Gotowe na wszystko (Desperate Housewives)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Nikt nie odbiera...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

santylia pisze:heeh oki sorrki ze ta duugo :mrgreen:

http://housewives-media.com/forum/index ... owforum=30

na tej stronce sa wszystie epizody ::krzyw::
Dzięki :) ale wyszukałem tylko jakoś we fragmentach ten odcinek i jeszcze nie udało się ściągnąc, jest tam gdzieś torrent na cały odcinek?
Ale ten Polsat wredny jak śmie gasić telefon ::loll::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
santylia

Post autor: santylia »

::jezyk:: bo tam masz tak glupio podzielone na kilka czesci no ale zawsze cos ::krzyw:: ::krzyw:: ::krzyw:: a jesli o torrenta pytasz to nie wiem ::jezyk:: ::jezyk::
Robin

Post autor: Robin »

Polsat pokaże jednak finał "Gotowych...". Odcinek "Remeber-2" nadany zostanie w czwartek, 13 lipca o 22:30 i powtórzony w sobotę o 16:45.

Więcej
Najlepszy link do mediów >> www.medialink.pl
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

No mają szczęście! ::jezyk:: :mrgreen: Dzięki Robin za info!
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

To wspaniała wiadomość :D :!: A ja już zacząłem ściągać ten odcinek. Na szczeście zobaczę go w czwartek :D na Polsacie.
Dzięki za wiadomość Robin :)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Yupii, super dzięki za info. Skąd to info, nawet w telegazecie pisze:
22:30 - Fala zbrodni(44)
To samo jest w internecie:
22:30 Fala zbrodni 3 (44)
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Ipo

Post autor: Ipo »

Alexander pisze: Skąd to info, nawet w telegazecie pisze:
Podał przecież. Ze strony Medialink.pl :) W programie na stronie Polsatu jest już zmienione i widać "Gotowe na wszystko" w czwartek. To samo na www.tv.wp.pl Szkoda mimo wszystko, że tak nagle to zmieniają. Kto nie ma interetu to może się nie dowiedzieć o ostatnim odcinku. Polsat zwiastunów chyba nie pokazuje. :?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Robin pisze:Polsat pokaże jednak finał "Gotowych...". Odcinek "Remeber-2" nadany zostanie w czwartek, 13 lipca o 22:30 i powtórzony w sobotę o 16:45.

Więcej
To całe szczęście, dzięki za info.!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

To prawda, że wyemitują. Wczoraj widziałem zwiastun 2 razy. Niepotrzebnie zasialiśmy panike jednak:) Ipo - zwiastun już jest i to całkiem fajny i zachęcający.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Ufff, potrzebnie zasialiśmy panikę bo gdyby nie ona POLSAT mógłby zapomniec o tym odcinka, już spekulowałem ,że chcą go wyemitować przed 3 sezonem... Jednak jest!! :: bow ::
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Majkel

Post autor: Majkel »

To co chciał zrobić Polsat nie emitując tego odcinka to po prostu porażka, jak można tak traktować widzów ::kwasny::
Ja już zdążyłem ściągnąć ten odcinek i obejrzeć, powiem jedynie że po tym odcinku można wywnioskować co zobaczymy w 3 sezonie więc dla tych którzy jeszcze go nie widzieli to polecam nie przegapcie ::jezyk::
Awatar użytkownika
Aguula

Post autor: Aguula »

Dzisiejszy (ost.) odcinnek przypominal horror !!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Spodziewałem się jakiegoś większego szoku, to te tydzień temu mi się abrdziej podobały. Teraz tylko martwi mnie czy Mike żyje, ale pewnei tak i dlaczego akurat ten koleś go przejechał? a cieszyłem się że to nowa pozytywna postać ::kwasny::

[ Dodano: 2006-07-14, 00:46 ]
I szkoda że Edi nie było i że Betty wyjeżdża z Calebem
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

Wczorajszy odcinek był rewelacyjny!
Cieszę się, że polsat go jednak wyemitował i nawet zrobił do niego specjalny zwiastun. Tylko wszystko trochę za późno....
Też żałuję Adex że nie widziałem Edie, szkoda, ze Betty z Calebem opuszczają Wisterię. Ciekawe, czy będzie o nich jeszcze mowa w serii 3?
Bardzo mi się podobały wątki z Lynette - w ogóle po tym odcinku tak bardzo ją polubiłem, Bree ma niebezpieczną rywalkę...Ta cała Nora jest okropna, taka durnowata. Świetna była scena w restauracji - aż mnie zgasiło, gdy zobaczyłem spokój i opanowanie Lynette. Późniejsza scena "przy rachunkach" tez pokazywała, ze zrobi wszystko, by rodzina była szczęśliwa. Zauważyliście, ze Nora cały czas próbuje ośmieszyć Lynette w oczach Toma, pokazać mu jej wady(którcyh ja osobiście prawie nie dostrzegam). Nora jest chora! I ten pomysł, by zamieszkac w Fairwiev - teraz dopiero się zacznie :roll: ::ysz::
Jeżeli chodzi o Orsona, to obawiam sie jego znajomosci z Bree - widać było, jak wchodzili do domu, że on ma wobec niej jakiejś plany. Tym bardziej współczuję Mike'owi, że doszło do takiego wypadku. W trzeciej serii Susan i on mogliby się jakoś wreszcie połaczyc...
Co do Bree jeszcze - bardzo mi się podobała. Nie bała się Matthew. Ciekawe też, jak potocza się losy jej i Andrew.
I nie wiem, dlaczego Bree sobie spokojnie wyszła, a tamci jej nie szukają....
Fajna i taka zachęcajaca do dalszego oglądania była sentencja - tak a retrospekcyjna... No i zobaczylismy Mary w niej też... :serce:
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
ODPOWIEDZ