"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
BeLieF
x 81

Re: "MnS" w Polsce

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: BeLieF »

"W ciągu kilku dni" zaczyna się przeciągać w tydzień i bez podania przybliżonego dnia emisji nowego odcinka w VOD nawet. ::loll:: Niepoważni są.
Dawidek
Administrator
x 83

Post autor: Dawidek »

Spodziewałem się tego. Mam taki postulat dla włodarzy RED GO, by wydłużyli subskrypcje oglądającym serial o tyle dni, o ile nie ma nowych odcinków. To byłaby dobra rekompensata. I niech nie szaleją z dwoma odcinkami dziennie, bo potem znowu będzie przymusowa przerwa.
Awatar użytkownika
BeLieF
x 81

nołbady pisze: 2025-05-12, 20:16 Przynoszę dobre wieści :D

Obrazek
Red Go edytował ten post dzisiaj. Informacja o powrocie "w ciągu kilku dni" została zamieniona na "wkrótce" ::loll::
nołbady
x 13

Post autor: nołbady »

No genialny serwis VOD. Ja pierniczę ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
BeLieF
x 81

Mija kolejny tydzień a RedGo zalicza największą kompromitację i przebija okres kiedy TVP pomiatało serialem aby go zdjąć z ramówki. Nie ma żadnych informacji kiedy serial wróci do VOD, RedGo od momentu edycji posta całkowicie milczy, a komentarze z pytaniami odnośnie terminu powrotu serialu na ich fanpage potrafią znikać(są kasowane najprawdopodobniej). ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 74

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dziwna sytuacja, do dziś uważam, że to źle iż serial wypadł z Tvp1. Mógł tam lecieć premierowo, być nadal kultową pozycją a dodatkowo odcinki na VOD. Wielu ludzi myśli nadal, że serial dawno się zakończył.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Topol
Administrator
x 36

Post autor: Topol »

Pisałem ostatnio do VOD TVP o możliwość dodania "Mody" do swojej oferty. Odpisali po kilku dniach, że rozważą tę propozycję.
nołbady
x 13

Post autor: nołbady »

Zapewne odpisali tak na odczepnego. Publiczna musiała kupić licencję.
Dawidek
Administrator
x 83

Ja do dziś uważam, że błędem było usunięcie serialu z Playera. Tam "MnS" miała w zasadzie komfortowe warunki, jak na VoD. A zachowanie TVP swego czasu to też było niewłaściwe, działali tak, by pozbyć się serialu. Dzięki VoD w TVP a później poprzez emisję w streamingach - to od lat nie straciłem ani jednego odcinka.

W tym tygodniu kończy mi się roczny pakiet w RED Go. Kolejny wykupię dopiero, jak pojawią się kolejne odcinki serialu. Czyli, nie wiadomo, kiedy.
Dawidek
Administrator
x 83

Z lektury programu TV Onetu, można wyczytać pewne zmiany, które potwierdzają niestabilność godzinową emisji serialu. W Red Carpet od jutra powtórkowe emisje są prawie godzinę wcześniej, bo o godzinie 11, premierowe - bez zmian. W weekendy nie ma większych zmian. Vidoc TV przenosi popołudniowe emisje z około godziny 18.00 na pół godziny później.

Zmniejsza się dystans między Red Go a Red Carpet. Pod koniec nadchodzącego tygodnia będzie tylko 20 odcinków różnicy.
mario1989

Post autor: mario1989 »

Vidoc TV prawdopodobnie straci koncesję
https://www.wirtualnemedia.pl/m/artykul ... i-vidoc-tv
Dawidek
Administrator
x 83

Pogubiłem się w tym całym zamieszaniu wokół Red Carpet i Vidoc TV. Jak wynika z linkowanego artykułu, wcale nie jest pewne, że Vidoc TV straci koncesję naziemną. Nadawcę gubi mnożenie kanałów. Wolałbym, żeby nadawca skupił się tylko na jednym, może wtedy problemy finansowe nie byłyby tak duże.

Nie sądzę, że będą jakieś problemy z nazwą Show TV. W Europie istnieją już stacje o praktycznie tych samych nazwach (i skrótach). Niech takim przykładem będzie RTS - francuskojęzyczny oddział szwajcarskiego nadawcy publicznego SRG SSR oraz serbski nadawca publiczny, który ma ten sam skrót - RTS. A szukając jeszcze dalej - polski TVN ma swojego bliźniaka bodajże w Panamie. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 74

Post autor: Adex-fan Brooke »

Kiedy wreszcie wróci nasza Moda? Powinni zamiast dawać po 2 odcinki przydłużyć nam subskrybcje bo moim zdaniem tylko fani tego serialu mają ją wykupioną, przecież nic innego ciekawego tam nie ma. Czy to może chodzić o to aby premierowe odcinki były w tv a potem w internecie?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Mateusz s 19.01.97
x 6

Post autor: Mateusz s 19.01.97 »

Może na wakacje wróci nasza ukochana "Moda na sukces" do streaming video? ::rad::
Idź na całość a tu zonk
Dawidek
Administrator
x 83

@Adex-fan Brooke , no nie powiedziałbym, że nic ciekawego tam nie ma. Fani latynoskich telenowel znajdą coś dla siebie. Sam nie mam czasu na ich oglądanie, ale gdybym mógł, to bym obejrzał którąś z dostępnych produkcji. Coś dla siebie znajdą tez miłośnicy starszych filmów. Mimo tego, ja tez myślę, że "MnS" jest jednym z motorów napędowych tego serwisu.
ODPOWIEDZ