Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Re: Bieżące odcinki (RED GO/Red Carpet/Vidoc TV)

Post autor: Adex-fan Brooke »

cmk pisze: 2024-08-02, 10:56 Dzisiaj Steffy w bereciku już trochę nawet stylizowana jest na taką dorosłą nastolatkę ;)
:lol: Dokładnie, znowu się zachowują jak nastolatki...chociaż w sumie wtedy kochali Brooke więc w zasadzie z nimi jeszcze gorzej, tak samo odmieniona na cukierkową Taylor ::plask wczolo: Chyba piją jakiś eliksir młodości :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Poniekąd jest to powrót do tego co było w 2009 roku, ale przynajmniej zaczyna się coś dziać. Krista i Thorsten mają ciekawą chemię razem na ekranie i jest potencjał na roszady w parach. Brooke i Ridge jakby trochę pobyli znów osobno to nic by się nie stało.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Powrót Taylor cieszy ogromnie. Oczywiście wielka szkoda, że nie gra ją już Hunter Tylo, ale skoro aktorka zapadła się pod ziemię i nie było możliwości, by ściągnąć ją na plan, to dobre rozwiązanie, że znaleziono nową odtwórczynię Doc. Od dawna Taylor była potrzebna w fabule. I super, że jest duże podobieństwo do poprzedniczki. O ile ostatni Thorne np. w ogóle nie wyglądał jak Winsor Harmon, to Krista ma dużo z Hunter, ufff. Wrócił klasyczny klimat dzięki scenom Tridge.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Na siłę powtarzają po tysiąc razy jaka to Taylor cudowna i prawie święta a jaka jest prawda wszyscy wiedzą poza jej dziećmi. Klasyka to Brooke i Ridge przede wszystkim. O tyle fajnie, że Taylor wróciła, że jest i Sheila i mogą się skonfrontować.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Wrócę na chwilę do trochę starszych odcinków niż te z zeszłego tygodnia. Co sądzicie o słodzeniu Paris na każdym kroku i przez każdego? Moim zdaniem to jest śmieszne. A to co zrobił Thomas, niby kolacja z pustymi talerzami za to z winem i oświadczenie - propozycja do Paris to w ogóle do niczego nie pasuje. Jeszcze do tego Carter, który się zachwyca Paris. Powiem tak, powrót Taylor to jest najlepsze co się mogło wydarzyć w tym momencie. Sheila nie wygląda jakby miała jakikolwiek plan, tylko smętnie krąży po pokoju, Deacon już w sumie wygrał z Ridgem, Paris to nudne flaki z olejem. Mam nadzieję, że Taylor namiesza. Nawet teraz po latach, a może szczególnie teraz widać jak pasują do siebie z Ridgem. Maja razem rodzinę. Jestem ciekawa jak to się rozwinie. Jeszcze jeszcze wątek Deacona i Brooke, może celowo zmierza w strone romansu, ale to głupie, podobnie jak wszystko co się dzieje z Paris. Brooke jest starsza i nie tak nierozsądna jak dawniej. Myslę, że docenia stabilny związek.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Cynthia pisze: 2024-08-04, 14:15 Nawet teraz po latach, a może szczególnie teraz widać jak pasują do siebie z Ridgem.
Nabierasz się na to? Tak teraz to przedstawiają widzom aby tak to wyglądało, ale prawdziwa chemia to zawsze byli Brooke i Ridge i nie mówię tylko o silniejszym pożądaniu, ale ogólnie o całokształcie bo zawsze był gotów popędzić za nią na drugi koniec świata. Może Taylor też liczyła, że popędzi za nią, ale oczywiście tego nie zrobił więc sama się wróciła wdzięczyć i jak dawniej zgrywać świętą :lol:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Adex-fan Brooke pisze: 2024-08-04, 01:12 tyle fajnie, że Taylor wróciła, że jest i Sheila i mogą się skonfrontować.
Rozumiem, że chodzi ci o to postrzelenie? Tylko, że sytuacja się trochę zmieniła, bo Taylor sama strzelała do Billa :lol: Pewne fakty są sprytnie pomijane.
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

No ale okoliczności obu postrzeleń są inne(Taylor strzelała do Billa w afekcie, Sheila jednak działała inaczej), więc jak najbardziej Taylor ma prawo skonfrontować się z Sheilą odnośnie rozdzielenia jej z rodziną, dziećmi i mężem na wiele lat.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Ridge powiedział, że nie można porównać Taylor do Dragona a przecież to alkoholicy, którzy strzelali do kogoś... W sumie Taylor jeszcze podpita zabiła kogoś więc tyle różnic...😂
nołbady

Post autor: nołbady »

Niesamowicie wkurza mnie idealizowanie Taylor. Ileż można gadać, jaka to ona jest perfekcyjna ;/
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Wydaje mi się, że scenarzyści sprawili, że bohaterowie mają wybiórczą pamięć, co do niej. Rozumiem jeszcze dzieci, bo - nawet jeśli są dorosłe - to pewnie chcą, by rodzice miały jak najlepszą relację.

Ja jestem ciekawy, czy Deacon wykorzysta fakt, że Taylor jest w pobliżu i będzie chciał zawrzeć z nią jakiś układ. Ona może tez byłaby tym zainteresowana. Taylor miałaby Ridge'a, a Deacon - Brooke. ::chytry::
nołbady

Wiem, ale stanowczo za dużo tego rozpływania się nad Taylor. To już zaczyna być męczące. Nie obejrzałem jeszcze odcinka 8671. Mam nadzieję, że nikt nie będzie już gadał, jaka to ona jest idealna, perfekcyjna, fantastyczna i bohaterska, bo wyjdę z siebie ;)
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

A takie gadanie o Paris was nie męczy? Taylor jest legendą tej opowieści. Taylor kontra Brooke, to było to co nakręcało serial, przez wiele lat. Dlatego skupienie na niej uwagi widzów jest jak najbardziej na miejscu. A grzeszki i grzechy mieli wszyscy. Jednych się wybiela a innych nie.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
nołbady

Męczy, ale na szczęście na razie ucichło. Teraz zaczęło się słodzenie Taylor. Jak najbardziej może drażnić nieustanne wychwalanie Taylor, nie uważasz? Jeszcze trochę, a ją tam kanonizują.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Mnie się miło tego słucha, co teraz związane z Taylor, więc proszę nie generalizować. Serial ma być dla wszystkich.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
ODPOWIEDZ