Właśnie wszedłem tu by o tym napisać. Trochę szokujące, tym bardziej, że kilka lat temu była już kontynuacja. Super, że będzie Heather Locklear, Laura Leighton i Daphne Zuniga. Chciałbym też Marcii Cross i Hunter Tylo w jakiejś nowej roli, po tym jak przed laty nie udało się jej zagrać.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Hunter Tylo miała zagrać rolę Taylor McBride, ale wkrótce po otrzymaniu angażu zaszła w ciążę. Po tym jak została zwolniona za złamanie klauzuli dotyczącej nie dokonywania zmian w wyglądzie, pozwała Aarona Spellinga i pozostałych producentów. Odszkodowanie, które otrzymała wyniosło 4,9 mln dolarów.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Dziwne, że Spelling tak sobie strzelił w kolano. Przecież w Beverly Hills Jennie Garth czyli Kelly też była w ciąży, ale sprytnie to ukrywali poprzez ujęcia.
Heather Locklear też zaszła w ciążę w trakcie pracy przy "Melrose Place". Czytałem przy okazji Twojego pytania artykuł w Washington Post, w którym jest to wytłumaczone. Obrońcy Spellinga tłumaczyli, że nie da się porównać ciąży gwiazdy, która od x czasu jest w show i jest uwielbiana przez tłumy, do ciąży osoby, która jeszcze nie zaczęła zdjęć - https://www.washingtonpost.com/archive/ ... 1445518b7/ Próbowali udowodnić, że Hunter od dawna starała się o dziecko i ciąża nie powinna być dla niej niespodzianką, dlatego w ich opinii nie powinna startować do roli seksownej uwodzicielki, która na początku swojego bytu w serialu, nie mogła mieć ciążowych krągłości. Ktoś miał jej nawet sugerować aborcję, wszystko jest w tym artykule z linka. Hunter broniła się właśnie, że sprytne ujęcia czy dublerka w scenach rozbieranych mogły to ukryć - byłaby dopiero w drugim miesiącu, gdy zaczęłaby zdjęcia. Poza tym podczas procesu pokazała zdjęcia, że wcale w tej ciąży drastycznie nie przytyła i mówiła, że jej zaawansowany stan przypadłby na czas, w którym byłoby już po zdjęciach.
Żeby było śmieszniej, w trakcie trwania procesu z Hunter Tylo w ciążę zaszła Lisa Rinna, która grała Taylor, którą miała grać Hunter. I wtedy wpisano już ciążę do scenariusza. Z tym, że ona już też była gwiazdą serialu. Nikt przed Hunter Tylo nie dostał w USA takiego rekordowego odszkodowania w związku ze zwolnieniem przez ciążę.
Ja jestem w pełni szczęścia, że nastąpi dalszy ciąg Melrose Place bo marzyłem o tym od lat, to jeden z moich ulubionych seriali, nawet niedawno nad tym myślałem, że rozczarowująca była wersja z roku 2009 a jeszcze bardziej rozczarowujące, że była przerwana. Scenariusz tam mocno kulał i stare postacie były jakieś przerażające... Ciekawe czy cokolwiek nawiążą do tej wersji, uważam, że nie powinni udawać, że nic nie było - mogłoby to być chociaż snem Amandy... Cudownie, że wspaniała Heather Locklear powróci do roli... Oby sobie poradziła bo aktorka trochę przeszła w ostatnich latach, ale zdaje się, że wyszła na prostą...
Co do postaci Taylor to całe szczęście, że zagrała ją Lisa Rinna bo zagrała fenomenalnie! Oby powróciła także... Nie mogę sobie nawet wyobrazić drętwej Hunter w tej roli...
Co do postaci Taylor to całe szczęście, że zagrała ją Lisa Rinna bo zagrała fenomenalnie! Oby powróciła także... Nie mogę sobie nawet wyobrazić drętwej Hunter w tej roli...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Nie mogę się doczekać kolejnych wieści kto jeszcze ze starej ekipy powróci. Podobno trwają też negocjacje, która platforma przejmie serial, scenarzystka ma być ta sama co od serialu Dexter... Zapowiada się więc ekscytująco. Polecam wszystkim przypomnieć sobie oryginał kto zapomniał, ja chyba wkrótce to zrobię. Myślałem nad tym już wcześniej a teraz tym bardziej. Nie wiem tylko jak z dostępnością w necie... Ja akurat mam na dvd.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
A czy można gdzieś W Polsce obejrzeć stare sezony?
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Na Viderze jest cały serial: https://vider.info/dir/+dnc1n
A czy jest jeszcze gdzieś indziej do pobrania?
A Hunter wygrała proces w tym samym roku (1996) ?B@r pisze: ↑2024-04-14, 16:46Heather Locklear też zaszła w ciążę w trakcie pracy przy "Melrose Place". Czytałem przy okazji Twojego pytania artykuł w Washington Post, w którym jest to wytłumaczone. Obrońcy Spellinga tłumaczyli, że nie da się porównać ciąży gwiazdy, która od x czasu jest w show i jest uwielbiana przez tłumy, do ciąży osoby, która jeszcze nie zaczęła zdjęć - https://www.washingtonpost.com/archive/ ... 1445518b7/ Próbowali udowodnić, że Hunter od dawna starała się o dziecko i ciąża nie powinna być dla niej niespodzianką, dlatego w ich opinii nie powinna startować do roli seksownej uwodzicielki, która na początku swojego bytu w serialu, nie mogła mieć ciążowych krągłości. Ktoś miał jej nawet sugerować aborcję, wszystko jest w tym artykule z linka. Hunter broniła się właśnie, że sprytne ujęcia czy dublerka w scenach rozbieranych mogły to ukryć - byłaby dopiero w drugim miesiącu, gdy zaczęłaby zdjęcia. Poza tym podczas procesu pokazała zdjęcia, że wcale w tej ciąży drastycznie nie przytyła i mówiła, że jej zaawansowany stan przypadłby na czas, w którym byłoby już po zdjęciach.
Żeby było śmieszniej, w trakcie trwania procesu z Hunter Tylo w ciążę zaszła Lisa Rinna, która grała Taylor, którą miała grać Hunter. I wtedy wpisano już ciążę do scenariusza. Z tym, że ona już też była gwiazdą serialu. Nikt przed Hunter Tylo nie dostał w USA takiego rekordowego odszkodowania w związku ze zwolnieniem przez ciążę.
Trzy aktorki z serialu "Melrose Place" Laura Leighton (Sydney), Daphne Zunuga (Jo) i Courtney Thorne-Smith (Alison) ruszają z podcastem o nazwie „Still the Place” na temat serialu.

Widzieliście spotkanie aktorek sprzed kilku dni i wywiad z nimi? Jest Heather Locklear (Amanda), Vanessa Estelle Williams (Rhonda), Laura Leighton (Sydney), Josie Bissett (Jane) i Courtney Thorne-Smith (Alison). Szkoda, że zabrakło Marcii Cross (Kimberly). Tu do obejrzenia -