Boldfanka pisze:Przez tą naciągaczkę i oszustkę Tawny zaczynam lubić Amber i nawet jej współczuję, że ma taką ohydną matkę.Brooke pisze:Co z niej za matka zamiast troszczyć się by jej córka doszła do siebie po stracie dziecka to ona troszczy się tylko oto by Amber dalej należała do klanu Forresterów. Dziewczyna potrzebuje wsparcia i nie umie już wytrzymać z tymi kłamstwami a Tawny wciąga ją coraz głębiej w swoją intrygę.Nie ma się co dziwić, że sama zaczynała życie od oszustw - takie geny i taki przykład.
Tawny Moore
- Adex-fan Brooke
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tawny jest okropna!! Boze jaka ta kobieta jest straszna! Jak moza tak terroryzowac córkę?!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Na miejscu Amber olałabym matkę i postąpiłabym tak, aby mieć czyste sumienie.
Skoro Tawny nie interesowała się wcześniej córką to teraz też nie powinna ingerować w jej życie
. Ale ona nie potrafi powstrzymać się pokusie, jaką jest forsa Forresterów. Poza tym Tawny to kretynka i gubi się w tym, co mówi. Najpierw powtarza ze jak wyjdzie prawda na jaw z dzieckiem i z Raymond’em to Rick ją opuści a za chwilę powtarza, że Rick kocha Amber i będzie z nią na wieki. 
A pzoa tym powiedziła dzisaj, ze rick marzył o takim by miec dziecko oraz ozeniła się z Amber tylko dla dziecka. I gdzie tu moblizlizacja?
Chyba wtedy byl jeszcze zapatrzony w Kimergówno, wiec z pewnością by się rozwiódł.
-
JamesBond#00788
Wiecie co ja sądze o Tawny Moore? - ja tak sobię myślę: Tawny Moore jest według mnie osobą (ogólnie rzecz biorąc) miłą, fajną, kochającą, przyjazną, przystępną i wrażliwą. Ale gdy zachodzą pewne okoliczności, pojawiają się niecodzienne sytuacje to, ale niestety z przykrością muszę stwierdzić iż dosłownie zmienia się nie do poznania tj: dla dobra swojej córki Amber, musi ujawnić (według niej słuszną) swą, niejasną naturę tj. ukrywać prawdę o dziecku, że jest ono w rzeczywistości podmienione, i oszukiwać mocno Ricka i cała rodzinę Forresterów! Biedny, oj biedny ten Rick! Moze, ot tak dla zabawy zaprezentuje koleność miejsc w kategorii Winny (prawdy o dziecko) odcinków z roku 1999: Dzecko - niewinne! 3 miejsce - Amber Moore! 2 miejsce - lekarka i akuszerka Sara! UWAGA: 1 miejsce wygrywa bezapelacyjnie-TAWNY MOORE! Gratulacje!, dla oszustki ukrywającej całą prawdę o dziecku między Rickiem a Amber! A Kingsajz pisze "Kimergówno" (zapewnie mając na myśli chyba Kimberly Fairchild
). Ona to przynajmniej wychowała się w rodzinie, która uczyła odpowiedzialności i jak postępować w takich sytuacjach (pomimo dziwnych losów jej ojca Mylesa|Adama - ale to rozmowa na inny temat!) Byłaby o wiele, wiele lepszą kandydatką na żonę dla Ricka niż Amber. Wystarczy pooglądać kilkadziesiąt odcinków, by zobaczyć różnicę
rodzina Kimberly i rodzina Amber!
I ma się zdanie!
Pa! 
JamesBond#00788 pisze:Wiecie co ja sądze o Tawny Moore? - ja tak sobię myślę: Tawny Moore jest według mnie osobą (ogólnie rzecz biorąc) miłą, fajną, kochającą, przyjazną, przystępną i wrażliwą. Ale gdy zachodzą pewne okoliczności, pojawiają się niecodzienne sytuacje to, ale niestety z przykrością muszę stwierdzić iż dosłownie zmienia się nie do poznania tj: dla dobra swojej córki Amber, musi ujawnić (według niej słuszną) swą, niejasną naturę tj. ukrywać prawdę o dziecku, że jest ono w rzeczywistości podmienione, i oszukiwać mocno Ricka i cała rodzinę Forresterów! Biedny, oj biedny ten Rick! Moze, ot tak dla zabawy zaprezentuje koleność miejsc w kategorii Winny (prawdy o dziecko) odcinków z roku 1999: Dzecko - niewinne! 3 miejsce - Amber Moore! 2 miejsce - lekarka i akuszerka Sara! UWAGA: 1 miejsce wygrywa bezapelacyjnie-TAWNY MOORE! Gratulacje!, dla oszustki ukrywającej całą prawdę o dziecku między Rickiem a Amber! A Kingsajz pisze "Kimergówno" (zapewnie mając na myśli chyba Kimberly Fairchild). Ona to przynajmniej wychowała się w rodzinie, która uczyła odpowiedzialności i jak postępować w takich sytuacjach (pomimo dziwnych losów jej ojca Mylesa|Adama - ale to rozmowa na inny temat!) Byłaby o wiele, wiele lepszą kandydatką na żonę dla Ricka niż Amber. Wystarczy pooglądać kilkadziesiąt odcinków, by zobaczyć różnicę
rodzina Kimberly i rodzina Amber!
![]()
I ma się zdanie!
Pa!
wow bez obrazy no ales nowosci nam tu przekazal hoho
no ale czy ty naprawde nie rozumiesz czemu (po poscie sadze "ulubienica") kimbeksa jest tak przedstawiona?! to ma byc TOTALNA pod kazdym wzgledem przeciwnosc Ambrossie
ich rodziny maja sie diametralnie roznic kimbeks-bogata coreczka tatusia
Ambrossia-niezly przekret ::krzyw: nieznajacy ojca
Tawny swieta nie byla ;P
kimbeks -perly,perly ( jakie to "młodziezowe"
Amber-sami wiecie
itd itd wiec nie wiem czy twoja "petycja" o to by kimbeks zostala zona rica jest sluszna
ale spoko ku twojej radosci kimbeks bedzie miec chwile z rickiem jak on opusci Amber ale to beda tylko "chwile" bo jednak wroci do tej rozprawiczkowej panny
[ Dodano: 2006-05-23, 14:36 ]
Kingsajz pisze:Chyba wtedy byl jeszcze zapatrzony w Kimergówno, wiec z pewnością by się rozwiódł.
KIMBERGÓWNO
shit!! odbieglam od tematu...no tez sadze ze ta Tawny to jest zla matka ale ma pluuusa ze pomogla Amber jak potrafila najlepiej ,wiec to tyle
-
Gabra-Sheila
Tawny jest okropna osoba, ale wiele wnosi do serialu. Bez takich wyrazistych postaci jak ona Moda bylaby o wiele nudniejsza. A poza tym - Tawny ze swoim wiesniackim zachowaniem doskonale odwzorowuje przecietna Amerykanke z prowincji... Wiem co mowie, bo mialem okazje poznac kilka takich. Jedno slowo - masakra.

Mnie sie wydaje,ze Tawny mimo wszystko chce bardzo dobrze dla dobra swojego dziecka-Amber.Chce,aby miala wreszcie rodzine i szczesliwe zycie,dlatego namawiala Amber do tej intrygi z dzieckiem.Gdyby chodzilo o pieniadze to przeciez sama by teraz juz dawno wprowadzila sie do ich rezydencji i wyludzala pieniadze,a ona nie wziela ani grosza!! 
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...