Becky Moore

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
B@r

Becky Moore

Post autor: B@r »

Kuzyneczka Amber... Obecnie przeistoczyła nam się z brzydkiego kaczątka w pięknego łabędzia... Becky ma teraz śliczne włosy....ach i ten kolor 8)
Śmiem napisać, że jest ładniejsza od Amber.
A wam która się bardziej podoba teraz?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Amber za całokształt o ile nie ma ostrego makijażu
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
delll

Post autor: delll »

Mnie też Amber, byle nie z "ostrą" tapetą, bo wtedy wygląda jak klown.
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Od początku pojawienia się Becky w serialu brzydka, dzika Amber nie może wyjść z jej cienia :!: Becky jest najładniejszą po Brooke panią w "Modzie...".
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

Rzeczywiscie, Becky wypiękniała. Widać, że wielkie miasto każdemu robi dobrze ;)
Oczywiście lubię ją ale w konfrontacji z Amber przegrywa - Amber zdecydowanie więcej wniosła już do serialu a Becky dopiero rozwija skrzydła.
A wczoraj Becky akurat brzydko wyglądała - przez ten czarny strój od razu naszły mnie skojarzenia z żałobą, moglaby troche rozweselić swoją szafę :)
No ale chyba to ma pokazać, że Becky chce być elegancka i w dobrym tonie....
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

--------------------------------------------------------------------------------
Brooklyn napisał:"Od początku pojawienia się Becky w serialu brzydka, dzika Amber nie może wyjść z jej cienia Becky jest najładniejszą po Brooke panią w "Modzie "

Amber nie może wyjść z cienia Becky?? ::loll:: to juz lekka przesada,poniewaz jak do tej pory jest dokładnie odwrotnie :mrgreen: owszem Becky robi sie coraz ładniejsza,ale brakuje jej do Amber i napewno nie jest druga po Brook,bo Taylor jest od niej znacznie ładniejsza!!
Tomala

Post autor: Tomala »

Zgadzam sie z aną. Becky jest obrzydliwa. A już napewno nie jest druga po Brooke. Nawet nie mogłaby być bo Taylor jest najładniejsza.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Taylor jest ładna ale Amber sympatyczniejsza. Becky rzeczywiście wydaje się być dziewczyną ze wsi ale ma dobre serce i kiedy sie ją wyszykuje napewno mogłaby konkurować z innymi dziewczynami z miasta. Dziś Becky ujrzała znamię dziecka, to musi być dla niej szok, może gdyby Amber tak nie chowała dziecka po kątach i pokazywała wszystkim ,że boi się dać w opieke Becky małego Erica może dałoby się to wytłumaczyć a teraz nie wiem co będzie, Becky sie domyśliła dlaczego Amber nie pozwalała jej się zbliżyć do dziecka.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Bartex

No cóż, Becky nie jest głupia i potrafi się domyśleć czegoś, co było dla niej zakazane.
Wystraczy połączyć fakty - dziwne zachowanie Amber i Tawny, chęć znalezienia jej przyjaciela, praca w Forrester International, zmiana zachowania z dziewczyny wiejskiej na miastową(wiem, ze głupio to brzmi... :).
Liczę na to, że Becky troszkę postraszy Amber, bo trzeba jej tego ;)
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

jak dla mnie zdecydowanie Amber.Becky robi miny jakby byla stuknieta wariatka
Awatar użytkownika
Brooklyn

gwiazda69 pisze:jak dla mnie zdecydowanie Amber.Becky robi miny jakby byla stuknieta wariatka
Wszyscy wiedzą kto tu jest od min. :lol: ::krzyw::
Awatar użytkownika
Bartex

Becky według mnie obrzydliwie wygląda w tych napuszonych włosach - nie widzę twarzy!!
::rad:: ::ysz::
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Co można powiedzieć o Becky hmmm narazie nic jest prostą biedną dziewczyną którą życie nie obdarzyło szczęściem i miłościom . Może jak wyjedzie do Paryża to zapomni o swoim dawnym życiu . Taka dygresja Paryż jest piękny byłem to wiem. Ale wracając do Becky jej jedyną szansą jest wyjazd do Europy lub niech sobie poszuka bogatego chłopa który się nią zajmie . :P
bastet78

Post autor: bastet78 »

Becki jest ok. W ogóle wolę ją od Amber. Jest od kuzynki o wiele ładniejsza. :serce:
Obrazek
Awatar użytkownika
Brooklyn

Becky jest prześliczna, a Amber... no cóż... nie jest prześliczna. ::cojest::
ODPOWIEDZ