Widzę że show TV znowu zaczyna mieszać z odcinkami naszej mody
.
Idź na całość a tu zonk
Czyli to będzie emisja odcinków, na których skończyli telewizyjną emisję w maju, czy jeszcze jakieś inne? Ja się w tym gubię, oglądałem te odcinki, jak leciały w USA.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
To będą właśnie ostatnie odcinki przed przerwaniem emisji (8831-8858), więc dobry ruch w tej sytuacji.
Administrator
Dzięki za informację. Dzisiaj sprawdziłem i faktycznie "MnS" bez większych zmian w stosunku do stacji sprzed zmiany nazwy, poza przeskokiem. Ta informacja została uwzględniona w ogłoszeniu widocznym na głównej stronie forum.BeLieF pisze: ↑2025-08-02, 11:53 Od poniedziałku Show TV znowu przeskoczy z emisją: o 11:00 zostaną wyemitowane odcinki 8831 i 8832, o 20:15 emisja odcinków 8833 i 8834.
https://programtv.onet.pl/program-tv/etv-473?dzien=2
Ostatecznie Show TV nie wznowił emisji na w/w odcinku, ale zaczął emisję "od początku", tj. od odcinka 8309 w pasmie około 14:00. Według obecnej ramówki na cały tydzień (sprawdzam na programtv.naziemna.info) taki system będzie obowiązywał od poniedziałku do soboty.
W paśmie wieczornym kabarety...
Niestety Red Carpet nie zakupił jeszcze kolejnych odcinków dlatego nie bierzcie za pewnik zapowiadaną emisję na wrzesień.
W paśmie wieczornym kabarety...
Niestety Red Carpet nie zakupił jeszcze kolejnych odcinków dlatego nie bierzcie za pewnik zapowiadaną emisję na wrzesień.
Ale cyrk.
A skoro Red Carpet nie zakupił odcinków, to nie zdąża z tłumaczeniem odcinków i nagraniem lektora na początek września, heh. Żenujące, ale tak to jest, jak jakieś małe kanaliki bawią sie w telewizję.
A skoro Red Carpet nie zakupił odcinków, to nie zdąża z tłumaczeniem odcinków i nagraniem lektora na początek września, heh. Żenujące, ale tak to jest, jak jakieś małe kanaliki bawią sie w telewizję.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Co zrobić jeśli tylko te "małe kanaliki" chcą jeszcze emitować "Modę". Gdyby nie one, to nie mielibyśmy nic. Ja cały czas mam nadzieję, że Red wyliże się jakoś z kłopotów finansowych i szybko podziałają w tym miesiącu. Poprzednie transze też były robione na szybko.
Widzę że w Red Carpet ma takie same cyrkulacje, jak z emisjami na TVP1, które niejednokrotnie tu na forum były komentowane
Idź na całość a tu zonk
Administrator
@cmk , dziękuję za informację. Sprawdziłem na programie Onetu i potwierdzam to, co piszesz. Ogłoszenie zostało zaktualizowane.
Mam nadzieję, że Player pluje sobie w kolano, że oddał Modę na sukces. Z perspektywy czasu moim zdaniem, tamten serwis internetowy był bardziej sensowny.
A dlaczego ma sobie pluć? Jakby chcieli to by wrócili do wykupienia licencji.
B@r tak sobie napisałem. Chodzi mi o zyski z reklam. Player jest bardziej popularny niż Red.Go
Administrator
Kolejne zmiany w ramówce Show TV. I nie przywiązywałbym się do tego, co jest w internetowych programach TV, bo jutro może być jeszcze inaczej. I nie przywiązuje się do podawanej numeracji odcinków. Program Onetu podał, że tydzień rozpocznie się od odcinka 8318...
Od jutra, stacja będzie pokazywać trzy odcinki od 13.50, w weekendy po dwa. W sobotę od 13.20, w niedzielę - 15 minut wcześniej.
Przynajmniej Vidoc TV ma stabilną ramówkę.
Źródło: program TV Onet.pl
Od jutra, stacja będzie pokazywać trzy odcinki od 13.50, w weekendy po dwa. W sobotę od 13.20, w niedzielę - 15 minut wcześniej.
Przynajmniej Vidoc TV ma stabilną ramówkę.
Źródło: program TV Onet.pl
Być może wątek się już pojawił. Mam takie pytanie: Czy działają Wam odcinki w RedGo? Mam opłacone wszystko, loguje mnie bez problemu, ale kiedy klikam na sezon 23 i odcinki 7863 + wzwyż i sezony wstecz, to pojawia się informacja, ze wybrany materiał video nie istnieje