Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Cynthia

Re: Bieżące odcinki (RED GO/Red Carpet/Vidoc TV)

Post autor: Cynthia »

Tak, znam spoiler, że przeżył, ale nie jak to dokładnie było, nie wiedziałam, że Li ukryła Finna. Ogólnie mało już wiem i chcę żeby tak zostało, wycofałam się ze spoilerów. Dzięki temu jest ciekawiej. Dla pewności, żeby sobie nie psuć oglądania spoilerami, nie zaglądam już na profile aktorek na instagramie.

Nie rozumiem Quinn, jej związek z Caterem był intensywny, była w nim miłość i przyjaźń. Wróciła do Erica, bo jej wybaczył. Na początku można wierzyć, że da się uratować małżeństwo. Ale teraz jak on ją zdradza, to nie wierzę, żeby w małżeństwie było dobrze. Ona nie wie o zdradzie, ale to już nie może być to co mieli na początku. A mimo to nie chce wrócić do Cartera. Za to młoda Paris mu się wpycha do łóżka, a on biedaczek, taki bezsilny będzie musiał się zgodzić. Jakby na świecie były tylko te dwie kobiety. To już lepiej jakby był z Katie. Chociaż z nią żaden poza Billem nie był na poważnie, więc to by było tylko na chwilę. Ale nadal lepiej niż Paris.

Hope w tych odcinkach jest niesamowicie dobrą osobą. Liam niestety jak to on, wybiega do Steffy, ale Hope daje sobie z tym radę. Nie daje się sprowokować ani Brooke, ani Thomasowi.

Można się domyślić, że Ridge wróci do Brooke, wyprowadził się do ojca, bo nie wie jak powiedzieć Taylor, że odchodzi i to koniec skoro była dla niego taka miła. Naprawdę lepiej by zrobił jakby od razu zerwał to coś co nie jest związkiem i wrócił do żony, bo to co teraz robi jest dobre tylko dla niego. Znowu dwie kobiety będą o niego walczyć. Ego połechtane. A one się ciągle na to łapią.

Eryk jak zawsze rozczarowuje, nic nowego. Co za problem rozwieść się z Quinn i oświadczyć się kochance? Quinn miałaby szansę wrócić do Cartera, albo poznać kogoś nowego i być wreszcie szczęśliwa.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
nołbady

Post autor: nołbady »

Hope jest aż za dobra, powinnaa skrócić smycz Liamowi albo chodzić razem z nim do Steffy. Za bardzo mu pobłaża.

Małżeństwo z Erikiem to dla Quinn pewnego rodzaju prestiż. Chyba wszyscy pamiętają, jak się napawała tym, że nosi nazwisko Forrester i że jej portret wisi nad kominkiem.

Liam nazywał Steffy fenomenalną matką. Jaka matka wyjeżdża, rozdzielając dziecko z ojcem?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Aktorka grająca Steffy jest w ciąży w tych odcinkach, zauważyliście? :) Pewnie stąd urlop /wyjazd w planach ;)
Małżeństwo Quinn i Erica powinno się już zakończyć po tym jak całowała się z Ridge'm, Eric jest szczęśliwszy z Donną, która go od lat nadal kocha. Quinn jest ciekawą postacią, ale przydałby się jej nowy wątek. Mogłaby być z Thorne'm np.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
nołbady

Steffy wyjechała gdzieś daleko i nie wiadomo, na jak długo. Liam oczywiście nie miał nic przeciwko, bo nie zależy mu na kontaktach z córką ;)

Eric pięknie przyprawia rogi Quinn. Podoba mi się to.

Czy Brooke już wie, że Thomas był w zmowie z Sheilą?
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Nie przesadzajmy, matka z córką ma pełne prawo do wyjazdu na wspólne wakacje tylko we dwoje na jakiś czas. Gdyby odwrócić sytuację i to Hope wyjechałaby z Beth to jej byłoby wolno, ale że to jest Steffy to jej nic wolno zrobić, bo to Steffy. Loganki mogłby nawet stać się psychopatkami które zabiłby Steffy, a i tak byłyby bronione, a jak Steffy dba o siebie to jest punktowana jakby wywołała III wojnę światową.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Cynthia pisze: 2025-01-20, 22:37 .
.

Można się domyślić, że Ridge wróci do Brooke, wyprowadził się do ojca, bo nie wie jak powiedzieć Taylor, że odchodzi i to koniec skoro była dla niego taka miła. Naprawdę lepiej by zrobił jakby od razu zerwał to coś co nie jest związkiem i wrócił do żony, bo to co teraz robi jest dobre tylko dla niego. Znowu dwie kobiety będą o niego walczyć. Ego połechtane. A one się ciągle na to łapią.

.
Tak na znów ta odwieczną rywalizacja. Ja już mam wrażenie, że wypowiadają te same kwestie co 20 lat temu. I to przekonywanie - czy Ridge chce pasji czy stabilizacji? A on chce jedno i drugie i się nie może zdecydować. No ale te sceny teraz potrzebne, bo kotlet sam się nie odgrzeje. Żeby tylko od tego odgrzewania się nie spalił.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Steffy miała prawo wyjechać z dziećmi. Liam to rozumie i to poparł. Dziewczyna początkowo nie chciała zgodzić się na to rozwiązanie, ale w tym przypadku Taylor dobrze jej doradziła. Jej córce potrzebna jest zmiana otoczenia. Mimo że mam mnóstwo zastrzeżeń do postępowania Steffy, to można uznać, że jest dobrą matką.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Taylor zamiast zostać jak sęp w okolicy Ridge'a powinna wyjechać z córką pomóc jej przy dzieciach, przecież ta jest po poważnym postrzale... ale nie, ważniejsze zostać i latać za Ridge'm aż księciunio łaskawie powie z kim chce być.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
nołbady

BeLieF pisze: 2025-01-21, 15:48 Nie przesadzajmy, matka z córką ma pełne prawo do wyjazdu na wspólne wakacje tylko we dwoje na jakiś czas. Gdyby odwrócić sytuację i to Hope wyjechałaby z Beth to jej byłoby wolno, ale że to jest Steffy to jej nic wolno zrobić, bo to Steffy. Loganki mogłby nawet stać się psychopatkami które zabiłby Steffy, a i tak byłyby bronione, a jak Steffy dba o siebie to jest punktowana jakby wywołała III wojnę światową.
Czyli ojciec jest nieważny i może go nie być w życiu dziecka? Spoko. Jakoś nie dbała o sobie, kiedy obawiała się, że teraz Brooke i RIdge wrócą do siebie. Mimo posiadania męża i dzieci, nie miała własnego życia, tylko integrowała w życie rodziców i ich swatała. Bidulka. Wszystkiemu winne te złe Loganki.
Dawidek pisze: 2025-01-21, 21:54 Steffy miała prawo wyjechać z dziećmi. Liam to rozumie i to poparł. Dziewczyna początkowo nie chciała zgodzić się na to rozwiązanie, ale w tym przypadku Taylor dobrze jej doradziła. Jej córce potrzebna jest zmiana otoczenia. Mimo że mam mnóstwo zastrzeżeń do postępowania Steffy, to można uznać, że jest dobrą matką.
Nie mówiąc nawet dokąd wyjeżdża i na ile? Jasne, że Liam się zgodził, jakżeby inaczej :lol: Nie śmiała poinformować go o tym wcześniej, tylko jak już się pakowała.
Dawidek
Administrator

Myślę, że ona sama nie wie, na jak długo wyjeżdża. Ale mogła mu powiedzieć dokąd jedzie. Wątpię też, że Liam zostanie odizolowany od informacji o Kelly. Steffy będzie mu wysyłać zdjęcia i filmy, one nie zastąpią widzeń na żywo. Dziewczyna nie wyjechała na zawsze.

Taylor krytykuje Brooke, że ta próbuje zbliżyć się do męża, tymczasem co ona robi? Pod płaszczykiem rozmów o trudnej sytuacji córki, próbuje zbliżyć się do Ridge'a.
nołbady

No dokładnie. To mogą być miesiące albo nawet lata. Czy zdjęcia i filmy zastąpią wspólne spędzanie czasu i zabawę z ojcem? Straciła męża, ale zachowała się ciut egoistycznie. Nie pomyślała o córce, której ojciec żyje.

Brooke trafnie zapytała, dlaczego nie wyjechała razem ze Steffy. Powinna być teraz z córką, wspierać ją jako matka i psychiatra. Tymczasem wygoniła Steffy za granicę, a sama podwala się do żonatego Ridge'a. 60 lat na karku, a ugania się za żonkosiem jak smarkula. A ta chińszczyzna rozłożyła mnie na łopatki. Nie potrafiła sama upichcić czegoś dobrego dla Ridge'a? Nie chciało się jej? Kupić każdy potrafi, a tak by jeszcze bardziej zapunktowała :lol:
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

W ich świecie tylko Pamela potrafi gotować.

Dobrze, że Steffy wyjechała, osobą która najbardziej na tym skorzysta jest Hope. Liamowi nic nie będzie, a dzięki temu przypomni sobie o swojej rodzinie. Kelly może na tym stracić, ale może to tez potraktować jak przygodę. Jeśli Steffy zapełni czas sobie i dzieciom, to dla Kelly też będzie lepiej, łatwiej jej będzie zapomnieć o Finnie. Gdyby Liam był normalny, to mógłby do nich latać na weekendy, ale lepiej mu tego nie sugerować, bo jeszcze się zasiedzi.

Quinn się bardzo myli co do Erica. Od dawna nie jest z nim szczęśliwa.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Dawidek
Administrator

nołbady pisze: 2025-01-23, 01:26 A ta chińszczyzna rozłożyła mnie na łopatki. Nie potrafiła sama upichcić czegoś dobrego dla Ridge'a? Nie chciało się jej? Kupić każdy potrafi, a tak by jeszcze bardziej zapunktowała :lol:
Tu bardziej chodzi o wspomnienia, o sentyment do tego co było wcześniej, co jedli w przeszłości. A to jedzenie, w tym konkretnym lokalu (było wspominane, gdzie to jest) wywołuje pozytywne skojarzenia. I o to Taylor tu chodziło. Nie zapominajmy, że oni przez dłuższy czas byli udanym małżeństwem, więc zbudowali sobie przez te lata coś, co ich łączy. Ridge z Brooke ma to samo.
Dawidek
Administrator

Po dzisiejszym odcinku taki zwrot akcji i cisza w temacie?

Po tym, jak Sheila odkryła, że Finn żyje, mogą się zmienić jej relacje z Li.
Ciekawe, nawet rodzice nie wiedzą, gdzie przebywa Steffy. Przyszło mi nawet na myśl, że może to być spowodowane względami bezpieczeństwa. Sheila jakimś cudem mogłaby dowiedzieć się, gdzie ona jest i w jakiś sposób próbowałaby zagrozić jej i dzieciom. Patrząc na to, że niedoszła morderczyni uciekła z więzienia, te obawy wcale nie są takie bezzasadne.
Hope najlepiej by zrobiła, gdyby temat Donny i Erica zostawiła własnemu biegowi. :wink:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

To szaleństwo, scenarzyści chyba byli na dopalaczach 😂 Teraz akcja bardzo przyspiesza w serialu. Podejrzewałem, że Mike pomoże Sheilii w ucieczce, ale myślałem, że chociaż z tydzień się będzie ukrywać. Po raz pierwszy nie mogę przewidzieć, co będzie dalej. Do tego Erick zdemaskowany i to przez Hope! Chyba nie przeżyję weekendu w tej niepewności.
ODPOWIEDZ