Bieżące odcinki (RED GO/Red Carpet/Vidoc TV)

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.

Z kim powinien mieszkać Douglas?

Czas głosowania minie jutro, 22:00, do tej pory wszystkie głosy będą ukryte.
Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Dawidek
Administrator
x 75

Re: Bieżące odcinki (RED GO/Red Carpet/Vidoc TV)

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Dawidek »

Kolejna odsłona wojny między Brooke a Taylor - bitwa na farbki. :zeby: To już kolejny odcinek ich śmiesznych konfrontacji. ::rad:: Obie są siebie warte.

Jeśli Hope i Thomasowi zależy na dobru Douglasa, to oboje muszą nieco ustąpić. Nakręcanie wojenki przez Steffy, Taylor i Brooke nie ułatwiają sprawy.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 66

Post autor: Adex-fan Brooke »

W najnowszych odcinkach na plus wątek Deacona i Sheili oraz kolorowe starcie na farby Brooke i Taylor...
Deacon dużo ryzykuje pozwalając aby Sheila ukrywała się u niego, Hope prawie zapłaciłaby za to życiem bo Sheila już miała nożyczki aby ją zabić. Skojarzyło mi się to ze sceną jak Taylor nakryła Sheilę w mieszkaniu zabitego przez Sheilę Lance'a i Sheila była też gotowa zabić Taylor... Poza tym co sądzicie o tym jej numerze z odciętym palcem? Ekstremalny wyczyn... ale i tak nie do końca przekonujący i naciągany... Do tego to jej lipne przebranie, i tak widać, że to ona. Wracając natomiast do Brooke i Taylor... Najbardziej wkurzający jest Ridge, który powinien jasno odsunąć od siebie Taylor i przestać jej dawać mylne sygnały a Taylor powinna zrozumieć, że Hope stała się adopcyjną matką Douglasa. Śmieszy mnie jak mówią o wielkiej poprawie Thomasa a zatuszowali to jak dowiedział się on o intrydze Sheili i nic z tym nie zrobił...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 66

Czas na nową ankietę z kim powinien być Douglas ::chytry::
Ciekawostka z nowego odcinka: jako statystka w restauracji wystąpiła Alexes Pelzer - córka Kimberlin Brown (Sheili) w scenie z nią
Obrazek
Obrazek
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 66

Kolejne przyjęcie u "Forresterów" i nie wiem z jakiej racji Liam i Brooke nie przyszli, ok nie chcieli iść bez zaproszenia jasnego, ale Hope i Ridge powinni ich zabrać! :x Steffy znowu bawi się w rozniecanie wojny z "Loganami" :evil: a Taylor odbiło po tym pocałunku i zachowuje się jak zakochana nastolatka. ::plask wczolo: Oczywiście gdyby sama była żoną Ridge'a krzyczałaby jakie to złe... Ta postać jak i jej córka chyba już zawsze będą kreowane na największe hipokrytki tego serialu. :? Sheila też zachowuje się głupio.... Jak mogła tak narażać siebie i Deacona latając wszędzie w tym łatwym do zdemaskowania przebraniu? ::plask wczolo: To po to odcięła aż palec aby zaraz tak łatwo się wkopać? Może Deacon nie powinien był jej pomagać, miałby spokój jakby sama wpadła... chyba jednak po seksie wreszcie mu się szczerze spodobała. ::chytry:: Douglas opowiadał dziś Ericowi o ciekawej aplikacji, nie wiem kto zwrócił uwagę? Nie pasuje mi ten chłopiec w tej roli, wydaje się za duży w porównaniu z poprzednim. ::kwasny::
Awatar użytkownika
mailo
x 26

Post autor: mailo »

@Adex-fan Brooke nie zostali zaproszeni z tego powodu, o którym mówiła Brooke. Przeszkadzaliby w "zjednoczeniu rodziny". Tzn według ich myślenia Ridge, Hope I Douglas powinni być z nimi.

Co do Sheilii to już abstrakcja. Nawet jeśli by przekonała do siebie Finna, to reszta rodziny od razu ją wtrąci do więzienia. Jedyny plan jaki widzę - Sheila w przebraniu będzie "urabiać" Finna. Może się podać za jakąś dziennikarkę np. co pisze artykuł o jego przejściach. Wiem, że naciągane ale jedyne realne wyjście.
Awatar użytkownika
Cynthia
x 39

Post autor: Cynthia »

Ostatnio wątek z Sheilą jest męczący. Fajne było tylko to, jak Deacon jej nie poznał i dopiero rano się zorientował z kim spędził noc. Musiało być dobrze, skoro to trwa. :mrgreen: Ale to co się dzieje z nią, jak nie myśli logicznie, to jest naprawdę słabe. Myślałam, że zabierze Heysa.

Szkoda mi Hope. Jestem po stronie jej i Thomasa jednocześnie. Myślę, że gdyby nie rodzina z obu stron, to oni jakoś by się dogadali. Hope się myli dając Douglasowi tyle czasu, pozwalając mu na taka decyzję. To jest jeszcze dziecko. Powinna usiąść z Thomasem przy stole, ustalić co maja jako rodzice robić. Niech to będzie opieka naprzemienna, przynajmniej przez jakiś czas. Można zatrudnić mediatora. Ale bez Brooke i Taylor i całej reszty.

Brooke teraz przydałby się zaangażowany adorator, ktoś kto przypomni Ridgowi, że jego żona nie musi z nim być, może być z kimś lepszym. Ten facet budzi się jak ją traci.
Aktualnie oglądam "Chicago One".
Awatar użytkownika
mailo
x 26

Post autor: mailo »

Cynthia pisze: 2025-04-28, 21:25 .

Szkoda mi Hope. Jestem po stronie jej i Thomasa jednocześnie. Myślę, że gdyby nie rodzina z obu stron, to oni jakoś by się dogadali. Hope się myli dając Douglasowi tyle czasu, pozwalając mu na taka decyzję. To jest jeszcze dziecko. Powinna usiąść z Thomasem przy stole, ustalić co maja jako rodzice robić. Niech to będzie opieka naprzemienna, przynajmniej przez jakiś czas. Można zatrudnić mediatora. Ale bez Brooke i Taylor i całej reszty.
W tym całym rozbudowanym wątku jest za mało rozmów z samym Douglasem. Dorośli walczą między sobą i dyskutują co będzie dla niego najlepsze, a on jest jakby z boku ( najczęściej z Amelią). Rozumiem, że w domyśle z nim rozmawiają, ale rola Douglasa na ekranie sprowadza się do malowania, pływania w basenie itp Oczywiście nie chodzi mi żeby musiał wybierać jednego rodzica, ale chociaż przedstawił perspektywę jak on to widzi. Okazuje się, że wiem co o tej sytuacji myśli Thomas, Hope, Ridge, Brooke I Taylor a nie wiem, co myśli Douglas.
Dawidek
Administrator
x 75

Steffy i Thomas są męczący z narzucaniem z kim powinni być ich rodzice. Ja rozumiem, że mają swoje marzenia, ale są dorośli i powinni skupić się na własnym życiu. Steffy w szczególności.

Jeśli chodzi o Douglasa, to potrzebny jest tu jakimś mediator, który zaproponuje kompromisowe rozwiązanie, które zaakceptują wszyscy a dla chłopca będzie najlepsze. Tylko nimi nie powinni być Brooke, Taylor i Steffy. Może Eric? No i wspomniana już opieka naprzemienna. Zgadzam się z @mailo , co do tego, że Douglas powinien mieć głos. On nie jest już takim małym dzieckiem, ma swoje uczucia, emocje, dojrzewa, więc może powiedzieć, co o tym wszystkim myśli. Mam wrażenie, że w tej całej wojence, Douglas zszedł na drugi plan.
nołbady
x 12

Post autor: nołbady »

Mam wrażenie, że do Tomcia psychola wróciła obsesja. Wykorzystuje Douglasa, by spędzać jak najwięcej czasu z Hope. Chce upiec dwie pieczenie na jednym ogniu - zdobyć Hope i przy okazji zeswatać starych. Tyle gadania, że się zmienił, a przecież niedawno spiskował z największą wroginią Forresterów. Z Ridge'a taki cudowny mąż, że zataił tę informację przed żoną :roll: Czyż sam nie wymaga szczerości i lojalności?

Ridge'owi najwyraźniej podoba się wiercenie dziury w brzuchu przez dzieciaki, skoro nic z tym nie robi. Powinien urwać temat raz na zawsze, ale zamiast tego pozwala im nadawać na Brooke. No zarąbisty mąż, nie ma co :lol: Doktorka wyjątkowo irytująca, zachowuje się jak szesnastka, a nie ktoś, kto ma sześćdziesiątkę na karku. Mogła nie mówić Steffy o pocałunku w Monako, wiadome było, że to ją rozochoci. Niech w końcu zajmie się własnym życiem, zamiast stręczyć z bratem własną matkę.

Ktoś może mi powiedzieć, o co chodzi z tą ciągłą gadką o wojnie Forresterów z Loganami? Taylor nie ma na nazwisko Hayes?
Dawidek
Administrator
x 75

W zasadzie panieńskie nazwisko Taylor to Hamilton. Hayes to ma po pierwszym mężu Blake'u Hayesie. Skąd ta wojna? Myślę, że pierwsza zaczęła ja Stephanie, która przez większość czasu była sojuszniczką Taylor i ją wspierała w walce o Ridge'a. @Adex-fan Brooke i @B@r , myślę, że pytanie jest bardziej dla Was. :)
Awatar użytkownika
BeLieF
x 64

Post autor: BeLieF »

Stephanie zaczeła tę wojnę określaną jako "Logan-Forrester" zanim Taylor w ogóle pojawiła się w serialu, przeniosła całkowicie uprzedzenia z Beth na Brooke gdy ta zaczeła spotykać sie z Ridge'm, a eskalacja konfliktu nastapiła gdy Brooke związała się z Ericiem i ta eskalacja nastąpiła kilka miesięcy przed tym jak Taylor pojawiła się w LA.
nołbady
x 12

Ja to wszystko wiem. Bardziej mi chodzi o to, że określenie "wojna Forresterów z Loganami" trochę nie ma sensu, bo Brook jest żoną Ridge'a i nosi teraz nazwisko Forrester, a Taylor nie. Wiem, czepiam się szczegółów. Poza tym Stefa przed śmiercią pogodziła się z Brooke i to ona z nią była w jej ostatnich chwilach, nie Taylor. Ciekawe, po czyjej stronie by stanęła, gdyby żyła.
Dawidek
Administrator
x 75

Niektórzy uważają, że Taylor ma większe prawo do noszenia nazwiska Forrester niż Brooke. To w tym serialu jest od lat. I to nie są obiektywne stwierdzenia, wynika to bardziej z sympatii i antypatii do postaci.

Cały czas się zastanawiam, co Brooke i Taylor widzą w tym Ridge'u? Wiem wiem, miłość bywa nielogiczna i ślepa. :D
nołbady
x 12

Też tego nie rozumiem. Chłop chyba do końca życia nie zdecyduje się, z kim chce być. Taylor powinna sobie go wziąć, są siebie warci. Razem zataili spisek Thomasa z Sheilą i jeszcze powtarzają, że Thomas się zmienił :lol: Nie zasługuje na Brooke. Na imprezie cały czas kleił się do doktorki, a jej śmiał robić wyrzuty o Billa. Żałuję, że Steffy nie została w Monako na stałe. Nigdy za nią nie przepadałem, ale teraz jest szczególnie irytująca. Nie mogę słuchać tego jej jęczenia, by starzy się zeszli. Ileż można wiercić dziurę w brzuchu? Jestem dwa odcinki do tyłu. Zwariować można. Dzieci ustawiają życie rodzicom. Oczywiście Ridge nie powie "Zamknij się, nie masz nic do gadania. Zajmij się swoim życiem". Rozumiem, że Tomcio psycholek nie ma nic lepszego do roboty, ale niech Steffy w końcu zajmie się swoim życiem. Wiem, że to tylko opera mydlana, ale ciężko się ogląda :roll: W kółko to samo. Musiałem to z siebie wyrzucić :lol:
Ostatnio zmieniony 2025-05-07, 00:50 przez nołbady, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
BeLieF
x 64

Post autor: BeLieF »

To jest niestety kwestia tego że Bellowi już przestało się chciec pisać lepszy scenariusz w tym okresie i wrócił do kotletowego wątku z pięcioma osobami na krzyż. Gdyby nie Sheila i Deacon to można byłoby przekopiować cały scenariusz z 2019 roku z walki o Douglasa i wyszłoby na to samo. Ten serial potrzebuje zmiany scenarzysty wiodącego i likwidacji teamów always winner - always loosers.
ODPOWIEDZ