Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
nołbady

Re: Bieżące odcinki (RED GO/Red Carpet/Vidoc TV)

Post autor: nołbady »

A powinien już dawno zostawić tę czarownicę. Quinn pokazała, że nie traktuje tego małżeństwa poważnie, wskakując na Cartera, a potem zgadzając się na szalony i nieprzemyślany pomysł Erica.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Czy macie jakiś pomysł na odpowiedź na pytanie, skąd Sheila ma pieniądze na swoje utrzymanie, na mieszkanie w hotelu (wydaje mi się, że ma on niezły standard)? Jeszcze pozwala innym przenocować w pokoju (Deacon), stawia drinki w barze, stołuje się w dobrej restauracji.

Wiarygodniejsi są tutaj Jack i Li. Kobieta jest lekarką, więc musi nieźle zarabiać, albo ma dobrą emeryturę.
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Może off-screen zwyczajnie szantażuje Jamesa dalej(był taki motyw w 2017) albo np. Massima.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Niestety nie jest to wyjaśnione skąd ma Sheila pieniądze. Z Massimo to w ogóle nie jest wyjaśnione czy on żyje nadal. Fajna była wyobraźnia, jak wszyscy serdecznie witają Sheilę w domu Brooke. Rozśmieszyło mnie w tym odcinku też to, że trzymali talerze w powietrzu, czy to aż taki wysiłek scenografów aby rozłożyli stół w salonie Brooke? Pamiętam dawno temu, że był taki stół i np. Brooke i Eric jedli kolację ze swoimi dziećmi. Oczywiście Kristen tradycyjnie ma lepsze zajęcia niż spędzić święta z synem lub ojcem.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Jakoś ubogie jest to tegoroczne Święto Dziękczynienia. :/

Gdzie są Eric, Quinn, Donna, Katie, Thomas, a nawet Bill? Przy takiej okazji prawie wszyscy powinni spotkać się przy jednym dużym stole. Zgadzam się, że brakuje Kristen oraz Felicii, Pameli i Charlie'go. Zaproszenie Sheili i Deacona byłoby nieodpowiedzialne, chociaż Sharpe'a można byłoby jeszcze przełknąć. Zabrakło nie tylko dużego stołu ale także dorocznej tradycji Hope.
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Mam pytanie. Kiedy zacznie się wątek Justina chcącego przejąć firmę Billa na Vidoc TV ? Jakoś przed tym wątkiem skończyłem oglądać i powróciłem do oglądania wraz z powrotem Sheili. Chętnie to uzupełnię wraz z emisją na tej stacji właśnie
cmk

Post autor: cmk »

Dawidek pisze: 2024-07-18, 21:27 Jakoś ubogie jest to tegoroczne Święto Dziękczynienia. :/

Gdzie są Eric, Quinn, Donna, Katie, Thomas, a nawet Bill? Przy takiej okazji prawie wszyscy powinni spotkać się przy jednym dużym stole. Zgadzam się, że brakuje Kristen oraz Felicii, Pameli i Charlie'go. Zaproszenie Sheili i Deacona byłoby nieodpowiedzialne, chociaż Sharpe'a można byłoby jeszcze przełknąć. Zabrakło nie tylko dużego stołu ale także dorocznej tradycji Hope.
To są odcinki z końca 2021r, więc może działały wówczas jeszcze jakieś cząstkowe ograniczenia sanitarne z powodu COVID? Zacząłem się nad tym zastanawiać w odcinku weselnym, gdy wróciła Sheila. W pewnym momencie Pamela, Zende i Paris bez powodu opuścili „imprezę” i pomyślałem że trzeba zrobić miejsca dla kogoś innego :D
PetroPython pisze: 2024-07-19, 20:49 Mam pytanie. Kiedy zacznie się wątek Justina chcącego przejąć firmę Billa na Vidoc TV ? Jakoś przed tym wątkiem skończyłem oglądać i powróciłem do oglądania wraz z powrotem Sheili. Chętnie to uzupełnię wraz z emisją na tej stacji właśnie

Te odcinki pokazywał Red Carpet TV całkiem niedawno, a Vidoc TV jest prawie rok do tyłu, więc jeszcze dużo czasu :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Sheila znowu w wężowym ubraniu kusi jak Ewa w raju jabłkiem aby Deacon z nią spiskował... Fajnie, ale dalej nic z tego nie wynika, wolałem już gdy walczyła z Quinn bo więcej się działo wtedy.
Obrazek
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Widzę, że Steffy i Thomas mają problemy z pamięcią. To raczej nie Brooke była winna końcowi małżeństwa Ridge i Taylor a Sheila. Brooke zastępowała im matkę w czasie, gdy Taylor była nieobecna, a teraz dzieci Ridge'a nawet o tym nie wspomniały, chociaż ta sprawa z Sheilą była przecież dopiero co przypomniana. :/
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
cmk

Pomóżcie mi przypomnieć jak wyglądały relacje Deacona z Forresterami podczas jego występów w latach 2014-15, gdy był mężem Quinn?

Mam wrażenie, że były one całkiem poprawne. Możliwe, że nie było zbyt wielu interakcji z zawsze wrogo nastawionym Ridge’m i stąd to wrażenie... Jednak, jeśli dobrze pamiętam, to Deacon pomagał Brooke z problemem alkoholowym i już wtedy trochę flirtował. Sharp miał też dobrą relację z córką, bo w pewnym momencie wyjechał na krótko do Paryża by spotkać się z Hope (pozaekranowo).

Pewnie wszystko co pozytywne zostało przekreślone wraz z zamachem Deacona na Quinn w 2017…
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Chyba była jedna z kolacji na święto dziękczynienia, że Deacon był z Quinn... Hope miała już poprawną relację z tatą przed jego strzelaniem. Nieco przesadne, że Deacon zamieszkał w magazynie w restauracji. Pojawiła się już nowa postać - jego kolega z pracy, ale dlaczego nazywał go Paul?
Okropne te odcinki, że Thomas i Steffy znowu zachowują się jak smarkacze i chcą tatusia z mamusią a nie pamiętają jakie były i są fakty, Brooke nikogo nie odebrała, Brooke też ma rodzinę (RJa) z Ridge'm. Nowa Taylor podobna do poprzedniej, ale to nie to samo, jest za młoda, ja aktorkę pamiętam ze "Słonecznego Patrolu". Okropne, że dalej marzy jej się Ridge, dopiero niedawno sypiała z Ericem i Thorne'm... Powrót Taylor powinien dotyczyć jej starcia z Sheilą a nie znowu z Brooke (którą po prostu Ridge od zawsze bardziej pragnie).
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Uwielbiam z jaką łatwością scenarzyści potrafią przewrócić wszystko do góry nogami:) Najpierw wyrzucenie Hope z domu, co wiadomo, że skonfliktuje Ridgea z Brooke. Steffy i Thomasa nagle wzięło na wspominki jak to bardzo brakowało im matki i że nigdy się z tym nie pogodzili. Taylor wraca usprawiedliwiona, bo była wolontariuszką w Afryce i również się nie pogodziła pomimo lat ze związkiem Brooke i Ridgea. Deacon przypomniał przeszłość z Brooke i skandal ale nadal coś czuje. Do tego pięknie go wybielili- odrzucił Sheile i mieszka w schowku na szczotki budząc współczucie. Ridge trzaska wściekły drzwiami i wychodzi. Amen.
A ogólnie ktoś pisał (chyba Dawidek) że to niemożliwe, aby był związek z Deaconem, bo Ridge I Brooke są silną parą. Wystarczyło z 10 odcinków, żeby wszystko odwrócić:) Jeśli teraz Ridge będzie z Taylor a Brooke z Deaconem, to cofniemy się w czasie chyba o lata świetlne i powtórka z rozrywki.
Dawidek
Administrator

@mailo , Ridge i Brooke przechodzili przez różne kryzysy i nadal są w związku. Ten nowy nie jest na razie aż taki katastrofalny, między nimi jest spora różnica zdań. Jeśli Forrester nie ulegnie Taylor, a Brooke będzie trzymać Deacona na dystans, to oni przetrwają tę burzę. Na razie nie wieszczę końca ich związku.

Pojawiła się Taylor. Nowa aktorka przypomina poprzednią, świetnie dobrali ją, by przypominała Hunter. Oczywiście są różnice, aktorka jest młodsza, ale trzeba pochwalić scenarzystów za świetny dobór. Zaś sama Taylor pojawiła się dopiero teraz. Wolontariat w Afryce nie usprawiedliwia tego, że nie pojawiła się ani razu w najważniejszych chwilach w życiu swoich dzieci. Myślę, że nawet Brooke byłaby zadowolona z tego, że matka jest na ślubie własnego dziecka.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Ja myślę, że Steffy i Thomas będą tak urabiać Ridgea, że w końcu ulegnie. Będą pewnie sabotować jego związek z Brooke, tak jak kiedyś Thorne I Felicia wspierali Stephanie przeciwko Donnie.
cmk

Mi się od razu przypomniały sceny z 2009(?) przed ślubem Tridge, w którym Taylor została mianowana koniem. Steffy i Thomas (Drew Tyler Bell) wtedy intrygowali przeciw Brooke by ich rodzice byli razem. Dzisiaj Steffy w bereciku już trochę nawet stylizowana jest na taką dorosłą nastolatkę ;)
ODPOWIEDZ