Widziałem, widziałemGoku pisze:Dzisiejszy odcinek marny jeśli chodzi o talenty, jedynie występ dziewczyny śpiewającej Adele mi się podobał.
Fajna jest taka luźna atmosfera tej edycji, przede wszystkim to, że jurorzy tak często 'występują' z uczestnikami. Dzisiejszy taniec Agi był genialny!
Z drugiej strony jednak właśnie z powodu tego luzu moim zdaniem brakuje emocji, a to już nie jest takie fajne.
Ogląda ktoś jeszcze?
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Dzisiejszy odcinek całkiem fajny. Bardzo podobał mi się zespół śpiewający Gospel. Najlepszy z nich był ten dyrgent
A jaki przystojny
Fajny był też zespół taneczny "Spoko"
Chylińska tańcząca z nimi na scenie rozbawiła mnie do łez
Śpiewający chłopiec był tragiczny. Tylko do remizy się nadawał
Rozśmieszył mnie jeszcze Kozyra tańczący na rurze
Wcześniej nie byłem zadowolony, że on będzie jurorem, ale okazał się całkiem sympatyczny, jest przystojny i świetnie ubrany 
Fajny był też zespół taneczny "Spoko"
Śpiewający chłopiec był tragiczny. Tylko do remizy się nadawał
Rozśmieszył mnie jeszcze Kozyra tańczący na rurze
Przestał mnie bawić ten program, może nie dlatego, że wyraźnie brak Wojewódzkiego, ale dlatego, że to strata czasu patrzeć na kolejnych cyrkowców czy śpiewaków lub fikających dzieci wytresowanych przez rodziców, jedyne co tam warte uwagi to jak zawsze Chylińska i jej trafne teksty, głównie jak powiedziała, że powinien być program Nie mam talentu, to by chyba było lepsze , cały program byłoby coś śmieszne. Chyba nie będę na to tracić czasu, najwyżej finał zobaczę.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dzisiejszy odcinek "Mam Talent" był tak beznadziejnie nudny, że od pewnego momentu już przełączałem na "The Voice of Poland"(którego też nie uważam za ciekawy program), by tylko wytrwać przy TV do "Magla Towarzyskiego".
W następnym odcinku będzie Kacper Sikora z "X Factora" i chyba tylko z tego powodu zobaczę, bo już tam był świetny. Ale jeśli reszta występów będzie stała na tak marnym poziomie co dzisiaj, to kolejne odcinki już sobie raczej odpuszczę.
W następnym odcinku będzie Kacper Sikora z "X Factora" i chyba tylko z tego powodu zobaczę, bo już tam był świetny. Ale jeśli reszta występów będzie stała na tak marnym poziomie co dzisiaj, to kolejne odcinki już sobie raczej odpuszczę.
Program wraca po dwuletniej przerwie. Ktoś się cieszy?
Dziś ogłoszono, że Jan Kliment zamiast Agustina Egurroli w jury. Agnieszka Chylińska i Małgorzata Foremniak bez zmian, a szkoda, bo ta druga już dawno też powinna zostać zastąpiona...
Wiadomo też, że będzie nowy współprowadzący za Szymona Hołownię, ale tego nazwiska jeszcze nie ujawniono.
Źródło - https://m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/j ... est-opinie
Wiadomo też, że będzie nowy współprowadzący za Szymona Hołownię, ale tego nazwiska jeszcze nie ujawniono.
Źródło - https://m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/j ... est-opinie
Ostatnio zmieniony 2021-05-22, 18:23 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Ruszają castingi do kolejnej edycji. Ubolewam, że Foremniak jest nie do ruszenia, bo podobnie jak Skrzynecka w TTBZ, jest już wypalona i programowi potrzeba świeżej krwi. W zagranicznych edycjach to jest na porządku dziennym, że co edycja jest ktoś nowy, a u nas jak ktoś sam nie odejdzie, to trzeba się tę osobę dożywotnio. 
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Już dzisiaj występ Sary James w półfinale amerykańskiego "Mam talent", czyli w nocy z 23/24 sierpnia o godzinie 3:00 czasu polskiego na kanale NBC.
Można gdzieś złapać streaming tej stacji?
Można gdzieś złapać streaming tej stacji?
B@r, ale się czepiłeś tej Skrzyneckiej. Wiele osób jednak ją lubi i nie uważa, że jest wypalona w TTBZ. Ale okej.
"Mam talent" nigdy mnie nie jarał.
Były uczestnik, popierany przez Sashę Strunin opowiada o traumie po udziale w show:
https://plejada.pl/newsy/marcin-prokop- ... nt/cscn9sf
"Mam talent" nigdy mnie nie jarał.
Były uczestnik, popierany przez Sashę Strunin opowiada o traumie po udziale w show:
https://plejada.pl/newsy/marcin-prokop- ... nt/cscn9sf
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
No i doczekałem się końca Foremniak w „Mam talent!”. TVN poinformował właśnie, że w nowej edycji jurorami będzie: Agnieszka Chylińska oraz dwójka nowych jurorów - Julia Wieniawa i Marcin Prokop, który awansuje za jurorski stół z roli prowadzącego. Castingi na gospodarzy show jeszcze trwają.
Mam wrażenie, że jakby nie rewolucje Miszczaka w Polsacie, to jednak Foremniak byłaby tu nadal. Te programy nie powinny być jednak zasiedziane na tyle lat przez jedne i te same osoby, bo emocje i reakcje takiej np. Foremniak były już do bólu przewidywalne. A teraz ciekawe co gwiazdka młodego pokolenia, czyli Wieniawa zaprezentuje.
Ps. Nowa edycja dopiero w przyszłym roku, wiec ta roczna przerwa też na dobre wyjdzie.
Tu jedynie zmieniali się dotychczas faceci, ale na ich własne życzenie, czyli najpierw sam odszedł Wojewódzki do „X Factora”, później Kozyra się znudził, a Agustin uciekł do TVP. Kliment był średnio ciekawym jurorem.
Mam wrażenie, że jakby nie rewolucje Miszczaka w Polsacie, to jednak Foremniak byłaby tu nadal. Te programy nie powinny być jednak zasiedziane na tyle lat przez jedne i te same osoby, bo emocje i reakcje takiej np. Foremniak były już do bólu przewidywalne. A teraz ciekawe co gwiazdka młodego pokolenia, czyli Wieniawa zaprezentuje.
Ps. Nowa edycja dopiero w przyszłym roku, wiec ta roczna przerwa też na dobre wyjdzie.
Tu jedynie zmieniali się dotychczas faceci, ale na ich własne życzenie, czyli najpierw sam odszedł Wojewódzki do „X Factora”, później Kozyra się znudził, a Agustin uciekł do TVP. Kliment był średnio ciekawym jurorem.
Będzie czwarty juror od kolejnej - 17! - edycji, która na wiosnę. Do grona, o którym pisałem powyżej dołączy... Agustin Egurrola. Nie podoba mi się ta decyzja. O ile czwarta osoba może fajnie zmienić energię za stołem, bo Wieniawa, Prokop, Chylińska, choć się sprawdzają dobrze, to za bardzo się rozumieją, a potrzeba kogoś, kto miesza, to jednak uważam, że powinna to być nowa osoba, a nie odgrzewany kotlet. Jest tyle osób, które jeszcze nie miały się okazji sprawdzić w tym programie i fajnie, jakby co jakiś czas pojawiały się tam nowe twarze. A tak to niby coś nowego, a jednak sos ten sam. Choć dobrze, że to znowu nie Kliment, bo on był tam najnudniejszy.
Z nowości to prowadzącą za Agnieszkę Woźniak-Starak, która sama odeszła, została Paulina Krupińska.
W tym roku wyjątkowo będzie specjalny odcinek tego programu na tegoroczne święta Bożego Narodzenia. W nim jeszcze trójka jurorów. Źródło - https://www.pudelek.pl/tylko-na-pudelku ... 705483168a
Z nowości to prowadzącą za Agnieszkę Woźniak-Starak, która sama odeszła, została Paulina Krupińska.
W tym roku wyjątkowo będzie specjalny odcinek tego programu na tegoroczne święta Bożego Narodzenia. W nim jeszcze trójka jurorów. Źródło - https://www.pudelek.pl/tylko-na-pudelku ... 705483168a
Zadziwiające jak z reżimowej pisowskiej TVP wraca do TVN. To jednak jest człowiek chorągiewka, zamiota się jak wiatr zawieje. Nie oglądam tego programu już regularnie, ale aktualne jury było moim zdaniem wystarczające. Jeśli już chcieli urozmaicić format, to idąc za ciosem powinni wziąć kogoś nowego.
Nie Ridge, gdy wyrzuca Cię na Brooke.
Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.