Plebiscyty i konkursy

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Michael!

Ha! Taylor przeszła dalej i aż 97 osób na nią zagłosowało :serce:
Uff....
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Kurczę, lubię obojga i mam twardy orzech do zgryzienia, ale zagłosuję na piękną dziewczynę czyli:

Michael
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Widzę, że nikt się nie wypowiada w sprawie głosowania finałowego, zatem chyba jest to aprobata dla pomysłu :roll: więc prawdopodobnie zrobimy tak, że 3 postaci w finale i 2 najlepsze w głosowaniu na forum (tutaj czas głosowania na stronie będzie musiał być ustalony wcześniej i będę sie starał zakończyć to głosowanie o konretnej godzinie).

W IV nominacji jak na razie (głosowanie trwa do 15.00):
Eric 11 (Oleg, wiwi , Damians , Adex-fan Brooke , alexisjunior , Alexander , tkk sally=) , Monia , Logan , Belleza , Jasmine).
Michael 3 (Natalia , B@r , Martin - fan Bree).

Na stronie już można głosować na trójkę nowych nominowanych :twisted:
Awatar użytkownika
HarryAngel

Post autor: HarryAngel »

Oleg pisze: Na stronie już można głosować na trójkę nowych nominowanych :twisted:
:shock: O boziu co to będzie ::chytry:: Ja już zagłosowałam i nie mogę sie doczekać wyników!

A co do finału, to uważam, że głosowanie powinno wyglądać tak samo - teraz zostanie wyłoniona grupa, a potem od początku po 3 osoby w głosowaniu i tak do skutku. Tyle ode mnie :D
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

HarryAngel pisze:A co do finału, to uważam, że głosowanie powinno wyglądać tak samo - teraz zostanie wyłoniona grupa, a potem od początku po 3 osoby w głosowaniu i tak do skutku. Tyle ode mnie :D
Tak ::ok:: To już dawno ustalone, tylko chodzi o finałowe głosowanie, czyli jak już zostaną 3 postcie.
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Zgadzam się z HarryAngel. Tak byłoby chyba najciekawiej. :D
Awatar użytkownika
HarryAngel

Post autor: HarryAngel »

Oleg pisze:
HarryAngel pisze:A co do finału, to uważam, że głosowanie powinno wyglądać tak samo - teraz zostanie wyłoniona grupa, a potem od początku po 3 osoby w głosowaniu i tak do skutku. Tyle ode mnie :D
Tak ::ok:: To już dawno ustalone, tylko chodzi o finałowe głosowanie, czyli jak już zostaną 3 postcie.
Aaaa... :mrgreen: Jak dla mnie to tak samo jak teraz, czyli 2 na stronie, a potem decydujące starcie na FORUM. Uważam też, że nie powinno być prawa veta (zwłaszcza po zakończonym głosowaniu), ani uzasadniania, kto się czym kieruje w wyborze. W ogóle pomysł jast arcyświetny :: bow ::

Głosuję na Erica.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Sally Stephanie Macy ...
Nie chce nic sugerować ,ale chyba będzie tu musiała zostać użyta zasada veta bo została m.i. Kristien czy Connor mniej znaczący w BB(chyba po to jest ta zasada o czym myślę,zeby było sprawiedliwie ,bo inaczej to by b@r vetował na Taylor ,a wiwi na Brooke :roll: )
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

HarryAngel pisze:Aaaa... :mrgreen: Jak dla mnie to tak samo jak teraz, czyli 2 na stronie, a potem decydujące starcie na FORUM.
No, ok czyli tak zrobimy, tylko właśnie musimy zrobić odwtornie, tzn. do głosowania finałowego na forum przejdą 2 osoby, które uzyskały najwięcej głosów, a nie najmniej i z tej dwójki forumowicze wybiorą zwycięzcę ::ok:: W przypadku remisu nastąpi anulowanie całego głosowania finałowego i trójka finalistów zmierzy się ponownie w sondzie, a potem dwójka na forum. W głosowaniu finałowym nie może być użyte prawo veta, bo już nikt nie odpada, tylko 3 postaciom zostają przyporządkowywane miejsca :1,2,3.
HarryAngel pisze:Uważam też, że nie powinno być prawa veta (zwłaszcza po zakończonym głosowaniu), ani uzasadniania, kto się czym kieruje w wyborze.
Z prawem weta już ustaliliśmy na początku, że będzie. Dzięki temu może być ciekwwiej, nigdy nie wiemy, czy ktoś kto "wyleciał" nie pozostanie (tzn. oczywiście do 24 h nie wiemy, później już wiadomo), a zresztą w ciągu całego plebiscytu taka sytuacja zdarzy się najwyżej 3 razy.
A uzasadniać swój wybór w głosowaniu każdy może, skoro chce. Zawsze można napisać, czemu się głosuje na tego, a nie na tego. Chyba nawet lepiej .... :roll:
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Wyniki głosowania :
Eric 13 (Oleg, wiwi , Damians , Adex-fan Brooke , alexisjunior , Alexander , tkk sally=) , Monia , Logan , Belleza , Jasmine, HarryAngel, Brooke ).
Michael 4 (Natalia , B@r , Martin - fan Bree, Loona ).
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Dobrze, że Sally prowadzi. W prawdzie to irytująca oszustka, ale dobra postać nie musi dobrze postępować. Stephanie to też dobra postać. Dobrze pokazano, jak zło może opętać człowieka.
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Sally (64) 43%
Stephanie (52) 35%
Macy (32) 22%
Obrazek VS Obrazek
Pytanie : Kto z w/w powinien pozostać w plebiscycie na "Najlepszą postać MNS" :?:
Głosowanie trwa dobę, czyli do soboty do 13.00.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Stephanie, choć jej nie lubię to doceniam ten charakter :)
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Póki co :
Stephanie 10 (Martin - fan Bree, Brooklyn, tkk sally=), Jasmine, Alexander, Adex-fan Brooke, Monia, Natalia,Damians , wiwi)
Macy 3 (mailo, B@r, gabi321)
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Wyniki u góry są końcowe. Odpada Macy. A głosowanie w VI nominacji już trwa na stronie. Nominowani to: Connor, Ridge i Thorne.
ODPOWIEDZ