem - ojciec zawsze będzie bronił swoje dzieci, tak samo jak Brooke chroni Hope. Flo ma sporo racji, jeśli chodzi o winę Thomasa. Ale sama też nie jest bez winy, więc konsekwencje powinna ponieść.
Co to znaczy wg. Ciebie? Fakt braku postaci LGBT+ jest dla Ciebie „w miarę normalny”, a pokazywanie ich przedstawicieli nie byłoby normalne?nołbady pisze:Dobrze, że Moda jest pod tym względem w miarę normalna. Była Maya, ale na szczęście już jej nie ma.DeaconFan pisze:Racja, racja. Czasem zapominam o tym przez to, że w Modzie ciągle brakuje postaci LGBT+.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Bez przesady. Były Karen i Maja. Na moje oko wystarczy.
Ty to napisałeś. Naoglądałem się seriali Netfliksa i mam przesyt postaci LGBT. MNS jest dla mnie miłą odskocznią. Dla mnie dobrze jest jak jest.a pokazywanie ich przedstawicieli nie byłoby normalne?
Ostatnio zmieniony 2022-09-03, 19:14 przez nołbady, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adex-fan Brooke
Fajnie wreszcie Steffy wygarnęła Thomasowi. Najgorsze co zrobił to, że nie wezwał karetki do Emmy. Gnida się z niego zrobiła, powinien trzymać się z daleka od Hope.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Źle, że Thomasowi uchodzi wszystko płazem, ale no to już nie pierwszy taki przypadek, że bohater nie idzie siedzieć.
Ridge mocno wyrozumiały dla syna, mając na uwadze to, że za czasów, gdy stary Forrester był w związku z Caroline, mieli złe relacje.
Ridge mocno wyrozumiały dla syna, mając na uwadze to, że za czasów, gdy stary Forrester był w związku z Caroline, mieli złe relacje.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Adex-fan Brooke
To wypuszczenie Flo i jeszcze pytanie się akurat Ridge'a o zdanie to też jakieś głupie
Dziwi mnie jeszcze Justin, że nie stara się o sprawiedliwość za śmierć Emmy.
Dziwi mnie jeszcze Justin, że nie stara się o sprawiedliwość za śmierć Emmy.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Wątek z Ridge'm i Shauną byłby niezły, gdyby nie to, że zasadniczo nic konkretnego się nie wydarzyło i nie dzieje. Tradycyjnie dzieci mącą między starszymi. 
Ostatnio zmieniony 2022-10-12, 16:21 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 1 raz.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.