Gotowe na wszystko (Desperate Housewives)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Goku
x 2

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Goku »

B@r pisze:Niedawno aktorka, która grała Lynette została skazana m.in. na 2 tyg. więzienia za łapówkarstwo. Sytuację skomentował serialowy Carlos i jak widać, na tym planie dużo osób się nie lubiło, bo dolał oliwy do ognia. Więcej tu - https://www.weeklytimesnow.com.au/news/ ... 76f598e764
Sytuacja jest jeszcze ciekawsza. Eva Longoria w liście wsparcia dla Felicity Huffman napisała o tym, że była dręczona przez kogoś na planie dopóki odtwórczyni roli Lynette nie zainterweniowała, a twórca serialu Marc Cherry w swoim liście wspomniał o gwieździe, która sprawiała problemy i nie chciała rozmawiać z pozostałymi aktorkami. Wszystko wskazuje na to, że wspomnianą przez ich oboje osobą była Teri Hatcher (Susan), a historia konfliktu jej z pozostałymi aktorkami z serialu zdawała się ciągnąć przez lata. Nicollette Sheridan (Edie) podobno nazwała ją ,,najwredniejszą osobą na świecie", a w liściku dołączonym do prezentu od gwiazd serialu dla ekipy filmowej pojawiła się nawet Vanessa Williams, która dołączyła do serialu w ostatnich latach, ale nie Teri. Więcej tutaj: https://metro.co.uk/2019/09/11/secret-f ... -10725882/
B@r
x 44

Post autor: B@r »

Będzie specjalne REUNION! W programie wyemitowanym 12 kwietnia spotkają się wirtualnie: Marcia Cross (Bree), Eva Longoria (Gabrielle), Vanessa Williams (Renee), Brenda Strong (Mary Alice) i Dana Delany (Katherine). Zabraknie niestety Felicity Huffman (Lynette) przez jej ostatnie problemy z prawem oraz Teri Hatcher, która z kolei odmówiła udziału. ::kwasny::

Panie powspominają serial i opowiedzą, co u nich słychać. Plotkuje się, że podczas tego spotkania zostanie ogłoszona 9 seria Desperatek! Ale tylko z Gabrielle i gościnnym udziałem Bree. Bardzo ciekawe!

Jakby nie było, nie mogę się doczekać na to REUNION, bo to jeden z moich najukochańszych seriali... :serce:

https://www.distractify.com/p/desperate ... lrGG31yBrw
Ostatnio zmieniony 2020-04-08, 19:34 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
DeaconFan
Moderator
x 28

Post autor: DeaconFan »

Zaciekawiła mnie plotka o dołączeniu Leny Headey do obsady potencjalnej kontynuacji. Chętnie zobaczyłbym ją w roli nowej Desperatki.

Byle nie zrobili czegoś takiego jak z tą niby "kontynuacją" oryginalnego BH90210, w której aktorzy występowali jako oni sami. :roll: Nie wiem po co takie kombinacje...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 72

Post autor: Adex-fan Brooke »

B@r pisze:W programie wyemitowanym 12 kwietnia
Gdzie to będzie można zobaczyć?
To BH90210 to była porażka, aż ciężko się to oglądało, natomiast kontynuacja DH byłaby super, o ile utrzymaliby cały klimat, nawet jeśli brakowałoby rodzinki Scavo i Susan (która i tak się wyprowadziła w ostatnim odcinku).
Ostatnio zmieniony 2020-04-09, 01:15 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Artur
x 21

Post autor: Artur »

Osobiście nie jestem za powrotem tego fantastycznego serialu. Skończyła się pewna epoka i tak powinno pozostać.
B@r
x 44

Post autor: B@r »

Adex-fan Brooke pisze:Gdzie to będzie można zobaczyć?
Np. tu już można – https://www.youtube.com/watch?v=kqp0l4f9GvY :serce:

Jak ktoś zobaczy, to zapraszam do dyskusji. Całość trwa ponad godzinę, ja zabieram się właśnie za oglądanie. :D
Ostatnio zmieniony 2020-04-13, 13:29 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Artur
x 21

To w końcu powracają?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 72

Post autor: Adex-fan Brooke »

Oglądałem, nic specjalnie ciekawego, nic nie wynikło. Twórca serialu musiałby wykazać chęć wskrzeszenia serialu a chyba nie ma tej chęci bo jak na koniec mówiły jest zajęty różnymi rzeczami. Vanessa była prawie cały czas źle podpisana i miała kłopoty z łącznością, aż wszyscy się nabijali z niej czy ona jest zacięta czy nie rusza się :lol: Ogólnie miłe pogaduszki, ale nic spektakularnego się nie dowiedzieliśmy.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator
x 80

Post autor: Dawidek »

Odkopuje temat po prawie trzech latach. :D

Od 6 marca "Gotowe na wszystko" będą emitowane na kanale FOX, od poniedziałku do piątku o niezbyt ciekawej godzinie, bo o 14.40: http://satinfo24.pl/co-w-marcu-czeka-na ... ox-comedy/ .
Artur
x 21

I tak wszystkie sezony są dostępne na Disney+. Bez reklam i sztywnej godziny
Awatar użytkownika
Cynthia
x 41

Post autor: Cynthia »

Obejrzałam parę odcinków na Disney+, nie chwyciło. Czy ktoś z was może mi powiedzieć co wam się podoba w tym serialu?
Aktualnie oglądam "Chicago One".
Artur
x 21

Pierwsze odcinki faktycznie były typowym dramatem telewizyjnym o kobietach z sąsiedztwa, dopiero z kolejnymi odcinkami i sezonami serial przerodził w cotygodniową operę mydlaną z elementami komedii. Daj "Gotowym na wszystko" szansę, a od drugiego sezonu pokochasz ten serial :)
Awatar użytkownika
Cynthia
x 41

Post autor: Cynthia »

Dzięki. Jeśli potem się zmienia, to może będzie lepszy.
Aktualnie oglądam "Chicago One".
Awatar użytkownika
mailo
x 26

Re:

Post autor: mailo »

Cynthia pisze: 2023-02-19, 12:00 Obejrzałam parę odcinków na Disney+, nie chwyciło. Czy ktoś z was może mi powiedzieć co wam się podoba w tym serialu?
Mi się podobały przede wszystkim nierozwiązane tajemnice, watki kryminalne i to że ciągle ktoś coś ukrywał :) oprócz tego były elementy humoru a nawet parodii takiego idealnego życia rodzin z bogatych przedmieścia, które wcale nie było takie idealne.
Awatar użytkownika
BeLieF
x 69

Re: Gotowe na wszystko (Desperate Housewives)

Post autor: BeLieF »

Zacząłem oglądać na Disney+ i jestem w połowie II sezonu. Pierwszy sezon bardzo komiczny, niesamowite potyczki Susan vs. Edie, zmagania Lynette z niegrzecznymi dzieciakami, wiele ciekawych scen z Bree która zaczyna się stopniowo zmieniać od końcówki sezonu, Gabrielle i Carlos to typowe małżeństwo rodem z soap opery. Tajemnica sezonu dość ciekawa i odkrywana stopniowo. Drugi sezon jest już poważniejszy i trochę mroczniejszy, ale nadal jest bardzo dużo humorystycznych scen, ale więcej takich które są charakterystyczne i symboliczne(np. zerwanie Susan i Mike'a i Susan w sukni slubnej czy uzmysłowienie sobie poczucia straty Gabrielle poprzez scenę z balonem). Każda desperatka ma w sobie coś fajnego i tak ciężko nie lubić żadnej z nich, to fajna cecha serialu. No i te niezwykle trafne, refleksyjne i bardzo życiowe sentencje na koniec każdego odcinka. :)
ODPOWIEDZ