Promo mocne i zachęcające, co z tymi 3 bohaterkami? Coś wątpię aby równocześnie zmarły i miały dalsze życie w niebie?DeaconFan pisze:Kolejne mega promo DOOL na zimę:
https://www.youtube.com/watch?v=m77BeHn ... LivesPromo
Jestem po odcinku z poniedziałku.
Polubiłem Alexa, ale wolę Chada ze Stephanie, zdecydowanie.
Promo niestety już mi zaspoilerowało, co zrobiła Chanel...
Lubię Xandera, to klasyczna postać bad boya, który jednak ma serce... Jest jak Deacon z B&B. Denerwuje mnie EJ, który jest zarozumiały, przekonany o swojej wielkości.
Eric i Nicole to typowa supercouple. Jada pewnie straci dziecko.
Days of Our Lives
- Adex-fan Brooke
- x 76
Ostatnio zmieniony 2022-11-17, 23:42 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Pewnie wyjdą z tego i wrócą z nieba.
Już tak było, że ktoś był w niebie i wrócił.
Marlena to dla DOOL taka postać jak Brooke w BB, jest bardzo ważna. A dwie pozostałe seniorki - Kayla i Kate (w tej roli Lauren Koslow, czyli Margo Lynley z BB) też są od lat i raczej nie odejdą z serialu.
Marlena to dla DOOL taka postać jak Brooke w BB, jest bardzo ważna. A dwie pozostałe seniorki - Kayla i Kate (w tej roli Lauren Koslow, czyli Margo Lynley z BB) też są od lat i raczej nie odejdą z serialu.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Promo na pewno ciekawsze, niż to poprzednie. Fajnie było zobaczyć Ricka z "Mody" nad łóżkiem jednej z tych ubierających bab.
A co za dwójka facetów całuje się tam pod koniec?
Ta soapka odkąd przeszła do netu, też emitowana jest od pon. do piątku?
A co za dwójka facetów całuje się tam pod koniec?
Ta soapka odkąd przeszła do netu, też emitowana jest od pon. do piątku?
Ostatnio zmieniony 2022-11-18, 09:45 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
B@r, na pewno ciekawsze dla Ciebie, bo poprzednie obejrzałeś do połowy, podczas gdy dużo się działo w drugiej połowie promo.
Dwójka facetów to superpara Will i Sonny. Są małżeństwem nawet.
Tak, DOOL nadal jest emitowane od poniedziałku do piątku.
Dwójka facetów to superpara Will i Sonny. Są małżeństwem nawet.
Tak, DOOL nadal jest emitowane od poniedziałku do piątku.
Ostatnio zmieniony 2022-11-18, 18:01 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 1 raz.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Adex-fan Brooke
- x 76
W jaki dzień był odcinek z tym wypadkiem? Jest na YouTube?
Od jak dawna ogólnie śledzicie regularnie?
Od jak dawna ogólnie śledzicie regularnie?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Wypadek był w odcinku z wtorku, 22 listopada. Jest na początku odcinka:
https://days-of-our-lives-free.blogspot ... isode.html
Ja śledzę regularnie jakoś od sierpnia 2022, wcześniej tylko zerkałem.
Z Avą i Susan jedzie Charlie, a właściwie jego duch/halucynacja, którą widzi tylko Ava. Charlie był psychopatą - synem Avy i namawia ją do zabicia Susan.
Ja śledzę regularnie jakoś od sierpnia 2022, wcześniej tylko zerkałem.
Z Avą i Susan jedzie Charlie, a właściwie jego duch/halucynacja, którą widzi tylko Ava. Charlie był psychopatą - synem Avy i namawia ją do zabicia Susan.
Ostatnio zmieniony 2022-12-01, 13:21 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem dwa odcinki do tyłu i dzieje się... Ava chciała zabić EJ'a przy użyciu bomby na pogrzebie Susan, ale zjawił się syn Avy - Tripp. No i chciała go ratować, ale bomba wybuchła i kościół zaczął się zawalać z Avą, Trippem, EJ'em, Johnnym, Nicole, Marleną i siostrą Mary Moirą w środku...
Susan pewnie żyje. Odwieczna zasada - jeśli nie pokazano dokładnie czyjejś śmierci, to znaczy, że ta osoba nie zginęła.
Fajnie, że Eric przespał się (i to nie raz) ze Sloan, ale nie mam pojęcia, co będzie dalej z jego postacią.
Susan pewnie żyje. Odwieczna zasada - jeśli nie pokazano dokładnie czyjejś śmierci, to znaczy, że ta osoba nie zginęła.
Fajnie, że Eric przespał się (i to nie raz) ze Sloan, ale nie mam pojęcia, co będzie dalej z jego postacią.
Ostatnio zmieniony 2022-12-21, 16:42 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adex-fan Brooke
- x 76
Wybuch był chyba na koniec odcinka z 16 grudnia, ale tak naprawdę jest to powtórzone i pokazane są następstwa w odcinku z 19 grudnia.
Pożegnaliśmy Victora. Ciekawe czy i jak go uśmiercą.
Alex ciągle nie może przespać się ze Stephanie. Ona jest pisana Chadowi.
Najciekawiej jest wokół Xandera, który może iść siedzieć za porwanie Susan i Bonnie...
Will nakrył Sonny'ego z Leo w dwuznacznej sytuacji - to także jest nawet ciekawy wątek.
Podobał mi się odcinek świąteczny, mimo iż skupiono się jedynie na najważniejszej rodzinie - Hortonach.
Alex ciągle nie może przespać się ze Stephanie. Ona jest pisana Chadowi.
Najciekawiej jest wokół Xandera, który może iść siedzieć za porwanie Susan i Bonnie...
Will nakrył Sonny'ego z Leo w dwuznacznej sytuacji - to także jest nawet ciekawy wątek.
Podobał mi się odcinek świąteczny, mimo iż skupiono się jedynie na najważniejszej rodzinie - Hortonach.
Jestem niestety mocno w tyle z odcinkami, ale nadrabiam, nadrabiam.
Stanąłem na tym, jak Marlena, Kayla i Kate są w niebie i okazuje się, że Nick Fallon skłonił ich podstępem do podpisania paktów z Diabłem.
Tylko w tej soapce są takie jaja, że bohaterowie mają wątek, będąc w niebie. I za to kocham DOOL.
Nie przepadam za wątkiem ze Stefanem, Gabi i Chloe. Dość męczący trójkąt, ale na plus kolejny motyw science fiction. Stefan został "zdeprogramowany" i okazuje się, że kocha teraz dwie kobiety jednocześnie...
Lubię parę Stephanie/Chad, ale nie mam pomysłu na to, co z nimi będzie dalej.
Stanąłem na tym, jak Marlena, Kayla i Kate są w niebie i okazuje się, że Nick Fallon skłonił ich podstępem do podpisania paktów z Diabłem.
Nie przepadam za wątkiem ze Stefanem, Gabi i Chloe. Dość męczący trójkąt, ale na plus kolejny motyw science fiction. Stefan został "zdeprogramowany" i okazuje się, że kocha teraz dwie kobiety jednocześnie...
Lubię parę Stephanie/Chad, ale nie mam pomysłu na to, co z nimi będzie dalej.
I to nie jest pierwszy raz. Normalnie bohaterki są w niebie, spotykają zmarłych znajomych. Ale to jest raczej tymczasowe, bo prawdopodobnie (nie znam spoilerów) niedługo wrócą na ziemski padół. Bo zostaną ożywione czy coś.
DOOL ma dużo takich wątków science fiction, fantasy.
To jest to niebo:

DOOL ma dużo takich wątków science fiction, fantasy.
To jest to niebo:

- Adex-fan Brooke
- x 76
Re: Days of Our Lives