Seriale Netflixa
Re: Seriale Netflixa
Skończyłem ostatnio serial "Diabeł w Ohio" . Ciekawy , trochę psychologiczny, trochę kryminalny, fajni aktorzy. Zaczynam też ostatni sezon Ragnarok.
Fiona Harvey, kobieta, która twierdzi, że jest prawdziwą inspiracją dla postaci Marthy Scott w „Baby Reindeer”(Reniferek)pozywa Netflix.. Źródło mam takie, że przeczytałem o tym na FB. I teraznie wiem czy zamieszczać tutaj link z FB? Chyba nie wszyscy mają.
Serial skończyłem przed chwilą. Polecam szczególnie dla osób, które interesują się psychologią np różnego rodzaju zaburzeniami, kompleksami, traumami z przeszłości, stalkingiem. Na pewno nie jest to thriller, ale serial dobry. Momentami ciężki, czasem zabawny.
Serial skończyłem przed chwilą. Polecam szczególnie dla osób, które interesują się psychologią np różnego rodzaju zaburzeniami, kompleksami, traumami z przeszłości, stalkingiem. Na pewno nie jest to thriller, ale serial dobry. Momentami ciężki, czasem zabawny.
-
- Administrator
- x 80
Można zamieszczać linki z FB na forum jako źródło. Nie widzę powodów, by to blokować. Kto ma i będzie zainteresowany - przeczyta.
- Adex-fan Brooke
- x 72
Polecam serial z Netflixa "Beauty in Black", jeszcze jestem w trakcie oglądania, ale wciągający. Richard Lawson (znany mi z 7 sezonu "Dynastii") gra tam jedną z ról, więc z ciekawości zacząłem i oczywiście ciekawi mnie co dalej
Uprzedzam, że nie jest to lekki i pogodny serial, ale ogląda się dobrze.

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ja ostatnio oglądałem "Cassandre" I "1992". Oba mi się podobały. Jak macie coś do polecenia w klimacie thrillera albo kryminału to dajcie znać.
Ja polecam „Dojrzewanie”. Serial krótki, 4-odcinkowy, bardzo krótki, konkretny, nieco szokujący.
Nie Ridge, gdy wyrzuca Cię na Brooke.
Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
Słyszałem o nim, może obejrzę. Muszę skończyć najpierw "Stamtąd" jeszcze 4 odcinki 3 sezonu mi zostały.Mariush pisze: 2025-03-13, 20:33 Ja polecam „Dojrzewanie”. Serial krótki, 4-odcinkowy, bardzo krótki, konkretny, nieco szokujący.