Teleturnieje

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Re: Teleturnieje

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: mailo »

B@r pisze: 2024-12-28, 14:47 Po latach wraca „Randka w ciemno”. Z tym, że nie do TVP, ale Polsatu. Ciekawe czy to się znowu przyjmie? Moim zdaniem kluczowy jest casting. Fajnie jakby wzięli zwykłych ludzi, dla których to może być świetna przygoda, a nie napalonych na sławę młodych influencerów.
https://kultura.onet.pl/telewizja/aktua ... tu/mymbvlz
Teraz zapowiadają powrót a Gąsowski jako prowadzący. Tylko tych programów "randkowych" jest już tyle, że wątpię żeby się przyjęło. Poza tym wraca "Idź na całość".
Awatar użytkownika
B@r
x 60

Post autor: B@r »

Żeby było śmieszniej, w jednym z wywiadów Tomasz Kammel powiedział niedawno, że proponowali mu prowadzenie wznowionej "Randki w ciemno". Odmówił, bo miała lecieć w Super Polsacie. Mówił, że przyjąłby ofertę jakby chodziło o główną stację.

Program nagrali z Gąsowskim i wypadł tak dobrze, że zdecydowano się jednak od października emitować go na głównym Polsacie. Kammel się więc przejechał.

Ja myślę, że ten program się przyjmie, bo z fragmentów i zapowiedzi widziałem, że mają tam być bardziej zwykli i przeciętni ludzie, aniżeli typowi uczestnicy z bikini reality jak "Hotel Paradise" czy "Love Island" nastawieni na sławę.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Mateusz s 19.01.97
x 6

Post autor: Mateusz s 19.01.97 »

Ja myślałem, że specjalny odcinek "Awantury o kasę" będzie przebiegał typowym torem dla tego typu celów charytatywnych, ale nawet nie było tak źle jak początkowo sądziłem.
Idź na całość a tu zonk
ODPOWIEDZ