Bieżące odcinki "Mody na sukces"
Re: Bieżące odcinki (RED GO/Red Carpet/Vidoc TV)
Uwielbiam ten sojusz Sheila-Deacon. Najbardziej mnie ujęło jak przez 3 odcinki pili w barze i sobie dogadywali. Jakoś tak pokazało to ich bardziej ludzką twarz i wzbudziło moją sympatię. Przeciwieństwo nadętych Forresterów.
Mi też ten sojusz się podoba i oby jak najwięcej takich powrotów, jak Sheili i Deacona.
Fajnie, że przypomniano te wszystkie historie z ich udziałem. Niestety nie mogli dać flashbacków z akcjami Deacona, bo wtedy grała jeszcze Jennifer Finnigan, a mimo wszystko raz na jakiś czas pojawia się w serialu Ashley Jones, więc to mogłoby się trochę kłócić ze sobą.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
- Adex-fan Brooke
Tak, sceny Deacona i Sheili świetne bo ciekawe są ich rozmowy, mimo, iż nic wiele z tego nie wynika. 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Te ich rozmowy są pełne odniesień do przeszłości. We wczorajszym odcinku wspomniano o Lauren. Deacon - z jednej strony nie chce mieć nic wspólnego z Sheilą - z drugiej - jest w podbramkowej sytuacji i wpada w jej sidła. Duet zapowiada się ciekawie.
Thomas - zamiast siedzieć w mieszkaniu po Vinny'm z Paris, mógłby zamieszkać z dziadkiem. Ten się ucieszy na dodatkowe towarzystwo. Sam Eric mówił niedawno, że brakuje mu ludzi w dużym domu.
Thomas - zamiast siedzieć w mieszkaniu po Vinny'm z Paris, mógłby zamieszkać z dziadkiem. Ten się ucieszy na dodatkowe towarzystwo. Sam Eric mówił niedawno, że brakuje mu ludzi w dużym domu.
No właśnie. A czemu Paris nie może mieszkać z Zende? Jest jakiś ku temu sensowny powód? Pamiętam, że jej to proponował.Dawidek pisze: 2024-06-06, 21:26
Zachowują się jak na początku XX w., że z własnym lubym nie przystoi mieszkać przed ślubem. Ale z innym facetem to już można. 
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
- Adex-fan Brooke
Donna rozbroiła tekstem, że jej życie jest nudne
no i niestety jest, powinno się coś więcej dziać z Logankami... Katie to nawet by pasowała do Cartera wg mnie, ale najciekawszą parę to tworzyła z Wyattem. Eric jest naiwny jeśli myśli, że Carter wyzbył się uczuć do Quinn na jego zawołanie. A Sheila zamiast coś ciekawego knuć nie robi póki co nic.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
@Adex-fan Brooke w dzisiejszym odcinku właśnie się spełnia co mówiłeś. Brooke namawia Donne na Erica, Katie ma się ku Carterowi a Sheila jednak działa . Poza tym oczywiście wszyscy bohaterowie Brooke, Donna, Katie, Carter, Hope, Finn, Sheila, Deacon jedzą tylko w tej samej restauracji, bo przecież w LA nie ma gdzie
To trochę jak w Klanie wszyscy jedzą w Rosso u Moniki.
Ta scena z wejściem Deacona do mieszkania Hope była mi potrzebna, od razu lepiej się ogląda jak jest Deacon. Trochę mnie zaskoczyli ale na plus.
Katie teraz najbardziej mi pasuje do Erica, z Carterem to takie naciągane, a przynajmniej na razie tak to widzę . Donna ma nudne życie, bo jest nudna. Owszem mogła by próbować odbić Erica, ale czym go skusi skoro ma pusto w głowie, a z seksem już nic nie zdziała? Mężczyźni w tym serialu lecą na coś więcej w kobiecie, niż tylko na wygląd. Większość kobiet ma coś w sobie takiego, że przyciągają, popatrzcie np. na Katie, kolejny mężczyzna wydaje się być pod jej urokiem. Albo Brooke, nie da się zaprzeczyć że coś w sobie ma. A Donna, no cóż... W dodatku Eric lubi silne kobiety, a nią musiałby się opiekować.
Łączenie z Paris Finna albo Thomasa nie ma sensu, oni są na innym etapie, poza tym jeden kocha Steffy, drugi raczej nadal ma uczucia do Hope. Z całej obsady tylko z Zende może być, tak żeby to miało sens. W sumie dobrze, że tak jest, chociaż są nudni. Jeśli miałyby być komplikacje, to bardziej naturalnie by wyszło, gdyby to Zende coś namieszał i znalazł kogoś innego. Robią z Paris druga Hope, więc to by nawet pasowało jakby miała rywalkę tak jak Hope.
Katie teraz najbardziej mi pasuje do Erica, z Carterem to takie naciągane, a przynajmniej na razie tak to widzę . Donna ma nudne życie, bo jest nudna. Owszem mogła by próbować odbić Erica, ale czym go skusi skoro ma pusto w głowie, a z seksem już nic nie zdziała? Mężczyźni w tym serialu lecą na coś więcej w kobiecie, niż tylko na wygląd. Większość kobiet ma coś w sobie takiego, że przyciągają, popatrzcie np. na Katie, kolejny mężczyzna wydaje się być pod jej urokiem. Albo Brooke, nie da się zaprzeczyć że coś w sobie ma. A Donna, no cóż... W dodatku Eric lubi silne kobiety, a nią musiałby się opiekować.
Łączenie z Paris Finna albo Thomasa nie ma sensu, oni są na innym etapie, poza tym jeden kocha Steffy, drugi raczej nadal ma uczucia do Hope. Z całej obsady tylko z Zende może być, tak żeby to miało sens. W sumie dobrze, że tak jest, chociaż są nudni. Jeśli miałyby być komplikacje, to bardziej naturalnie by wyszło, gdyby to Zende coś namieszał i znalazł kogoś innego. Robią z Paris druga Hope, więc to by nawet pasowało jakby miała rywalkę tak jak Hope.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
@Cynthia ale tak logicznie- skoro teraz Erick ma problem właśnie w sypialni to czy właśnie Donna nie mogłaby go rozwiązać? Ja pamiętam jak byli małżeństwem to tą ich sfera była bardzo eksponowana i robili różne eksperymenty nawet. Mogłoby się okazać że wspomnienia ze słoikiem miodu bardziej na niego zadziałają niż dominująca Quinn. Scenariusz można tak odwrócić, że to nie wina Ericka ale Quinn była powodem jego niedyspozycji, a Donna to naprawiła.
Mam przeczucie, że Sheila będzie chciała połączyć Finna i Hope żeby pozbyć się Steffy i Liana. Tylko jeśli by powstała para Hope-Finn to obawiam się że poziom słodkości, dobroci i naiwności tych dwojga razem zostałby przekroczony. Fala tęczy wylałaby się z tv i mnie zatopiła.
Mam przeczucie, że Sheila będzie chciała połączyć Finna i Hope żeby pozbyć się Steffy i Liana. Tylko jeśli by powstała para Hope-Finn to obawiam się że poziom słodkości, dobroci i naiwności tych dwojga razem zostałby przekroczony. Fala tęczy wylałaby się z tv i mnie zatopiła.
Finn i Hope?
Kiedy Sheila pocałowała Deacona, to chyba po to, żeby ich dzieci były oburzone i żeby Hope poleciała do ojca, żeby mu wybić z głowy Sheile. Finn nie wiem czy miałby taka potrzebę, ale może o to chodziło.
Eric ma problem medyczny. Byłoby dziwne gdyby inna kobieta go "wyleczyła". Co on, Internetu nie ma? Ktoś mu strony dla dorosłych zablokował, żeby nie mógł sprawdzić jak reaguje na inne kobiety?
Ale nie ma logiki w tym wszystkim, więc jest możliwe, że tak zrobią. Donna zyskiwała jak miała przeciwności, teraz ich nie widać. Jeśli zakrącą w tę stronę, to oby była rywalka, bo inaczej się zrobi nudno jak z Paris i Zende.
Kiedy Sheila pocałowała Deacona, to chyba po to, żeby ich dzieci były oburzone i żeby Hope poleciała do ojca, żeby mu wybić z głowy Sheile. Finn nie wiem czy miałby taka potrzebę, ale może o to chodziło.
Eric ma problem medyczny. Byłoby dziwne gdyby inna kobieta go "wyleczyła". Co on, Internetu nie ma? Ktoś mu strony dla dorosłych zablokował, żeby nie mógł sprawdzić jak reaguje na inne kobiety?
Ale nie ma logiki w tym wszystkim, więc jest możliwe, że tak zrobią. Donna zyskiwała jak miała przeciwności, teraz ich nie widać. Jeśli zakrącą w tę stronę, to oby była rywalka, bo inaczej się zrobi nudno jak z Paris i Zende.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Ja jakoś to całkiem inaczej zrozumiałem, bo Sheila powiedziała "Nie wiedziałam, że Hope i Finn są tak blisko" i potem jakby olśnienia doznała. Ale ja czasem mam paranoję oglądając serial i się ciągle czegoś dopatruję.Cynthia pisze: 2024-06-13, 23:03 Finn i Hope?![]()
Ale gdyby tak było, to Sheila pozbyła by się Streffy a wraz z nią całej przeszłości i Forresterów. Została by Brooke jako matka Hope, ale już nie miałaby wpływu takiego na Finna jak Steffy. Wcześniej były sceny (zaskakujące wg mnie) jak Hope ewidentnie wspiera relacje Finna z matką. Nawet pisałem na forum że to dziwne. Ale może to iść w tym kierunku. Finn z kolei Deacona w ogóle nie zna więc dla Hope pewnie też by z nim nie walczył.
A co do tego że problem Ericka jest medyczny, to wiesz jak to jest w serialach. Cudowne uzdrowienia, zmartwychwstania, bezpłodni zachodzą w ciążę, chorzy na raka nagle wyleczeni hehe.
Finn i Hope to byłaby raczej nudna parka, poza tym Hope kreująca się na lepszą i moralniejszą od Steffy ukradłaby jej znowu męża będąc jak taki sęp zbierający resztki (tak jak wykorzystała problemy w związku Steffy i Liama w roku 2018).
Nie wątpię, że Hope byłaby do tego zdolna, tak jak to zrobiła z Liamem.BeLieF pisze: 2024-06-14, 00:03 Finn i Hope to byłaby raczej nudna parka, poza tym Hope kreująca się na lepszą i moralniejszą od Steffy ukradłaby jej znowu męża będąc jak taki sęp zbierający resztki (tak jak wykorzystała problemy w związku Steffy i Liama w roku 2018).
Ale jeśli już to więcej ciekawszych interakcji miała z Thomasem jak już mu wybaczyła, a on się zmienił. Więc ten Finn niech już będzie ze Steffy, przynajmniej przy niej jakoś jego obecność ma sens.
Chciałabym kogoś dla Katie, bo Bill jest męczący z tą swoją miłością. Ona ma rację, tylko jak mu odmawia jest dla niego wartościowa. Teraz kierują ja w stronę Cartera, ale jakoś mi to nie pasuje. On by znowu dostał kobietę dla której nie byłby najważniejszy.
Trochę się dzisiaj w odcinku spełniło to, co pisałem wczoraj o tym miodzie. Erick jakby trochę odżył pod względem...no wiadomo jakim:) Ogólnie to czy coś z tego będzie, czy nie, to cieszę się że w końcu Donna mu wszystko wyznała. Już od dłuższego czasu się na to zanosiło i trochę się stały męczące te jej wzdychania, podchody, robienie albumów itp Hasło dzisiejszego odcinka:" Jedz miód - będziesz wielki".XD