Uważam, że Sheila miała szansę się zmienić, nawet nieźle zaczęła, ale nie dała rady z powodu odrzucenia. Ciągła terapia i wsparcie syna mogłoby jej pomóc. A w tej chwili wszystko straciła, zaprzepaściła swoją maleńką szansę.
Bieżące odcinki "Mody na sukces"
Re: Bieżące odcinki (RED GO/Red Carpet/Vidoc TV)
Kolejna mocna akcja, Sheila trzyma Taylor na krawędzi budynku. Nie spodziewałam się tego, myślałam że Taylor się uda. Głupio zrobiła łapiąc Sheilę. A wcześniej gadała jakieś bzdury, chyba tylko żeby powstrzymać Sheilę przed skokiem. Bo co to za gadanie "masz wnuka" skoro nie wolno jej go oglądać to jak to ma motywować do życia. Albo na słowa "to moja wina" zaprzeczanie temu. Przecież nie wie jak jest naprawdę.
Uważam, że Sheila miała szansę się zmienić, nawet nieźle zaczęła, ale nie dała rady z powodu odrzucenia. Ciągła terapia i wsparcie syna mogłoby jej pomóc. A w tej chwili wszystko straciła, zaprzepaściła swoją maleńką szansę.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
To jest chyba najgłupsze w tej sytuacji. Taka ważna postać a oni tylko coś tam pogadają i dalej się skupiają na Steffy. Nie było godnego pożegnania tego bohatera. A najgorsza jest chyba Li, bo zamiast go wspominać i opłakiwać to skupiła się też na walce z Sheilą jakby to było teraz ważne, która go urodziła a która wychowałaCynthia pisze: 2024-11-25, 23:12
Ja też myślałam, że Deacon się pomylił, a to od niego wszyscy wiedzą, że Finn umarł. Dlaczego nie pokazują ciała Finna i pożegnania Lee z synem?
Scena na dachu zaskakująca, myślałem że jednak Sheila poda jej tą rękę i tylko sobie popłaczą. To stało się tak szybko, że nawet do końca nie wiem jak.
Ja też często to powtarzam. Finn dałby jej szansę gdyby nie Steffy. Można tłumaczyć to odrzucenie jej przestępstwami z przeszłości ale przecież sama Taylor jej wybaczyła.Cynthia pisze: 2024-11-26, 13:55
Sheila tym razem uratowała Taylor, a przecież mogła ją puścić i Taylor spadłaby. Myślę że w stosunku do śmierci Finna pokazuje swoje prawdziwe uczucia(próba samobójcza, rozpacz) i to że rzeczywiście nie planowała zastrzelić swojego syna.
Poza tym gdyby nie pomogła, wszyscy by podejrzewali, że to ona zepchnęła Taylor, bo była z nią jako ostatnia.
Męczyły mnie już te szpitalne sceny siedzenia przy poszkodowanej. Niewiele wnosiły, ale wiem, że to nieodłączny element Mody. Dobrze, że już koniec.
Męczyły mnie już te szpitalne sceny siedzenia przy poszkodowanej. Niewiele wnosiły, ale wiem, że to nieodłączny element Mody. Dobrze, że już koniec.
- Adex-fan Brooke
Wszystko fajnie, psiapsi uratowała Taylor a równocześnie ona strzelała do jej córki
aż prosi się o ostry koniec tej "przyjaźni"

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tak trochę podejrzewałem, że Steffy nie będzie nic pamiętać. Teraz myślę, że będzie to jakiś czas trwało. Może nawet wszyscy spojrzą na Sheile bardziej przychylnie (ze współczucia, że straciła syna i z powodu uratowania Taylor). Potem za jakieś 100 odcinków Steffy nagle sobie przypomni i będzie jazda.
- Adex-fan Brooke
Taylor traktuje już Sheile jak bestie, Ridge jednak na pewno nie jest w stanie zapomnieć Sheili, że chciała zabić jego matkę, Brooke oraz Taylor...i słusznie.
Paris pojawiła się nagle w długich włosach, jak wam się podoba? Oczywiście doczepy jak prawie każdy w tym serialu, ale wygląda lepiej wg mnie.
Zende słodząc jaka Steffy jest wspaniała zdecydowanie przesadził... te inne gadki o modlitwach itp. też przesadne. Sheila swoją obecnością i tymi wypowiedziami naraża się na zdemaskowanie. Ona nadal pragnie śmierci Steffy!
Ciekawostka: ta blondynkę, pielęgniarkę gra Polka.
Paris pojawiła się nagle w długich włosach, jak wam się podoba? Oczywiście doczepy jak prawie każdy w tym serialu, ale wygląda lepiej wg mnie.
Zende słodząc jaka Steffy jest wspaniała zdecydowanie przesadził... te inne gadki o modlitwach itp. też przesadne. Sheila swoją obecnością i tymi wypowiedziami naraża się na zdemaskowanie. Ona nadal pragnie śmierci Steffy!
Ciekawostka: ta blondynkę, pielęgniarkę gra Polka.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
A ja miałem właśnie napisać, że bardzo ładna ta pielęgniarka XD
-
Dawidek
- Administrator
Adex, Sheila nie jest już według Taylor bestią. Wcześniej pani psychiatra też tak nie uważała, ale teraz, kiedy Sheila uratowała jej życie, to Taylor ma u niej dług wdzięczności. Obawiam się, że kiedyś Sheila to wykorzysta.
Te modlitwy w chwilach kryzysowych w "MnS" to już taka nieformalna tradycja. Wyszło tym razem, że "pan na górze" ekspresowo wysłuchał prośby Ridge'a. Nie ma żadnych wątpliwości, że Steffy może liczyć na rodzinę.
Irytowało mnie to, jak Ridge i Taylor próbowali wymusić na córce podanie jakichkolwiek informacji na temat tego co wydarzyło się na zapleczu restauracji. Steffy ledwo odzyskała przytomność, a już jest przesłuchiwana przez własnych rodziców. Nie dają jej żyć.
Rozumiem emocje, ale chyba dobro ich dziecka powinno być najważniejsze? Zachowanie Sheili do niej nie pasuje - ona już całkowicie straciła instynkt samozachowawczy. 
Te modlitwy w chwilach kryzysowych w "MnS" to już taka nieformalna tradycja. Wyszło tym razem, że "pan na górze" ekspresowo wysłuchał prośby Ridge'a. Nie ma żadnych wątpliwości, że Steffy może liczyć na rodzinę.
Irytowało mnie to, jak Ridge i Taylor próbowali wymusić na córce podanie jakichkolwiek informacji na temat tego co wydarzyło się na zapleczu restauracji. Steffy ledwo odzyskała przytomność, a już jest przesłuchiwana przez własnych rodziców. Nie dają jej żyć.
- Adex-fan Brooke
https://pl.bab.la/slownik/angielski-polski/bestie
- Adex-fan Brooke
Co tu taka cisza w komentarzach? Odcinki są obecnie ciekawe... Przez to wszystko tajemnica z Brooke przepadła na dalszy plan i nadal nikt nie wie, że jedno i drugie zdarzenie to wina Sheili... Dobry zwrot akcji też, że Steffy myśli, iż Liam jest nadal jej mężem. Fajnie tez patrzeć na powrót Bridget i jej sceny z postaciami. Z taką Sheilą np. to miała styczność aż w dzieciństwie (Sheila była sprawczynią tego, iż przez pierwsze lata Bridget uważała Ridge'a za ojca). Pomiędzy Quinn i Carterem jeszcze coś się tli i zdaje się, że ją wolałby Carter od Paris. Szkoda w całej sytuacji niczego nieświadomego Zende, który dalej kręci się przy tej męczącej Paris.
Co d o pielęgniarki jak wspominałem gra ją Polska - Kasia Pilewicz

Co d o pielęgniarki jak wspominałem gra ją Polska - Kasia Pilewicz

Miło widzieć Bridget na ekranie dłużej niż przez jeden odcinek – coś, co w ostatnich latach zdarzało się rzadko. Niemniej jednak brakuje mi głębszych interakcji z Brooke i Hope. Mimo że obie były obecne w szpitalu, ich rozmowy z Bridget ograniczyły się do kilku zdawkowych zdań.
Potencjalny nowy widz nawet nie zorientowałby się, że lekarka opiekująca się Steffy to córka Brooke, starsza siostra Hope, przyrodnia siostra Ridge’a i w pewnym sensie... ciocia Steffy.
Wygląda na to, że więzi rodzinne zeszły tu na dalszy plan, zapewne z powodu ograniczeń czasowych i skupienia się na wizerunku Bridget jako profesjonalnej pani doktor.
Potencjalny nowy widz nawet nie zorientowałby się, że lekarka opiekująca się Steffy to córka Brooke, starsza siostra Hope, przyrodnia siostra Ridge’a i w pewnym sensie... ciocia Steffy.
Brooke jak widać wybiórczo kocha swoje dzieci, Bridget jest dla niej jak obca osoba. Za to skacze koło Hope i stara się podważyć jej pewność co do Liama. Chyba jej zazdrości, że ma męża, a sama swojego traci. Projektuje na córkę swoje życie.
Szkoda mi Steffy, wygląda na to że będzie cierpieć etapami. Bo przecież w końcu sobie przypomni.
Liam musi udawać przed Hope, że udaje przed Steffy tą czułość, bo jeszcze narobiłby sobie problemów w domu, tym bardziej, że Brooke czuwa, żeby Hope czuła się zagrożona.
Nie wiem jak to się robi, ale mogliby przynieść Steffy zdjęcia dzieci. Nawet bez Finna na początek, niech sobie chociaż dzieci przypomni.
Sheila się kręci obok cały czas, zamiast walczyć z Li o pożegnanie z synem, albo o jego pogrzeb. I po co to robi, żeby mieć pewność, że Steffy sobie nie przypomni? Przecież temu nie może zapobiec.
Szkoda mi Steffy, wygląda na to że będzie cierpieć etapami. Bo przecież w końcu sobie przypomni.
Liam musi udawać przed Hope, że udaje przed Steffy tą czułość, bo jeszcze narobiłby sobie problemów w domu, tym bardziej, że Brooke czuwa, żeby Hope czuła się zagrożona.
Nie wiem jak to się robi, ale mogliby przynieść Steffy zdjęcia dzieci. Nawet bez Finna na początek, niech sobie chociaż dzieci przypomni.
Sheila się kręci obok cały czas, zamiast walczyć z Li o pożegnanie z synem, albo o jego pogrzeb. I po co to robi, żeby mieć pewność, że Steffy sobie nie przypomni? Przecież temu nie może zapobiec.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Brooke jest śmieszna, bo gdyby to Hope straciła pamięć i uważała męza Steffy za swojego własnego w wyniku choroby to robiłaby wszystko by Hope nie poznała prawdy i brneła w to co zapronowały Bridget i Taylor wobec Steffy. Jej miłośc do Hope jest toksyczna i to ona przenosi konflikt na dalsze pokolenia podsycając w Hope brak zaufania do Steffy(przenosi swoją nienawiśc do Taylor na córkę i powinna iść na porzadną terapię).
- Adex-fan Brooke
Brooke owszem wyraża obawy, ale pisanie o braku miłości do drugiej córki (która ma teraz bezproblemowe życie) lub o przenoszeniu nienawiści to totalnie przesadne ocenianie jej zachowania. Brooke to nie ten typ, nienawidzi i nie kocha to Sheili co najwyżej i jak widać od początku miała rację aby ją trzymać z dala od Steffy, szkoda że nikt jej nie wsparł gdy jeszcze był na to czas. Sheila ma teraz dwa wyjścia - uciec daleko albo dobić Steffy. Czasem zastanawia mnie dlaczego morderczyni Sheila jest lekko oceniana przez forumowiczów a inne postacie typu Brooke za najmniejsze grymasy są surowo oceniane. Rozumiem, że Sheile to się akceptuje i lubi taką jaka jest a od Brooke wymaga się więcej bo mimo wszystko docenia się, że nie jest taka zła.