"MnS" w Polsce
-
- Administrator
- x 83
Re: "MnS" w Polsce
Od kiedy masz taka sytuację? Mi zdarzyło się to, ale incydentalnie, dnia następnego problem zniknął i dało się oglądać bieżące odcinki. Teraz tego nie sprawdzę, bo nie mam opłaconej subskrypcji - czekam, aż serwis wznowi dodawanie odcinków.
Jeśli taka sytuacja trwa dłużej, to spróbuj się z nimi skontaktować. Ale najpierw sprawdź, czy problem występuje na innej przeglądarce, czy zostały wyczyszczone cookies.
Ogólnie rzecz biorąc, RED Go technologicznie tez nie powala.
Jeśli taka sytuacja trwa dłużej, to spróbuj się z nimi skontaktować. Ale najpierw sprawdź, czy problem występuje na innej przeglądarce, czy zostały wyczyszczone cookies.
Ogólnie rzecz biorąc, RED Go technologicznie tez nie powala.
Dawidek już działa. Odinstalowałem aplikacje na tv i zainstalowałem na nowo. Dziękuje.
-
- Administrator
- x 83
Cieszę się, że działa - akurat nie myślałem o telewizyjnej aplikacji, tylko o stronie internetowej. Przy dzisiejszym rozwoju technologicznym, czasem warto sprawdzać, czy coś działa lub nie działa także na innych urządzeniach. Feler może być w jednym miejscu, w innym - już nie.
-
- Administrator
- x 83
Dzisiaj dotarła informacja, że sąd w Warszawie ogłosił upadłość spółki Red Carpet TV: https://satkurier.pl/news/245840/upadlo ... z-sad.html .
Takie suche info to chyba bardziej do tematu "Radio i telewizja"?Dawidek pisze: 2025-08-27, 21:23 Dzisiaj dotarła informacja, że sąd w Warszawie ogłosił upadłość spółki Red Carpet TV: https://satkurier.pl/news/245840/upadlo ... z-sad.html .

"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
- x 74
Wróci nasza Moda za tydzień czy nadal nie?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dalej stare odcinki. 1 września brak emisji, a 2 września wg. programu Onetu na Show TV od 13:35, 14:05 i 14:30 odcinki: 8335, 8336, 8337. W kolejne dni następne.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
- x 74
Ale czy na Red Go w internecie będzie?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
- Administrator
- x 83
@Adex-fan Brooke , odpowiem krótko, tak naprawdę to nic nie wiadomo, co się tam dzieje.
@B@r , jeśli chodzi o Twoją uwagę, w jakim temacie powinna byc informacja o upadłości, to myślę, że post pasuje i tu i tu. Bo to zamieszanie z Red Carpet TV może mieć wpływ na emisję "MnS" zarówno w serwisie streamingowym jak i w telewizji. Więc, jakby post trafił do tematu "Radio i telewizja" to też byłoby dobrze. Tutaj tez pasuje.
@B@r , jeśli chodzi o Twoją uwagę, w jakim temacie powinna byc informacja o upadłości, to myślę, że post pasuje i tu i tu. Bo to zamieszanie z Red Carpet TV może mieć wpływ na emisję "MnS" zarówno w serwisie streamingowym jak i w telewizji. Więc, jakby post trafił do tematu "Radio i telewizja" to też byłoby dobrze. Tutaj tez pasuje.
- Adex-fan Brooke
- x 74
Podobno komuś odpisali, że nowe odcinki koło 15 września, mi niestety nic nie odpisali. Ktoś coś więcej wie? Marny ten los naszego serialu w Polsce, chociaż jak pomyślę o Czechach gdzie przerwali już w roku 2005 gdy zrównali się z USA to i tak mieliśmy lepiej.
- Adex-fan Brooke
- x 74
Jest 15 września a odcinków brak... Ktoś wie coś nowego?
Nie są słowni. Już kilka razy rzucali jakąś datą i nic.
Moim zdaniem nowych odcinków nie ma i nie będzie. Red Carpet robi sobie z nas żarty. Najpierw zwodzili komunikatami o szybkim powrocie, a potem przestali nawet odpisywać widzom. Myślę, że płacili za licencję za serial w ratach, a że przestali płacić raty, to CBS zabrał im licencję. Tak samo było z emisją naziemną ViDoc TV. Jak przestali płacić raty, to ich Emitel usunął 14 lutego 2025. Wtedy też Red Carpet zapewniał, że to tylko chwilowe. A przecież wszyscy wiemy z mediów o ich problemach finansowych. Oczywiście to tylko moje domysły, ale nie widzę innego logicznego wytłumaczenia na to, że nie emitują Mody od początku maja, chociaż niby mieli zakupione odcinki do około 9300.
Najlepiej w tej sprawie skontaktować się z produkcją, która nam wyjaśni o co tu naprawdę chodzi i czego się można spodziewać. W przeszłości zdradzali nam różne smaczki.
-
- Administrator
- x 83
Myślę, że Twój pomysł @B@r jest dobry. Najlepiej zapytać u źródła. Jeśli kilka osób z Was ma jakiś kontakt z produkcją, to ustalcie między sobą, kto się skontaktuje z nią, by się czegoś dowiedzieć. Na rozmowy z nadawcą Show TV nie ma co liczyć, bo oni i tak będą nas zbywać.