Dzięki, właśnie ten będę teraz oglądać.
Dopisuję w tym samym komentarzu.
Obejrzałam już uwolnienie Flo. Bardzo męczące są te sceny. Osoby stoją daleko od siebie. Jak Sally uwodziła Wyatta, to odeszła dalej zamiast podejść bliżej. A Brooke też by przecież podeszła do Ridga w czasie rozmowy o ich związku. Pocałunki nagrywane tak, że nie widać dwóch osób i zbliżenia na twarze też się źle ogląda. Mam nadzieję, że to nie będzie długo trwało. Może powinni zrobić dłuższą przerwę w nagraniach.
Dopisuję w tym samym komentarzu.
Obejrzałam już uwolnienie Flo. Bardzo męczące są te sceny. Osoby stoją daleko od siebie. Jak Sally uwodziła Wyatta, to odeszła dalej zamiast podejść bliżej. A Brooke też by przecież podeszła do Ridga w czasie rozmowy o ich związku. Pocałunki nagrywane tak, że nie widać dwóch osób i zbliżenia na twarze też się źle ogląda. Mam nadzieję, że to nie będzie długo trwało. Może powinni zrobić dłuższą przerwę w nagraniach.
Ostatnio zmieniony 2023-04-13, 21:31 przez Cynthia, łącznie zmieniany 1 raz.
Administrator
Ja tez jestem po pierwszych trzech pandemicznych odcinkach. Zauważyłem nietypowo kręcone sceny, ten dystans, stosowano sporo sprytnych rozwiązań, które miały zniwelować pandemiczne ograniczenia na planie. Nie do końca im się udało, chwilami było widać, że coś jest nie tak. Nie odbieram tego, jako coś męczącego - bardziej jako ciekawostkę. Zobaczymy, jak będzie to wyglądało dalej. Może masz rację Cynthio - można było zrobić jeszcze dłuższą przerwę na planie, ale chyba wygrały pieniądze i tęsknota widzów.
Tak, myślę że gdybym oglądała na bieżąco, to bym chciała, żeby wrócili jak najszybciej. Ale to jest niestety karykaturalne. Aż żal, że scena uwolnienia Flo nie była nakręcona przed przerwą.
Liam wpadł do szpitala cały zarośnięty. Tego samego dnia u Steffy miał krótkie włosy i malutki zarost. Broda Mikołaja i półdługie włosy mu urosły przez parę godzin.
Liam wpadł do szpitala cały zarośnięty. Tego samego dnia u Steffy miał krótkie włosy i malutki zarost. Broda Mikołaja i półdługie włosy mu urosły przez parę godzin.
Ostatnio zmieniony 2023-04-14, 19:26 przez Cynthia, łącznie zmieniany 1 raz.
Też wam się dziś zacina Red Go?
Fajnie się ogląda po czasie odcinki kręcone w pandemii bo znowu można wyłapywać różne sztuczki przy kręceniu.
Fajnie się ogląda po czasie odcinki kręcone w pandemii bo znowu można wyłapywać różne sztuczki przy kręceniu.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Administrator
Mi się nic nie zacinało, obejrzałem dwa odcinki z ubiegłego tygodnia. Czasem zdarzy się, że serwis przerwie odtwarzanie i muszę ponownie uruchamiać, wtedy pojawia się możliwość wyboru, czy zacząć odcinek od początku, czy od miejsca, w którym emisja została przerwana.
Też wyłapuję różne sztuczki w czasie oglądania, szczególnie rzuca się w oczy dystans między aktorami. Ekipa stara się tak montować, by te obostrzenia pandemiczne nie rzucały się tak w oczy.
Jak zobaczyłem zarośniętego Liama, przypomniał mi się Twój komentarz Cynthio. Liam wyglądał nienaturalnie. Ktoś z ekipy zapomniał zwrócić uwagę, by aktor bardziej się upodobnił do scen z kilku odcinków wstecz.
Też wyłapuję różne sztuczki w czasie oglądania, szczególnie rzuca się w oczy dystans między aktorami. Ekipa stara się tak montować, by te obostrzenia pandemiczne nie rzucały się tak w oczy.
Jak zobaczyłem zarośniętego Liama, przypomniał mi się Twój komentarz Cynthio. Liam wyglądał nienaturalnie. Ktoś z ekipy zapomniał zwrócić uwagę, by aktor bardziej się upodobnił do scen z kilku odcinków wstecz.
Ostatnio zmieniony 2023-04-18, 22:41 przez Dawidek, łącznie zmieniany 1 raz.
Administrator
Shauna spuściła bombę, po której chyba Ridge i Brooke szybko się nie podniosą.
Patrząc na postępowanie starszej z Fultonek, to oceniam ją krytycznie. Kobieta chyba bardzo pragnęła zostać żoną Forrestera, skoro wzięła ślub z pijanym facetem, który niczego nie pamięta.
On nie pamięta, że rozwiódł się z Brooke! Wygląda na to, że ona potrafi owinąć wokół palca faceta nawalonego jak stodoła i nie przejmuje się tym, że jej partner nawet nie jest świadomy tego, co robi. Ten pastor jest nieodpowiedzialny, udziela ślubu pijanemu facetowi.
Pomyślałem nawet, że Shauna blefuje. Obserwowałem uśmieszki Quinn, i odnoszę wrażenie, że ona wiedziała, co zmajstrowała jej przyjaciółka.
Co alkohol robi z ludźmi.... Jedni się pobierają, inni płodzą dzieci z osobami, z którymi nie przespaliby się na trzeźwo.
Patrząc na postępowanie starszej z Fultonek, to oceniam ją krytycznie. Kobieta chyba bardzo pragnęła zostać żoną Forrestera, skoro wzięła ślub z pijanym facetem, który niczego nie pamięta.
Pomyślałem nawet, że Shauna blefuje. Obserwowałem uśmieszki Quinn, i odnoszę wrażenie, że ona wiedziała, co zmajstrowała jej przyjaciółka.
Co alkohol robi z ludźmi.... Jedni się pobierają, inni płodzą dzieci z osobami, z którymi nie przespaliby się na trzeźwo.
Masz rację, z osobą po alkoholu można co najwyżej posiedzieć i zadbać, żeby nic głupiego nie zrobiła. Ale to jest taki serial, że płodzenie dziecka bez świadomości też przeszło - Douglas. Shauna jest winna w tej sytuacji. Coś jak kradzież stanu cywilnego
Ale jest ciekawie, więc to akurat dobrze. Cały czas mi nie pasuje jak Brooke jest obwiniana za pocałunek z Billem. Tylko Kate ma prawo czuć się zdradzona. Ridge wielokrotnie zdradzał Brooke w tym czasie z Shauną, skoro pocałunek Brooke i Billa to taka straszna rzecz, to tak samo pocałunek Ridga i Shauny.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
No właśnie, zawsze jakieś podwójne standardy.Cynthia pisze:Ridge wielokrotnie zdradzał Brooke w tym czasie z Shauną, skoro pocałunek Brooke i Billa to taka straszna rzecz, to tak samo pocałunek Ridga i Shauny.
Ridge powiedział, że Brooke jest ta jedyną i wg mnie to zamyka temat. Shauna i Quinn to mega naiwniaczki myśląc, że to koniec Ridge'a i Brooke - oni muszą się tylko dogadać a to zawsze następuje prędzej czy później. Fajnie, że Eric to fan Brooke
Ostatnio zmieniony 2023-04-28, 17:10 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Administrator
Moje przypuszczenia się sprawdziły. Quinn macała palce w tym rozwodzie Brooke i Ridge
'a i ślubie. Czysty makiawelizm. Żona Erica zrobi wszystko, by dopiec rywalce.
Cała ta sytuacja pokazuje, że Ridge i Brooke nie są teflonowi. Wystarczy choćby za krótko podsłuchana rozmowa i związek się rozpada. Zaczynam coraz bardziej wątpić w sens wielkiej miłości Brooke i Ridge'a. Niech każde z nich poszuka sobie kogoś innego, świat nie kończy się na Shaunie, Billu czy Taylor.
'a i ślubie. Czysty makiawelizm. Żona Erica zrobi wszystko, by dopiec rywalce.
Cała ta sytuacja pokazuje, że Ridge i Brooke nie są teflonowi. Wystarczy choćby za krótko podsłuchana rozmowa i związek się rozpada. Zaczynam coraz bardziej wątpić w sens wielkiej miłości Brooke i Ridge'a. Niech każde z nich poszuka sobie kogoś innego, świat nie kończy się na Shaunie, Billu czy Taylor.
Moim zdaniem to z Ridgem jest problem. Jeszcze jak się martwił o syna, to go trochę rozumiałam, chociaż był wtedy trochę ślepy na to co robi Thomas. Ale dobra, to jego syn. Potem natomiast błąd za błędem. Brooke, jak to Brooke, nie umie kochać jednago mężczyzny na raz. Ale przecież to nic nowego. Zamiast o nią walczyć z Billem, to Ridguś wyniósł do domu tatusia do nowej żony. Ślubu nie pamięta, ale co tam.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Ja o tym mówiłem już dawno. Udawanie w serialu, że nie ma pandemii, to mniej więcej tak, jakby udawać, że nie było II wojny światowej i pokazywać, że europejscy bohaterowie jakiejś produkcji sobie żyją normalnie w latach 1939-1945. Mocno dziwne.
Ostatnio zmieniony 2023-05-16, 21:55 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 2 razy.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.