Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika
Re: Twoja twarz brzmi znajomo

Post autor: B@r »

Szokujący zwrot akcji w programie, choć z show nikt nie odpada, kolejne odcinki (po najbliższym piątkowym) bez jednej z gwiazd. Wróci tylko na finał, co potwierdza produkcja - https://www.plotek.pl/plotek/7,111485,3 ... edl-z.html

Oby teraz tego programu bez sensu nie rozciągali. W mojej opinii powinni brak jednej z osób zapchać gościnnym występem kogoś z przeszłości.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
B@r pisze: 2024-07-12, 17:54 Cieszy mnie Justyna Steczkowska w jury. A z uczestników Reni Jusis i mój kolega Aleksander Sikora.
Steczkowska jest ostro krytykowana, że niby gwiazdorzy, że siedzi tyłem do Stefano… rany, jakie to jest na siłę. Nigdy nie byłem fanem muzyki Justyny, ale w moim odczuciu to fajna równa babka z klasą.
Co do Sikory, to mam bardzo mieszane uczucia. Przez lata siedział w reżimowej telewizji, bo się hajs zgadzał, był poniekąd twarzą propagandy rządowej, a teraz, po zwolnieniu, nagle odnajduje się w klimacie Polsatu. Jak dla mnie jest on tak samo „wiarygodny” co wszyscy ludzie, którzy zagrają tak, jak im stacja da pracę. Tak samo jak Cichopki, Nowakowska itd. Za czasów TVP wielce antyLGBT, liżący posadzkę w kościele, a po transferze zmiana frontu. Z tego też powodu moim zdaniem TTBZ schodzi na psy już nie tylko przez ten wymuszony rasizm, ale też celowe wprowadzanie nowych postaci do swojego obiegu.

Co do Bartka Wrony… szkoda, mam nadzieję, że jeśli to prawda, to dojdzie do siebie. Choć nie zdziwiłbym się, gdyby celowo odszedł ze względu na punktację. Kto oprócz mnie obstawia, że ten sezon ma na celu wypromować Kazadi, której szykują jakiś format?
Nie Ridge, gdy wyrzuca Cię na Brooke.

Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Oto pełna lista uczestników 22. edycji programu, który wraca jesienią po przerwie:
• Edyta Herbuś (tancerka i aktorka) 
• Natalia Muianga (wokalistka, autorka tekstów i melodii) 
• Modest Ruciński (aktor filmowy i teatralny) 
• Julia Żugaj (influencerka i wokalistka) 
• Krystian Ochman (Eurowizja 2022, zwycięzca „The Voice of Poland”) 
• Andrzej Nejman (aktor i reżyser) 
• Marta Bijan (wokalistka, finalistka „X Factor”) 
• Kamil Studnicki (aktor teatralny i filmowy)

Bawi mnie udział Herbuś, bo pamiętam jak strasznie fałszowała wybitnie w „Jak oni śpiewają?”. Zaś cieszy i ciekawi Andrzej Nejman z sentymentu do „Złotopolskich”. Po odejściu telewizyjnie zszedł na daleki plan, więc taki powrót może być ciekawy. Jury to samo, co w ostatniej edycji.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Polsat przedstawił listę uczestników kolejnej edycji "TTBZ": https://www.press.pl/tresc/91831,rafal- ... w-polsacie .
Mam wrażenie, że Ci uczestnicy już byli.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Czyli mamy kolejny recykling po TvPiSowskiej TVP. Najpierw Sikora, teraz Nowakowska i Brzozowski, którzy, jak to chorągiewki, zaczną inaczej zgłębiać pewne tematy. Zapewne Edward już ma na nich jakiś pomysł. Program zalicza coraz większe dno.
Nie Ridge, gdy wyrzuca Cię na Brooke.

Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
ODPOWIEDZ