Co chcielibyśmy w odcinkach w Polsce?
Re: Co chcielibyśmy w odcinkach w Polsce?
@Adex-fan Brooke przypomniał byś jakie po kolei portrety wisiały w domu Ericka? Ostatnio myślałem o tym a ty na pewno pamiętasz
-
- Administrator
- x 78
A ja chciałbym, by kiedyś cała obsada pojawiła się w Polce. I to w jakimś spektakularnym wątku, w którym zagrałoby jakieś miasto lub jakaś atrakcja. Przypomnijcie sobie, jak promowała się Wenecja czy Portofino.
W serialu przydałby się niejednoznaczny, kontrowersyjny wątek, niekoniecznie kryminalny. Może znowu walka o firmę? Ale zamiast FC, to tym razem Spencer Publications. Kolejna wojna Liama z Billem (już taka była w przeszłości). Wmieszany byłby Wyatt, a konflikt ciągnąłby się miesiącami, jak nie latami, więc siłą rzeczy wmieszano by Willa, który stanąłby po stronie brata, przeciwko ojcu. walka po obu stronach byłaby bezpardonowa, co skutkowałoby osłabieniem firmy. Może część udziałów kupiłaby FC?
Co jeszcze? Może powrót fiksacji Thomasa na punkcie Hope. Ale tym razem byłoby ostro, wojna byłaby tak gwałtowna, że rodzina odwróciłaby się od chłopaka na kilka lat. Nawet Taylor zza granicy potępiłaby synka. Do tej wojny wtrąciłby się Rick, który już był kilkakrotnie ofiarą Thomasa. I zemściłby się na nim. Rick i Maya pogodziliby się.
I niech portret Quinn spadnie Fuller na głowę. Przynajmniej będzie śmiesznie.

W serialu przydałby się niejednoznaczny, kontrowersyjny wątek, niekoniecznie kryminalny. Może znowu walka o firmę? Ale zamiast FC, to tym razem Spencer Publications. Kolejna wojna Liama z Billem (już taka była w przeszłości). Wmieszany byłby Wyatt, a konflikt ciągnąłby się miesiącami, jak nie latami, więc siłą rzeczy wmieszano by Willa, który stanąłby po stronie brata, przeciwko ojcu. walka po obu stronach byłaby bezpardonowa, co skutkowałoby osłabieniem firmy. Może część udziałów kupiłaby FC?
Co jeszcze? Może powrót fiksacji Thomasa na punkcie Hope. Ale tym razem byłoby ostro, wojna byłaby tak gwałtowna, że rodzina odwróciłaby się od chłopaka na kilka lat. Nawet Taylor zza granicy potępiłaby synka. Do tej wojny wtrąciłby się Rick, który już był kilkakrotnie ofiarą Thomasa. I zemściłby się na nim. Rick i Maya pogodziliby się.
I niech portret Quinn spadnie Fuller na głowę. Przynajmniej będzie śmiesznie.

Chciałbym żeby teraz pojawiła się jakaś dziewczyna Vinnego o której nikt nie wiedział . Oczywiście niezrównoważona narkomanka , której dostarczał prochy. Mogłaby się mścić na Liamie i Hope , próbować ich zabić , albo porwać Beth. Nikt by nie wiedział kim jest do ostatniej chwili.
- Adex-fan Brooke
- x 68
Niespoilerowo to: Stephanie, Maya, Nicole, Sheila, Quinnmailo pisze: 2024-01-11, 22:26 @Adex-fan Brooke przypomniał byś jakie po kolei portrety wisiały w domu Ericka? Ostatnio myślałem o tym a ty na pewno pamiętasz
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
A nie było portretu Steffy jeszcze?
Uwaga od Dawidka: @mailo Twój post jest spoilerem, dlatego zaznaczyłem na biało.
Uwaga od Dawidka: @mailo Twój post jest spoilerem, dlatego zaznaczyłem na biało.
I tu mam zastrzeżenie gdyż wzięcie do „roli" Warszawy byłoby zbyt banalne. W moim odczuciu racjonalną opcją dla „Mody na Sukces" w kwestii miasta do zagrania byłby Kraków.Dawidek pisze: 2024-01-11, 22:42 A ja chciałbym, by kiedyś cała obsada pojawiła się w Polsce. I to w jakimś spektakularnym wątku, w którym zagrałoby jakieś miasto lub jakaś atrakcja. Przypomnijcie sobie, jak promowała się Wenecja czy Portofino.![]()
Poland - aktywnie najlepszy!
Ale ja jestem pewny , że widziałem już jej portret jak miała zostać dyrektorem firmymailo pisze: 2024-02-22, 23:09 A nie było portretu Steffy jeszcze?
Teraz jest dobry moment na to żeby Donna (legalnie) albo Sheila(podstępem) uwiodły Ericka I odzyskałby swoją moc:) To nawet nie takie trudne, bo Sheila jako pielęgniarka zna różne specyfiki i w przeszłości odurzyła Scotta i zaszła z nim nawet w ciążę, a Donna wspominała nawet ostatnio o ich zabawach min z miodem
Przydałaby się jakaś konfrontacja Quinn z Sheilą w tych odcinkach, bo to spore rozczarowanie że Quinn jedynie mówi o Sheili.
Zgadza się. Teraz postawili wszystko na Sheila Vs Steffy. Erick poszedł w odstawkę a Sheila walczy o syna i wnuka bardziej.BeLieF pisze: 2024-05-10, 15:54 Przydałaby się jakaś konfrontacja Quinn z Sheilą w tych odcinkach, bo to spore rozczarowanie że Quinn jedynie mówi o Sheili.
W tych odcinkach brakuje drugiej babci Hayesa - Taylor, która powinna mieć starcia z Sheilą. Przecież smaczku dodaje fakt, że Sheila ją przed laty postrzeliła, co poskutkowało odłączeniem od rodziny na długie lata. Także w nawiązaniu do tytułu tematu, chcę powrotu Taylor. 

"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
- x 68
A ja zobaczyłbym nową bójkę Brooke i Sheili, razem z Taylor mogłyby wspólnie walczyć z Sheilą (w przenośni i dosłownie) aby ochronić rodzinę. Chciałbym też powrotu Kristen.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Właśnie tak naprawdę Taylor nigdy jej za to nie odpłaciła. Ridge tylko ją chciał udusić w więzieniu.B@r pisze: 2024-05-11, 15:06 W tych odcinkach brakuje drugiej babci Hayesa - Taylor, która powinna mieć starcia z Sheilą. Przecież smaczku dodaje fakt, że Sheila ją przed laty postrzeliła, co poskutkowało odłączeniem od rodziny na długie lata. Także w nawiązaniu do tytułu tematu, chcę powrotu Taylor.![]()
Dawno nikt nie spadł z klifu. Steffy powinna zrzucić Paris. Ona jest większym zagrożeniem dla jej małżeństwa niż Shiela. Shiela jest znanym wrogiem, a Paris jest podstępna, jest zagrożeniem tym bardziej, że Steffy tego nie widzi.
Fajnie by było gdyby Shiela sobie przypomniała o Eriku, to by mogło ciekawie skomplikować to co i tak już jest skomplikowane. Donna jest nudna, chyba jedna z nudniejszych postaci.
Fajnie by było gdyby Shiela sobie przypomniała o Eriku, to by mogło ciekawie skomplikować to co i tak już jest skomplikowane. Donna jest nudna, chyba jedna z nudniejszych postaci.
Aktualnie oglądam "Chicago One".
Donna była ciekawa jak swego czasu odbiła Erica Stephanie. Aktorka też ją gra fajnie, nie rozumiem czemu od dawna Bell ją tak marnuje. Ta postać ma potencjał. Największą nudziarą od dawna jest wg. mnie Katie. Ona też powinna dostać lepsze sceny. Niestety niektórzy aktorzy w tym serialu się mało szanują i jak są popłuczynami to się na to zgadzają na długi czas i tu siedzą bez sensu.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".