Post autor: Natalia »

Tu jeszcze jednaObrazek [/list][/code][/quote]

[ Dodano: 2006-06-28, 12:37 ]
Nie wiem czego obrazka nie widac, starałam sie ::kwasny::

Post autor: Adex-fan Brooke »

santylia pisze:A tej historii z samochodem nie pamiętam. :|
to bylo ta ze Sid zakochala sie z wzajemnscia w takim przystojniaku(ide szukac ich wspolnej foteczki) i kiedy stala przed kosciolem czy gdzies tam w okolicy(nie pamietam juz dokladnie,czy to bylo po czy przed slubem) i nagle ktos ja potracil(i to byla taki efektowny "lot" Sidney nad tym samochodem ::jezyk:: no i skonczylo sie ze ona umarla w ramionach tego jej przyszlo niedoszlego (albo i doszlego) meza. ::krzyw::

Obrazek Obrazek[/quote]

Przystojniak -Craig (grany przez Davida Charveta-który także śpiewa i obecnie ma nowy teledysk-ale promują go raczej we Francji)
Oczywiście zążyli wziąć ślub, fotografowali się przed kościołem a w tym czasie ojciec Samanthy wbrew jej wolu uciekałą przed policją uderzyli chyba w budkę telfoniczną (lub policja) a potem przejechali Sydney :cry: Craig potem romansował z Jennifer (siostra Michaela)ale w końcu tak tęsknił a Sydney że strzelił sobie w głowę.

[ Dodano: 2006-06-28, 12:44 ]
PS: dlaczego cytowanie źle działa???
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: santylia »

dziei Adex za uzupelnienie ::jezyk:: ::jezyk::

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Brooklyn »

Jak nazwywa się druga piosenka z tego filmiku?

Coś dla fanów Marci Cross (Kimberley): http://www.geocities.com/TelevisionCity ... 187/mp.htm

Post autor: Bartex »

dzięki Adex - Marcię mogę podziwiać 24 godziny na dobę.... :)
Jestem ciekaw, jak pojawiła się w MP - wie ktoś?... muszę poszukać, bo chyba już o tym była mowa...
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.

O ile pamiętam zwyczajnie w szpitalu. Kilka szczegółów już mi umyka co do "Melrose.." chyba trzeba pooglądać znowu. ::kwasny::

Post autor: Ashlar »

oto jaka informacja pojawiła się na bodajże oficjalnej stronie Laury Leighton:
"Paramount Home Entertainment, who currently own the rights to Melrose Place have begun to push some logo work on their press site for upcoming DVD releases - one of which is Melrose Place. Still no official word on when it is being released or how (Most assume it will be in series form rather than best of episodes) but things are looking up for a DVD release very soon!"

już są i zapowiedzi na amazon.com http://www.amazon.com/gp/product/B00005JNJ4/002-7049315-7252845?v=glance&n=130

Ciekawe czy w Polsce wydadzą :roll: Ashlar to ty fan MP i Sydney jesteś? fajnie :)

MP to serial który najbardziej lubię :D a postacie które wspominam z sentymentem z tego serialu to Syd (postrzelona dziewczyna, trochę niedojrzała ale z serduchem na dłoni, miotająca się i kierująca emocjami), Brooke (czyste zło w ciele anioła... szkoda że ją tak szybko skasowali... intrygantka pierwszej klasy, drugiej takiej chyba żaden serial nie miał, egoistyczna rozpieszczona dziewczynka która potrafiła walczyć o swoje nie przebierając w środkach a każda żwywa jednostka to dla niej jedynie instrument pozwalający dobrnąć do celu... pobudka kierująca tą dziewczyną to wyłącznie chęć posiadania), Taylor (haaaaaa kolejna diablica z masą sztuczek w zanadrzu... z Michael'em stanowili wybuchową mieszankę) no i Kimberly (tu już o niej sporo było).

Nie wiem czy pamiętacie ale w tym serialu zagrała także Beata Poźniak (Dr. Katya Petrova) którą mogliśmy także oglądać w Złotopolskich...
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

O tak!
Była niedawno, gra koleżankę Agaty z USA.

Odcinki na razie: PROPOZYCJA (705), TAJEMNICA (706), MATKI (707), WIZJE (708), SALOMONOWE WYJŚCIE (709), TAJEMNICA OJCA (711), CHRZCINY (712), MIŁOŚĆ ZAWSZE ZWYCIĘŻY (739), BIAŁA DAMA (740), NAJWIĘKSZY KŁOPOT KIEDY KOBIETA SIĘ ZAKOCHA (741), CZTERDZIEŚCI SIEDEM SZWÓW (742), MISJA DOBREJ WOLI (744) NOCNA ZAMIANA (746), ZASADA WIKAREGO (748), CUDZE SEKRETY (749), ŹRÓDŁO PIENIĘDZY (750), UMOWA (751), PROCES O UCZUCIA (752)

Kogo ona grała w MP? ::chytry::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

No to jaj jej nawet nie miałem okazji widzieć w "Złotopolskich" ma ktoś fotkę? a w "Melrose Place" zagrała lekarkę z Rosji z córeczką, musiała zostać żoną homoseksualnego Matta aby zostać w USA (coś jak Thomas i Gaby w B&B chyba).
Ashlar szkoda że większość kobiet, które lubiłeś były uśmiercone :cry:

tylko Taylor ostała się przy życiu...
Najtragiczniejsza historia związana jest chyba z Syd... w momencie gdy się ustabilizowała emocjonalnie, znalazła faceta, wszystko zaczeło się układać... przyszedł kres :( Swiętej pamięci Spelling potrafił manipulować widzem... widzowie w usa byli porażeni smiercią Syd

Ja też byłem porażony jej tragiczną scenę śmierci, Kimberley też oraz niepotrzebną wzmianką że Matt zginął :evil:
ODPOWIEDZ