Co chciałbyś zobaczyć w polskiej telewizji ?
- Marek Forrester
Właśnie, dzięki za przypomnienie! "What I Like About You" ("Siostrzyczki") uwielbiałem ten serialik, świetna była Amanda i jej siorka ale najfajniejsza była ta koleżanka Valeri, nie pamiętam jej imienia, w USA był 4 sezon i u na spewnie wkrótce... Jeśli TVN7 zdecyduje się go wyemitować ale pewnie tak! Sezon czwarty miał swój finał 24 marca w tym roku, łącznie serial dorobił się 86 odcinków. A tu macie streszczenie ostatniego odcinka z 4 sezonu:
[shadow=red]In the series finale, Valerie finally has her dream wedding to Vic, but there are a few problems. Val, Holly, and Lauren are stuck at the spa in which is being searched for an escaped convict, making the three of them late for the wedding[/shadow]
[shadow=red]In the series finale, Valerie finally has her dream wedding to Vic, but there are a few problems. Val, Holly, and Lauren are stuck at the spa in which is being searched for an escaped convict, making the three of them late for the wedding[/shadow]
Nobody does it better
- Adex-fan Brooke
- x 76
no czekam na kolejne propozycje moze tym razem z filmow
ktore tak Wam sie spodobaly ze postanowiliscie sciagac je z neta
czesto w polskim kinie nie mozna zobaczyc hitow z USA przyklad prosze bardzo-Harvard Man z S.M Gellar
w polskiej tv tez go nie widzialam ,ale w niemieckiej to oczywiscie byl(chyba na pro7
)
-
Ryan Lavery
- Adex-fan Brooke
- x 76
Ja chciałbym sobie przypomnieć "Dziennik Bridget Jones", widziałem tylko raz w kinie, cudowny cover Geri Halliwell promował ten film. 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Marek Forrester
Star Treki, BSG (lubię statki kosmiczne, a co?
, sitcom "Mad About You" i wczesnego Woody Allena.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
-
compek