Żar młodości (The Young and The Restless)
Re: Żar młodości (The Young and The Restless)
Lauren jako Jill pojawi się 25 czerwca i wystąpi jedynie w pięciu odcinkach w tej roli.
- Adex-fan Brooke
Trochę to szokujące, jest też młodsza jakieś 8 lat od poprzedniczki, ale ogólnie nawet mnie przekonała w scenie z Białym, mają podobne noski.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Chyba z Billym. 
Mnie się bardzo podobała w scenie z Canem, widać było że aktorzy znają się bardzo dobrze z Days gdzie postacie mieli dość podobną relację do relacji Jill/Cane. Ale z Billiym też dała radę, ogólnie udany tymczasowy recast jak do tej pory.
Mnie się bardzo podobała w scenie z Canem, widać było że aktorzy znają się bardzo dobrze z Days gdzie postacie mieli dość podobną relację do relacji Jill/Cane. Ale z Billiym też dała radę, ogólnie udany tymczasowy recast jak do tej pory.
- Adex-fan Brooke
Tak Billym, znowu słownik
teraz najciekawszy wątek Diane, Patty i Jacka.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- PetroPython
O co chodzi z tym Davonem o którym mówią bohaterowie ? Nie wiem jak się piszę to imię. Zacząłem oglądać od występu gościnnego Lauren Koslow na kilka odcinków. Spodobała mi się wyrazista i bezwzględna postać Victora Newmana i słodka Nicki.
Ostatnio aktorka, która wcielała się tu i przede wszystkim w B&B w Amber Moore, zamieściła z nowych odcinków fragment, że ktoś w Y&R mówi właśnie o Amber. O co to dokładnie chodziło?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Pottermaniack
Sally w rozmowie z Billy'm spekulowała czy Lily rozmawiała z Amber, że Katherine mogła zawrzeć z Johnem umowę biznesową mającą skutki na obecną fabułę.
https://soaps.sheknows.com/the-young-an ... ne-secret/
https://soaps.sheknows.com/the-young-an ... ne-secret/
Bleh, to nudaaaaaa. Dzięki za wyjaśnienie.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".