Identyfikujecie się w jakiś sposób z bohaterami?
-
Ryan Lavery
Re: Identyfikujecie się w jakiś sposób z bohaterami?
o jaaa... to te odcinki na tvp musza byc dla ciebie strasznie stare!! czy w ogole je teraz ogladasz??Adex-fan Brooke pisze: tak się składa że też miałem jakoś lat 17 chyba gdy pierwszy raz oglądałem te odcinki co teraz są na Tvp1
- Adex-fan Brooke
hmm no odcinki dla mnie stare, ja się jeszcze młodo trzymam, ale odcinki oglądam ponownie i to bardzo chętnie -właśnie dlatego że już jakiś czas minął i nigdy nie widziałem ich w polskim tłumaczeniu 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ja też Modę zaczęłam oglądać w Szwecji po angielsku i długo czekałam na te odcinki jak wreszcie będą w Polsce. Gdy oglądałam w Szwecji najbardziej podobała mi się Caroline.Adex-fan Brooke pisze:hmm no odcinki dla mnie stare, ja się jeszcze młodo trzymam, ale odcinki oglądam ponownie i to bardzo chętnie -właśnie dlatego że już jakiś czas minął i nigdy nie widziałem ich w polskim tłumaczeniu
W Polsce od razu pokochałam Brooke.
-
Ryan Lavery
Dopiero teraz zauważyłem Twojego posta. Wydaje mi się, że ostro przesadzasz. Wiele ludzi identyfikuje się z postaciami z tv, książek. Między innymi taki jest cel kreowania postaci... Ja mimo swoich 21 lat, odważnie mówię, że są postaci z którymi się identyfikuję.... Zgadzam się z Thorne'm. Jest mnóstwo osób, które identyfikują się z bohaterami a w cale nie znaczy że są idiotami....Torpedzia pisze:Mam się identyfikować z postaciami serialowymi?Nie jestem idiotką!
- Adex-fan Brooke
w końcu nie chodziło mi o identyfikacje w całości tylko w jakimkolwiek sensie....kontynuujcie rozmowę... 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Thorne pisze:To znaczy,że ja jestem idiotą?Mam się identyfikować z postaciami serialowymi? Nie jestem idiotką!
Przepraszam, że was wyprowadziłam z równowagi... Ja to już mam, jak to przystało na Torpedzię, taki niewyparzony język...Martin pisze:Dopiero teraz zauważyłem Twojego posta. Wydaje mi się, że ostro przesadzasz. Wiele ludzi identyfikuje się z postaciami z tv, książek. Między innymi taki jest cel kreowania postaci... Ja mimo swoich 21 lat, odważnie mówię, że są postaci z którymi się identyfikuję.... Zgadzam się z Thorne'm. Jest mnóstwo osób, które identyfikują się z bohaterami a w cale nie znaczy że są idiotami....Torpedzia pisze:Mam się identyfikować z postaciami serialowymi?Nie jestem idiotką!
A mi się też wydaje,że to troche dziwne identyfikować się z postaciami serialowymi.Właśnie rozumiem,że zdarza się identyfikowac z postacią z jakiejś książki czy filmu zwłaszcza jeśli sa dobre.Ale serial?Zwłaszcza taki jak "Moda..." nie służy chyba identyfikacjom.Tak mi się wydaje,ale nie chce nikogo urazić.
Jak tu się nie identyfikować??? Przecież jestem:
- popularny jak Pierce
- wykształcony jak James
- bogaty jak Eric
- przystojny jak Rick
- święty jak Tylor
- a skromny jak... Ridge
PS Poza tym zmyślam jak Amber, więc tak naprawde z nikim się nie identyfikuję
PS2 A po tym poście to widze że jestem też stuknięty jak Sheila heheh
- popularny jak Pierce
- wykształcony jak James
- bogaty jak Eric