Re: "MnS" w Polsce

Post autor: Marcus »

Marcin1 pisze: 2025-06-23, 13:04
Marcus pisze: 2025-06-23, 10:27 Ja już olałem Red Go. Nie zamierzam odnawiać abonamentu, bo wcale nie ma gwarancji, że przedłużą o ten czas za miesiące bez Mody. Zacząłem oglądać sezon 36. na YouTubie (jak już wcześniej wspominałem, przy płatnym członkostwie 7,99 zł / miesiąc). Jedynym problemem było to, że w Red Go stanęło na odcinku 8857, a sezon 36. zaczął się od odcinka 8860. Sezon 35. nadają w ramach "live streamingu", więc jak ktoś bardzo chce, to może poczekać na te 2 brakujące odcinki.
Można prosić jakiś bezpośredni link do tego ? Byłbym chętny kupić.
Jasne:
https://youtu.be/l_kNByW0r6U?feature=shared

Oczywiście jest to po angielsku, z tym że jest możliwość auto-tłumaczenia napisów m.in. na niemiecki, francuski lub hiszpański. Niestety nie ma opcji na polski.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe, Smiley, Sex Education

Post autor: mario1989 »

https://satkurier.pl/news/244577/vidoc- ... canal.html - Red Carper i Vidoc TV zniknęły z oferty Canal+.

Edit Dawidek: Postanowiłem dodać krótką notkę na temat tego, co jest w linku. To jest ważny temat i warto wiedzieć, czego można się spodziewać po kliknięciu w odnośnik.

Post autor: Cynthia »

Hej, czy ktoś z was może mi podpowiedzieć który VPN kupić, żeby nie było za drogo, ale żeby działało? A potem gdzie się logować i jak płacić za BB?
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Czy ktoś wie coś więcej lub ma nową odpowiedź, kiedy przywrócą Modę w RedGo? Przecież pisali, że zrobią to jak przygotują odcinki.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Cynthia pisze: 2025-06-23, 18:56 Hej, czy ktoś z was może mi podpowiedzieć który VPN kupić, żeby nie było za drogo, ale żeby działało? A potem gdzie się logować i jak płacić za BB?
Chodzi o płacenie za ten kanał na YouTube, o którym wspominałem?
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe, Smiley, Sex Education

Marcus pisze: 2025-06-24, 07:55
Cynthia pisze: 2025-06-23, 18:56 Hej, czy ktoś z was może mi podpowiedzieć który VPN kupić, żeby nie było za drogo, ale żeby działało? A potem gdzie się logować i jak płacić za BB?
Chodzi o płacenie za ten kanał na YouTube, o którym wspominałem?
Nie, chodzi mi o możliwość kupienia tego tak, żebym mogła oglądać wybrany odcinek, również te starsze, ale w moim czasie i w mojej kolejności. Jak zwykły streaming.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"

Od odcinka 8860 możesz oglądać tak, jak zwykły streaming na kanale YouTube B&B. Oni tam sukcesywnie dodają kolejne odcinki. W tej chwili jest ich około 150 z sezonu 36. Poza tym są dostępne wszystkie od sezonu 1. do 34. Wyjątkiem jest tylko 35., który puszczają "live", ale tutaj z kolei prawie wszystkie odcinki (oprócz 8858 i 8859) są już dostępne na Red Go.

O, to dobra wiadomość. Czyli można przestać się przejmować Red, tylko szkoda, że zapłaciłam za cos czego nie dostarczają.

Cynthia pisze: 2025-06-25, 08:34 O, to dobra wiadomość. Czyli można przestać się przejmować Red, tylko szkoda, że zapłaciłam za cos czego nie dostarczają.
Niestety ja również. Zapłaciłem w styczniu za cały rok i coś nie chce mi się wierzyć w to co pisali, że przedłużą ważność abonamentów. Zresztą to i tak już bez znaczenia, bo obejrzałem już dużo odcinków na kanale B&B i teraz nawet gdyby Red Go wrócił do zamieszczania nowych, to i tak musiałbym czekać kilka miesięcy, żeby znów zrównać się odcinkami.

Kupiłam ale jakość tego jest słaba. Chyba mam za duży telewizor. :lol:

Post autor: BeLieF »

YouTube czasami daje automatyczną jakość 480p i trzeba spróbować ręcznie zmienić do 720/1080p
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Mi subskrypcja skończyła się w maju i jej nie przedłużyłem. Moim zdaniem "MnS" wróci do Polski, najlepiej by trafiła z powrotem do Playera lub przeszła do TVP VOD. Na RED Go już nie liczę.

BeLieF pisze: 2025-06-25, 19:26 YouTube czasami daje automatyczną jakość 480p i trzeba spróbować ręcznie zmienić do 720/1080p
Tutaj niestety maksymalna dostępna to 360p.

@Cynthia U mnie przy 42" telewizorze jest ok. Nie jest to Full HD, ale też nie ma tragedii. Na tą chwilę jest to najtańsze rozwiązanie, bo nie trzeba dodatkowo wykupywać VPN.

@Dawidek Mam nadzieję, że się tak stanie, jak piszesz. Może w grę wchodziłby też np. jakiś kanał i platforma Polsatu. Tylko jedna z tych opcji dałaby gwarancję stabilności, a tak to mamy jedną wielką niewiadomą.

Marcus pisze: 2025-06-26, 08:51 @Cynthia U mnie przy 42" telewizorze jest ok. Nie jest to Full HD, ale też nie ma tragedii. Na tą chwilę jest to najtańsze rozwiązanie, bo nie trzeba dodatkowo wykupywać VPN.
Jak się nawet kupi VPN, to też nic z tego, nie da się kupić Paramount+, ja bym nawet z kimś dzieliła konto, ale nie znam nikogo w USA. Więc chyba YT zostaje.
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

BeLieF pisze: 2025-06-21, 16:48 Program Red Carpet TV pokazuje że w dniu 8.07 po godzinie 20:00 pokazane zostaną odcinki 8426 i ..... 8308 ::loll:: Czyli nie dość że nie wznawiamy emisji premierowej, to jeszcze Red Carpet cofnie się względem tego co było już emitowane na Vidoc TV ::plask wczolo:
https://programtv.naziemna.info/program ... v,08-lipca
Mogę potwierdzić powyższe słowa. Dziś przeglądałem program Onetu i w poniedziałek, 7 lipca zostanie pokazany odcinek 8858, którego nie ma na RED GO. A potem odcinek "A" ( :zeby: ::plask wczolo: ) i po tym rozpocznie się o mniej więcej o tych samych godzinach co zawsze emisja od odcinka 8308.
Adex-fan Brooke pisze: 2025-06-23, 22:46 Czy ktoś wie coś więcej lub ma nową odpowiedź, kiedy przywrócą Modę w RedGo? Przecież pisali, że zrobią to jak przygotują odcinki.
Wierzysz w nich jeszcze? Bo ja z każdym dniem tracę wiarę i zaufanie.
ODPOWIEDZ