Ja się dziwię, że tego programu jeszcze nie zdjęli, a ludzie ciągle to oglądają. Obejrzałem w tym sezonie po raz pierwszy od dawna jeden odcinek, ten najgłośniejszy z Karoliną Korwin-Piotrowską. Cała ich rozmowa to było pseudointeligenckie snobowanie i przekonywanie siebie nawzajem, że są o wiele lepsi od innych ludzi. Naprawdę ciężko się tego słuchało.
Ten snobizm w programie jest czasem irytujący. Mimo wszystko jednak ogląda się to całkiem dobrze. Brakuje jakiejś sensownej alternatywy dla tego programu. Ja tylko czasem zerkam, jak akurat ktoś mnie ciekawi. Rzadziej oglądam, gdy są raperzy czy sportowcy. Nieszczególnie mnie interesuje ten rodzaj gości.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Ciekawie?! To jest skandal i polecam w tym temacie post Pauliny Młynarskiej, żeby zrozumieć problem - https://www.facebook.com/photo?fbid=648 ... 9681163848DeaconFan pisze: Jan Peszek ciekawie podsumował polskie współczesne młode piosenkarki...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".