Oglądalność "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Primok pisze:Tylko, że przez to, że są dwa odcinki dziennie na TVP1, to jak się nie obejrzy jej przez kilka dni, to się więcej traci co kiedyś :roll: .
Emitowanie dwóch odcinków ma jednak więcej zalet niż wad.
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Przecież można nagrywać. Ja tak robię, bo pracuję do późna. Potem oglądam jak już mam czas.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
krzysno

Post autor: krzysno »

Cynthia pisze:Przecież można nagrywać. Ja tak robię, bo pracuję do późna. Potem oglądam jak już mam czas.
No chyba, że ktoś nie może nagrywać, jak np. ja. :(
Awatar użytkownika
Ipo

Post autor: Ipo »

W okresie 19-25.06.2006 najchętniej oglądany odcinek "Mody na sukces" oglądało 2 734 445 widzów. Wynik właściwie identyczny z tym jaki w zeszłym tygodniu. Dało to 10. miejsce w zestawieniu najchętniej oglądanych programów TVP 1.

Oto lista najchętniej oglądanych seriali w okresie 19-25 czerwca:

1.M jak miłość 8 283 418
2.Złotopolscy 3 855 841
3.Na Wspólnej 3 601 254
4.Klan 3 191 689
5.Plebania 3 183 291
6.Moda na sukces 2 734 445
7.Sąsiedzi 2 631 310
8.Dowody zbrodni 2 552 348
9.Samo Życie 2 298 364
10.Pierwsza miłość 2 079 625
11.Kryminalni 1 753 830
12.Detektyw Monk 1 693 901
13.Niania 1 669 755
14.Bez śladu 1 605 426

Brakouje tym rzem "Na dobre i na złe". W przyszłym tygodniu zestawienie będzie ciekawe bo zabraknie prawie wszystkich premierowych seriali. W tym tygodniu uwzględniłem takze "Dowody zbrodni" oraz "Bez śladu", czyli kryminalne seriale TVN-u. To dlatego, ze sporo polskich seriali wypadło z zestawienia. Moda bedzie wiec walczyła z tym, co pozostało.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Gdyby dać seriale które obecnie są emitowane to wygląda to tak:

1.Moda na sukces 2 734 445
2.Samo Życie 2 298 364
3.Pierwsza miłość 2 079 625

(To jeśli chodzi o soapy codzienne)
Nobody does it better
Van Piorsing

Post autor: Van Piorsing »

Moda Na Sukces nie musi z żadnym serialem rywalizować, bo prędzej te serialki sie pokonćzą, a Moda będzie grana przez dłuuugi czas, tak mi się wydaje... Do 2010 roku spokojnie dociągną z odcinkami. :)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Taaa, wszyscy krytykują MNS a skąd się bierze potem 3 mln ludzi codziennie oglądających losy bohaterów z miasta aniołów? Ciekawe jakabyła oglądalność kiedy był jeden odcinek dziennie, teraz kiedy akcja szybciej się toczy ludzie chętniej ogladają!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Całe szczęście że oglądają, szkoda że Tvp nic nie chce promować :evil: ale możemy na właśna rękę promować :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
HarryAngel

Post autor: HarryAngel »

Alexander pisze:Taaa, wszyscy krytykują MNS a skąd się bierze potem 3 mln ludzi codziennie oglądających losy bohaterów z miasta aniołów? Ciekawe jakabyła oglądalność kiedy był jeden odcinek dziennie, teraz kiedy akcja szybciej się toczy ludzie chętniej ogladają!
Moi znajomi zawsze ze mnie żartują, że oglądam Modę, że niby ciągle to samo i akcja się przeciąga i jak można tracić godzinę dziennie na "coś takiego" :zmiesz:: A już za chwilę ktoś pyta, czy Amber już urodziła, czy Ridż wybrał Taylor czy Brooke itp. Czyli sami też oglądają ::chytry::
Jak widać i bez promowania przez TVP Moda świetnie trzyma się w rankingach ::rad::
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Harry Angel - u mnie jest dokładnie to samo. ::loll:: Chociaż zazwyczaj żartują, że wystarczy obejrzeć jeden odcinek na rok i nadal się jest na bieżąco. Ostatnio też pytali mnie "A to dziecko to się urodziło czarne czy nie?", "A ta Brooke to już z tym Thornem jest?". Hehehe.. :zeby:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Widze ,że to zjawisko powtarzające się... U mnie jest zupełnie tak samo. Mama czasem ogląda ze mną ale jak kuzynka mówi: "po co oglądasz te pierdoły?" to moja mama się wypiera ,że ona tego nie lubi, a streszczenia w ŚS czyta :)
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Większość znajomych , również rodzina - uważają mnie za kretynkę, że oglądam ten serial :o
Nie przyznaję się też do tytułu naszego forum - mówię, że to tematyka ogólna o filmach, muzyce, kulturze itp, bo inaczej by mnie zlinczowali. :roll: :shock: ::plask wczolo: ::cojest::
Ale "psy szczekają, a karawana jedzie dalej" i jakoś sobie radzę - nagrania oglądam gł. w nocy i na forum też raczej wchodzę nockami. Zresztą mam taki zegar biologiczny więc to żadne poswięcenie.
A więc trzymajmy się i nie dajmy się :!: :!: :!:
Ale tak na marginesie, między nami , to trzeba przyznać, że nie jest to serial dla ludzi o wysokim ilorazie inteligencji :shock: :wink: :cry:
Dlatego tak często wściekam się i krytykuję, ale nie mogę z tym uzależnieniem skończyć ::kwasny:: :mrgreen:
Pozdrawiam wszystkich Boldusiów :: bow ::
Awatar użytkownika
alexisjunior

Post autor: alexisjunior »

Nie martw się uzależnieniem Boldfanko. Nie jesteś sama :wink:
Awatar użytkownika
Ipo

Post autor: Ipo »

Boldfanka pisze: Dlatego tak często wściekam się i krytykuję, ale nie mogę z tym uzależnieniem skończyć ::kwasny:: :mrgreen:
Mam to samo. Często ten serial mnie smieszy, irytują mnie niektóre sceny, zachowanie bohaterów, ale i tak oglądam. Regularnie od stycznia 2006 (po ok 10-letniej przerwie). :mrgreen:
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Nie mamy się czemu dziwić. Ten mało ambitny serial wciąga bez reszty :!: ::krzyw::
ODPOWIEDZ