Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
MateuszH95

Re: Taniec z gwiazdami

Post autor: MateuszH95 »

Trzeci raz z rzędu oglądalność Tańca z Gwiazdami wyniosła prawie 2 mln. widzów. Szok! Nie pamiętam, żeby tak dawno się utrzymało się oglądalność. Mam tylko nadzieję, że program będzie emitowano co roku. Uczestnicy zatańczyli odcinek z piosenkami ABBY.
Wczoraj odpadli Małgorzata Ostrowska-Królikowska i Kamil Gwara.
Awatar użytkownika
Mariush

Post autor: Mariush »

Ta edycja jest świetna. Nie oglądam tego do przysłowiowego prasowania, a z wielką uwagą.
Nie Ridge, gdy wyrzuca Cię na Brooke.

Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Tkk_Bolly pisze: 2024-03-12, 01:40
Anita Sokołowska może być za perfekcyjna, a tacy uczestnicy rzadko wygrywają, ale do finałowych rozstrzygnięć jeszcze daleko.
Wiem że dopiero początek , ale Sokołowska wg mnie ma szansę na wygraną . Oprócz tego , że perfekcyjna to też sympatyczna i raczej lubiana . Z tego co wiem to serial "Przyjaciółki" ma sporo fanów .

PS Fajny pomysł z piosenkami Abby
MateuszH95

W najbliższą niedzielę odpadną dwie pary!. Ciekawe czy to ma związek brak emisji we Wielkanoc?. Z tego co wiem, ma być 10 odcinków.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=71 ... 7899384190
Awatar użytkownika
mailo

W oczekiwaniu na kolejny odcinek można przypomnieć sobie stare edycje. Poniżej odcinek z 2005 roku z 2 edycji dosyć ciekawej - Piotr Gąsowski/Anna Głogowska, Kasia Cichopek/Marcin Hakiel i Rafał Maserak/Małgorzata Foremniak stworzyli też pary w życiu. Prawie 20 lat temu!!! Oglądalność wtedy wynosiła ponad 3,5 miliona.

https://youtu.be/q9Fnt7Gk-Ac?si=oPO6XKsFaTDFcSoV
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Mam nadzieję, że pojawi się cała druga edycja z TVN bo pojedynek Cichopek/Foremniak był jednym z najlepszych w historii, chyba jedyny raz w finale znalazły się tak dobrze tańczące obie pary.
MateuszH95

mailo pisze: 2024-03-22, 11:35 W oczekiwaniu na kolejny odcinek można przypomnieć sobie stare edycje. Poniżej odcinek z 2005 roku z 2 edycji dosyć ciekawej - Piotr Gąsowski/Anna Głogowska, Kasia Cichopek/Marcin Hakiel i Rafał Maserak/Małgorzata Foremniak stworzyli też pary w życiu. Prawie 20 lat temu!!! Oglądalność wtedy wynosiła ponad 3,5 miliona.

https://youtu.be/q9Fnt7Gk-Ac?si=oPO6XKsFaTDFcSoV
Pamiętam jak wtedy były emocje podczas oglądania. Niestety Polsat raczej tego nie przebije , to co kiedyś na poziomie TVN-u Tańcu z Gwiazdami. Dobrze, że są jakiekolwiek archiwa ze starych odcinków na YT i można sobie przypomnieć ponownie :)
MateuszH95

Wczoraj z programu odpadli Beata Olga Kowalska i Mieszko Masłowski oraz Filip Chajzer i Hania Hanna Żudziewicz-Jeschke. Poziom jest coraz wyższy. Najwięcej 39 punktów zdobyli aż 3 pary Anita, Roksana oraz Krzysiek. Na pewno pierwsze dwie osoby widzę w ciemno w finale, a kto trzeci?. Może właśnie Aleks/Krzysztof. Przekonamy się pod koniec kwietnia :)
Awatar użytkownika
mailo

@MateuszH95 a czy ten Krzysztof to właśnie nie był 3 zagrożoną parą?

Byłem zaskoczony wynikami. Myślałem że odpadnie ten radiowiec i Dagmara.
Awatar użytkownika
Mariush

Post autor: Mariush »

Mnie wyniki nie dziwią. Filip ma niezbyt dobrą sławę w necie, w moich oczach to również jest zwykły pajac. Nie wzbudza sympatii, jak chociażby Dagmara, jest irytujący, a kto utrzymuje się w tego typu programach? No ci, których wspiera widownia.
Nie Ridge, gdy wyrzuca Cię na Brooke.

Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
MateuszH95

mailo pisze: 2024-03-25, 21:37 @MateuszH95 a czy ten Krzysztof to właśnie nie był 3 zagrożoną parą?

Byłem zaskoczony wynikami. Myślałem że odpadnie ten radiowiec i Dagmara.
Tak ,Krzysztof był zagrożony. Ostatecznie przeszedł do kolejnego odcinka.
Zgadzam się, Kamil Baleja powinien odpaść. Mam nadzieję,że stanie się w tą niedzielę. Chyba,że nikt nie odpadnie znowu ze względu na święta Wielkanocne. Natomiast przeczuwałem,że Dagmara niestety przejdzie dalej dzięki widzom.
Awatar użytkownika
mailo

Ciekawe, że jednak odcinek będzie w Wielkanoc. Nie wiem czy to sprawdzone, ale na portalach się pojawiły takie informacje i Ibisz coś wspominał też.
MateuszH95

mailo pisze: 2024-03-30, 11:25 Ciekawe, że jednak odcinek będzie w Wielkanoc. Nie wiem czy to sprawdzone, ale na portalach się pojawiły takie informacje i Ibisz coś wspominał też.
Jutro będzie normalnie Taniec z Gwiazdami o 20:00. Jestem ciekaw czy ktoś odpadnie? Czy wszyscy przejdą w związku Świąt Wielkanocnych?. Okaże się podczas wieczoru :)
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

No i odpadł Kamil Baleja. W końcu. No i jesteśmy już w połowie tej edycji. Najbardziej podobała mi się ostatnio Anita Sokołowska z tymi skokiem na stół jury i zeskokiem. Wyglądało to zjawiskowo. Jak ktoś nie widział, tu można zobaczyć - https://youtu.be/H9ZuEqQsHu8?si=yWDp5jaYXB0Oilwq
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
mailo

Sokołowska super :!: Nadal uważam, że wygra tą edycję, chociaż głosuję zawsze na Alexa Mackiewicza. Fajnie jakby wygrał facet, bo chyba rzadziej się to zdarza. A wy głosujecie ? Z aplikacji jest za darmo.
ODPOWIEDZ