Taniec z gwiazdami
Re: Taniec z gwiazdami
Dokładnie, dużo osób w tym sezonie pięknie tańczyło, ale Anita miała tę dojrzałość, widać było, że przeżywa każdy taniec i się na maksa angażuje. Nie oszukujmy się, miała o wiele trudniej niż jej młodsze koleżanki z finału. Nikt nikomu oczywiście nie wypomina wieku, ale nie ma co się oszukiwać, że większą sprawność zawsze ma osoba młodsza. A i tak jakość była wybitna.
W ogóle mam takie wrażenie, że Anita nie była jeszcze niedawno świadoma tego, jak widownia ją uwielbia. Zaczęło się od ogromu wiadomości po tym, jak jej postać umarła w Przyjaciółkach, a teraz zwycięstwo w TzG. Ale to dlatego, że to prawdziwa aktorka, dla której na pierwszym miejscu jest teatr, nie w głowie jej ten celebrycki rynsztok.
W ogóle mam takie wrażenie, że Anita nie była jeszcze niedawno świadoma tego, jak widownia ją uwielbia. Zaczęło się od ogromu wiadomości po tym, jak jej postać umarła w Przyjaciółkach, a teraz zwycięstwo w TzG. Ale to dlatego, że to prawdziwa aktorka, dla której na pierwszym miejscu jest teatr, nie w głowie jej ten celebrycki rynsztok.
Nie Ridge, gdy wyrzuca Cię na Brooke.
Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
Nieskromnie przypomnę, że już w marcu na początku programu typowałem Anitę Sokołowską do zwycięstwa;)
mailo pisze: 2024-03-20, 20:09
Wiem że dopiero początek , ale Sokołowska wg mnie ma szansę na wygraną . Oprócz tego , że perfekcyjna to też sympatyczna i raczej lubiana . Z tego co wiem to serial "Przyjaciółki" ma sporo fanów .
PS Fajny pomysł z piosenkami Abby
-
MateuszH95
Anita przyciąga swoją osobowością, jest sympatyczna, wrażliwa , bardzo skromna ,utalentowaną Artystką przez duże A. Nigdy mi się nie zdarzyło, żeby ze mną nie rozmawiała po spektaklu , choćby na chwilęMariush pisze: 2024-05-07, 15:01 Dokładnie, dużo osób w tym sezonie pięknie tańczyło, ale Anita miała tę dojrzałość, widać było, że przeżywa każdy taniec i się na maksa angażuje. Nie oszukujmy się, miała o wiele trudniej niż jej młodsze koleżanki z finału. Nikt nikomu oczywiście nie wypomina wieku, ale nie ma co się oszukiwać, że większą sprawność zawsze ma osoba młodsza. A i tak jakość była wybitna.
Edward Miszczak chciałby do programu kolejną "Przyjaciółkę", tym razem Magdalenę Stużyńską. To jest dobre nazwisko! Może po sukcesie swojej "Przyjaciółki" zgodzi się ostatecznie na udział, mam nadzieję!
-
MateuszH95
Polecam do obejrzenia interesującego wywiadu z Anitą Sokołowską, zwyciężczyni 14 edycji "Tańca z Gwiazdami"
https://www.youtube.com/watch?v=fltn_ZMP5gs
https://www.youtube.com/watch?v=fltn_ZMP5gs
- Adex-fan Brooke
Nie wiem kim jest ta jakaś Anita, dziwne, że z Dagmarą nagle tak ich olśniło, że teraz udawali jakby nie brała udziału w programie? Czy jednak była w ostatnim odcinku jakoś zdalnie?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
O Dagmarze nie wspomnieli ani słowem. A w wywiadach Miszczak plątał się w wypowiedziach, że wystąpili zdrowi uczestnicy. Nie mają odwagi przyznać wprost, że dostała po prostu ewidentnego bana.
Chodzi o Anitę Sokołowską gwiazdę serialu "Przyjaciółki" . Ale występowała też w innych filmach, teatrze.Adex-fan Brooke pisze: 2024-05-11, 02:23 Nie wiem kim jest ta jakaś Anita, dziwne, że z Dagmarą nagle tak ich olśniło, że teraz udawali jakby nie brała udziału w programie? Czy jednak była w ostatnim odcinku jakoś zdalnie?
Jeśli ktoś nie ogląda Przyjaciółek, to może Anity nie kojarzyć. W internetowych szmatławcach nie ma co jej szukać, ponieważ jej miejscem jest teatr. Moim zdaniem to jedna z najbardziej uzdolnionych polskich aktorek, acz działa również jako reżyserka. To podobna klasa kobiety co chociażby Renata Pałys, większość myśli, że to tylko Paździochowa, a w międzyczasie odwala kawał porządnej pracy tam, co do mediów nie trafia. A np. Marysia Tyszkiewicz? Zanim nie pojawiła się w „Twojej twarzy…” nikt o niej nie słyszał, ponieważ realizowała się głównie w teatrze. Takie osoby to zupełnie inna klasa niż instagramowców, debili internetowych, podrzędnych odtwórców ról w szmatławcach(bo takich ludzi aktorami nigdy nie nazwę). To są ludzie z talentem aktorskim i tyle w temacie.
Właśnie. Zanim została Zuzą z "Przyjaciółek", przez wiele lat grała doktor Lenę w "Na dobre i na złe" - ukochaną Latoszka (B.Opania). To jest akurat mocne nazwisko, a nie jakiś dziwny mało znany twór internetowy. Takich osób w tym programie nie brakowało. Chociażby kiedyś był Gimper.mailo pisze: 2024-05-11, 12:32Chodzi o Anitę Sokołowską gwiazdę serialu "Przyjaciółki" . Ale występowała też w innych filmach, teatrze.Adex-fan Brooke pisze: 2024-05-11, 02:23 Nie wiem kim jest ta jakaś Anita, dziwne, że z Dagmarą nagle tak ich olśniło, że teraz udawali jakby nie brała udziału w programie? Czy jednak była w ostatnim odcinku jakoś zdalnie?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
Bo o Dagmarze wszędzie piszą, może jakby dziennikarze pisali więcej o utalentowanych aktorkach a nie taniej sensacji to bym wiedział bez oglądania polskich seriali.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Bo właśnie w ten sposób w tym kraju tworzą się „gwiazdy”. Nakręca się ten pierdolnik celebrycki, influencerski na każdym kroku i później mamy „gwiazdy” znane z debilizmu, a nie czegoś, co można nazwać talentem. Patologia, głupota, filmiki typu „dzisiaj jadłam to, srałam o 13:00” niestety rządzą tym światem. To jest moim zdaniem taka trochę porażka internetu.
Podsumuję to krótko: podaż - popyt
-
MateuszH95
Dodam,że Anita zanim trafiła na plan "Na dobre..", to swój debiut miała w serialu "Trędowatej" (1999-2000r.) w Polsacie. Oglądałem na YT z parę lat temu jakoś na początku pandemii. Powiem bez rewelacji.B@r pisze: 2024-05-11, 15:01Właśnie. Zanim została Zuzą z "Przyjaciółek", przez wiele lat grała doktor Lenę w "Na dobre i na złe" - ukochaną Latoszka (B.Opania). To jest akurat mocne nazwisko, a nie jakiś dziwny mało znany twór internetowy. Takich osób w tym programie nie brakowało. Chociażby kiedyś był Gimper.mailo pisze: 2024-05-11, 12:32Chodzi o Anitę Sokołowską gwiazdę serialu "Przyjaciółki" . Ale występowała też w innych filmach, teatrze.Adex-fan Brooke pisze: 2024-05-11, 02:23 Nie wiem kim jest ta jakaś Anita, dziwne, że z Dagmarą nagle tak ich olśniło, że teraz udawali jakby nie brała udziału w programie? Czy jednak była w ostatnim odcinku jakoś zdalnie?To, że ty jej nie znasz, nie znaczy, że nie jest znana.
Smutne czasy w sumie, że znasz Dagmarę, a takiej utalentowanej aktorki nie. No, ale Twoja strata.
Tak po za tym to nie w stylu Anity by się lansować, pisali o niej w kółko w internecie, nie uderzyła jej sodówka. Za to ją kocham!!
Co myślicie o nowych uczestnikach?
https://www.polsat.pl/news/2024-08-02/o ... TsSkF-OdPg
https://www.polsat.pl/news/2024-08-02/o ... TsSkF-OdPg
- Adex-fan Brooke
Kojarzę Nykiel i ...Bobka
reszty nie, powinni zmienić nazwę na tańce celebrytów. Poza tym dziwię się, że ten program nadal chcą ludzie oglądać... a w tv z reklamami to już całkiem chyba im się nudzi w piątkowe wieczory.