A: Jack wie... Nie powiedziałam że to był twój pomysł.
B: Dzięki.
A: Po co mieli cię winić, próbowałaś mi tylko pomóc... Obiecał, że nikomu nie powie.
B: Jack potrafi dochować tajemnicy.
A: Gdy byłam mała, wierzyłam, że spotkam mężczyznę, którego pokocham i będę szczęśliwa na zawsze
B: Ja też...
"- To co ty teraz zrobisz?
- Nie wiem, ale jestem gotowa zrobić wszystko. Przecież ja nie mogę tak dłużej żyć. (...) Za moje upokorzenia nie zawaham się przed niczym."
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
-Myślałam, że się dogadaliście. Co się stało ?
- To sprawa między mną a ojcem.
- Ty egoistko ! Nie mogę się doczekać, kiedy oddam Cię do domu starców.
- Rozczaruję Cię. Zamierzam umrzeć młodo.
- Z jej perspektywy to tak wygląda. Ona jest zwykłą kelnerką a ty jesteś księciem z bajki.
- Jakim księciem? Z jakiej bajki? Jestem normalnym facetem, który tęskni za kobietą, z którą chciałby być.
Samo Życie...
Słowa Kingi do Marka! (rozmowa o Jolce)