Bieżące odcinki "Mody na sukces"
- Adex-fan Brooke
Re: Bieżące odcinki (RED GO/Red Carpet/Vidoc TV)
Czy taka osoba jak Sheila w ogóle może legalnie nosić broń w torebce? A wychodzi na to, że nawet bez prowokowania nosiła ją, była więc już odpalonym dynamitem i tym razem pokazała, że Steffy przegięła. Fajnie, że chociaż na moment Steffy przyznała, że powinna być wdzięczna Brooke, która od początku chciała chronić rodzinę Steffy. Szkoda, że Taylor zamiast też ostro się postawić wywołała w Sheili fałszywe nadzieje i naraziła tym córkę.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ja powiem może coś mało popularnego, ale dla mnie na początku jak Sheila wróciła to naprawdę była szczera i chciała tylko kontaktu z synem. Nie zależało jej na jakiejś zemście itp sceny w odcinku świątecznym mogły być przełomem, ale przez ciągle odrzucenie dostała szału i zaczęła intrygować.
Co do samego odcinka to szok. Mam nadzieję, że Finna przeżyje. Zastanawia mnie powrót Bridget. Może Finn trafi do szpitala i Bridget mu uratuje życie ?
Co do samego odcinka to szok. Mam nadzieję, że Finna przeżyje. Zastanawia mnie powrót Bridget. Może Finn trafi do szpitala i Bridget mu uratuje życie ?
Nie mniej to dziwne, że tak wybitna specjalistka w swojej dziedzinie tak łatwo dała się zwieść. Sheila nachodziła ją w gabinecie i zbytnio jej to nie przeszkadzało. Urządzały sobie pogaduszki jak najlepsze przyjaciółki, a Ridge nie miał z tym większego problemu. No ja bym jednak próbował trzymać na dystans kogoś, kto próbował mnie zabić i wyrządził tyle złego rodzinie Forresterów.Dawidek pisze: 2024-11-17, 20:41 @nołbady , tak, były sygnały, że Sheila kombinuje, ale jak pisze @BeLieF , Sheila świetnie się maskowała, by pokazać, że się zmieniła, dokładnie planowała swoją strategię by uśpić czujność. Na dodatek Taylor została jakby "znokautowana" poparciem Sheili dla niej i Ridge'a. Jej słowa musiały się Taylor spodobać. To wszystko było planowane. Sheila jest świetnym obserwatorem i potrafi wykorzystać słabości innych, by choć na chwilę osiągnąć swój cel. Błędem Taylor jest założenie, że kobieta, która do niej strzelała, się zmieniła. Taylor doskonale zna przeszłość kobiety. Więc powinna zachować sceptycyzm.
-
Dawidek
- Administrator
Wygląda na to, że Sheila była przygotowana na każdą ewentualność. Broń (w serialu pokazano, że w USA dostęp do niej nie jest specjalnie utrudniony), lateksowe rękawiczki. Czy ona zawsze w torebce nosi takie akcesoria?
Nie wątpię w to, że ona kocha syna i wnuka. Końcówka dzisiejszego odcinka pokazała, że jest załamana tym, co zrobiła. Ale kocha na swój sposób, jest to miłośc egoistyczna. Zapomina że zrobiła wiele złego, więc inni mogą ograniczać jej kontakty. Jej się to nie podoba i zamiast używać siły argumentów to używa argumentu siły. Finn to był wypadek, do Steffy strzelała z premedytacją.
Pamiętacie dyskusję, czy Brooke sprowokowała Sheilę swoimi oskarżeniami i w efekcie psychopatka upiła Logan? Teraz pytanie, czy można postawić te same zarzuty pod adresem Steffy, która mogła sprowokować matkę Finna do takich a nie innych czynów?
Nie wątpię w to, że ona kocha syna i wnuka. Końcówka dzisiejszego odcinka pokazała, że jest załamana tym, co zrobiła. Ale kocha na swój sposób, jest to miłośc egoistyczna. Zapomina że zrobiła wiele złego, więc inni mogą ograniczać jej kontakty. Jej się to nie podoba i zamiast używać siły argumentów to używa argumentu siły. Finn to był wypadek, do Steffy strzelała z premedytacją.
Pamiętacie dyskusję, czy Brooke sprowokowała Sheilę swoimi oskarżeniami i w efekcie psychopatka upiła Logan? Teraz pytanie, czy można postawić te same zarzuty pod adresem Steffy, która mogła sprowokować matkę Finna do takich a nie innych czynów?
Tym razem tak, bowiem Steffy wspomniała o tym że się myliła co do Brooke. To mogło sprowokować Sheilę, ale że najpierw napatoczył się Finn to wszystko poszło całkiem nie po myśli Sheili, no a potem już siłą rzeczy dokończyła dzieła chociażby z uwagi na to że Steffy byłaby niewygodnym świadkiem zbrodni dla niej i na pewno nie zeznałaby że postrzelenie Finna to był wypadek. Swoją drogą ta scena jak Steffy i Finn razem leżą postrzeleni to jedna z najmocniejszych scen w historii serialu i najlepsza od czasu pierwszej bójki Quinn i Sheili. Taką Modę na sukces pokochaliśmy i właśnie taka powinna być jak ta scena: szokująca.
Zgadzam się scena wstrząsająca i tak dużo krwi też. Dawno nie pamiętam takiego zwrotu akcji. To chyba jeszcze gorsze niż postrzelenie Taylor i Brooke. Sheila chyba całkiem teraz zniszczona psychicznie. Cała jej odsiadka w więzieniu i próby zmiany poszły na marne. Pamiętam jak narzekaliśmy trochę, że mało się z nią działo ale postrzelenie własnego syna to chyba przebiło wszystko. Ciekawe co teraz z Finnen i Steffy. No i resztą... Ridge I Taylor chyba oszaleją podobnie Thomas. Jeszcze przecież Jack, Li i dzieci
Myślicie że uwierzą w atak na tle rabunkowym? W sumie to chyba nikomu by nie przyszło do głowy, że Sheila mogła strzelić do Finna. Nie wiem czy jest sens szukać tu winnych, bo moim zdaniem wszyscy tu zawinili oprócz Finna, który stał się tu największą ofiarą.
-
Dawidek
- Administrator
Na razie wszyscy chyba myślą, że to był rabunek, ale to tylko kwestia czasu, jak wyjdzie na jaw, że Sheila strzelała. Steffy jej nie odpuści, podejrzewam, że Finn będzie miał duży problem. W tej sytuacji najbardziej zawiniła Sheila, nie musiała wyciągać broni, nikt jej nie kazał strzelać.
-
Dawidek
- Administrator
Wydawało mi się, że tylko Deaconowi wydawało się, że Finn nie przeżył strzelaniny. A dzisiaj wszyscy o tym mówią, tak jakby było pewne, że lekarz nie przeżył strzału od matki. Więc moje wczorajsze przypuszczenie na temat męża Steffy było błędne.
Wizyta Sheili w szpitalu nie jest dla mnie zaskoczeniem. To, że się objęły z Taylor - też nie, zważywszy na relację, jaka ostatnio wytworzyła się między kobietami.
Wizyta Sheili w szpitalu nie jest dla mnie zaskoczeniem. To, że się objęły z Taylor - też nie, zważywszy na relację, jaka ostatnio wytworzyła się między kobietami.
- Adex-fan Brooke
Li potraktowała bardziej ostro Sheile niż Taylor do której Sheila kiedyś strzelała i mimo, że może było to lekko przesadne to w rzeczywistości
O wrobieniu Brooke nadal nikt nie wie poza Thomasem a Baker to nie wiem skąd wie, że ukradziono torebkę i portfel skoro ukradziono
Smutne co spotkało Finna a jeszcze gorsze, że już Liam u boku Steffy wspomina ich chwile.
Największym bohaterem jest Deaconem, ale nikt mu nawet nie podziękował.
O wrobieniu Brooke nadal nikt nie wie poza Thomasem a Baker to nie wiem skąd wie, że ukradziono torebkę i portfel skoro ukradziono
Największym bohaterem jest Deaconem, ale nikt mu nawet nie podziękował.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Adex, Twój post jest trochę niejasny i niespójny.
Deacon ma złą opinię, ale myślę, że na podziękowania jeszcze przyjdzie czas. Hope wspominała, że współczuje Sheili - myślę, że chodzi tutaj o sytuację, kiedy matka traci swoje dziecko. Sama to przeżyła. Tylko, że to samo tyczy się też Li. Co do samej Li, to całkowicie rozumiem jej stanowisko, że chce odciąć Sheilę od Finna.
Nie dziwi mnie wyznanie Liama o tęsknocie czy wspólnych wspomnieniach - przecież Steffy jest ważną częścią jego życia. Mają też wspólnie Kelly. Nie doszukiwałbym się tu niczego niestosownego, mimo że mam świadomość tego, że on Steffy kocha na równi jak Hope.
Deacon ma złą opinię, ale myślę, że na podziękowania jeszcze przyjdzie czas. Hope wspominała, że współczuje Sheili - myślę, że chodzi tutaj o sytuację, kiedy matka traci swoje dziecko. Sama to przeżyła. Tylko, że to samo tyczy się też Li. Co do samej Li, to całkowicie rozumiem jej stanowisko, że chce odciąć Sheilę od Finna.
Nie dziwi mnie wyznanie Liama o tęsknocie czy wspólnych wspomnieniach - przecież Steffy jest ważną częścią jego życia. Mają też wspólnie Kelly. Nie doszukiwałbym się tu niczego niestosownego, mimo że mam świadomość tego, że on Steffy kocha na równi jak Hope.
- Adex-fan Brooke
Faktycznie skasowała się część wypowiedzi
Chodziło mi o to, że w rzeczywistości Sheila jest morderczynią, która zasługuje na to złe potraktowanie przez Li.
Ja też myślałem, że Finn jednak przeżyje. Szok, że usunęli tak ważną postać tak nagle. Li według mnie jakoś słabo gra rozpacz po śmierci syna. A gdzie Jack ?
-
Dawidek
- Administrator
Wydaje mi się, że nikt nie chciałby Jacka, szczególnie po tym, jak okazało się, że ukrywał prawdę o tym, że jest biologicznym ojcem chłopaka. On może nawet nie wiedzieć, że Finn nie żyje.
Li tym bardziej nie zależy na tym, by on się kręcił obok. W obecnych okolicznościach, powinien się dowiedzieć, co stało się z jego synem.
Myślę że Forresterowie nie potraktowaliby w obliczu śmierci syna Jacka za intruza. Swoją drogą Eric jako dziadek Steffy powinien się znaleźć w szpitalu, a jakoś do tej pory do niego nie dotarł
Nikt nie zauważył, że Steffy nie ma obrączki, a to przecież wskazuje na rabunek, a nie torebka, którą można zostawić gdzieś przypadkiem.
Liam się tak rozczula jakby był ze Steffy w związku, jeszcze się za bardzo wczuje i mu się wszystko pomiesza. Ładnie pokazuje, że ją kocha, nie tak jak się wydawało, że przez sentyment, a tak naprawdę, jakby nadal byli razem.
Brooke pociesza Ridga, najprawdopodobniej to zbliży ich do siebie, z tego wszystkiego wyjdą jako para.
Thomasowi coś tutaj nie pasuje. On wie, że był w tym zaułku z Sheilą całkiem niedawno. A Sheila nie mówi jednoznacznie, niby odpowiada na pytanie, ale tak że można to zinterpretować, że żałuje, że strzeliła do Finna. Jeden jedyny Thomas czuje, że coś tu jest nie tak.
Ja też myślałam, że Deacon się pomylił, a to od niego wszyscy wiedzą, że Finn umarł. Dlaczego nie pokazują ciała Finna i pożegnania Lee z synem?
Liam się tak rozczula jakby był ze Steffy w związku, jeszcze się za bardzo wczuje i mu się wszystko pomiesza. Ładnie pokazuje, że ją kocha, nie tak jak się wydawało, że przez sentyment, a tak naprawdę, jakby nadal byli razem.
Brooke pociesza Ridga, najprawdopodobniej to zbliży ich do siebie, z tego wszystkiego wyjdą jako para.
Thomasowi coś tutaj nie pasuje. On wie, że był w tym zaułku z Sheilą całkiem niedawno. A Sheila nie mówi jednoznacznie, niby odpowiada na pytanie, ale tak że można to zinterpretować, że żałuje, że strzeliła do Finna. Jeden jedyny Thomas czuje, że coś tu jest nie tak.
Ja też myślałam, że Deacon się pomylił, a to od niego wszyscy wiedzą, że Finn umarł. Dlaczego nie pokazują ciała Finna i pożegnania Lee z synem?
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"