Telenowele latynoamerykańskie
- Marek Forrester
Uwielbiam tę telenowelę!!!!!!!!!!!!!!!! Oglądałem ją z 5 lat temu z zapartym tchem,gdy była emisja na TVP3 wrocławskiej. Kiedyś jeszcze TVN ją emitował. Gustavo nie był czarnym charakterem. Po prostu jego psychika była nadwerężona przez kuratelę chorej matki,z tego co się orientuję. Szybko zginie,spadając ze skarpy do morza,jednak pod koniec powróci.Alexander pisze:Telenowela "Tajemnicza kobieta" ("Mujer Secreta") opowiada o losach pięknej lecz nieśmiałej Eugenii Sanchez de Landaeta i o jej adoratorach, byłym narzeczonym Gustavie i rodzinie Valladaresów, ojciec Bernarda, chłopaka zakochanego do szaleństwa w Eugenii Jose Manuel skrada serce ukochanej syna. Zna ktoś tą telenowele, podejrzewa ,że emitowała ją TVP ale 1,2 czy 3 to nie mam pojęcia!
Nie mogę się przemóc,by obejrzeć jakąkolwiek telenowelę obecnie emitowaną na TVN,czy TVN7,ponieważ obfitują w tyle zła,akcja kręci się za szybko,tam chyba nie ma ani jednej dobrej postaci;sceny pełne chamstwa i grubiaństwa. To nie to co Angela,Tajemnicza kobieta,Paulina,Rosalinda,Marimar,Maria z Przedmieścia,czy Labirynt Namiętności. Stare,dobre telenowele!!
[ Dodano: 2006-07-18, 00:09 ]
Gustava grał aktor występujący w telenoweli "Gorzkie dziedzictwo". Ta telenowela z kolei obfitowała w wiele okrucieństwa (Gustavo z "Tajemniczej kobiety" był tu biednym hutnikiem,jego brat był na usługach "żelaznego człowieka"-bogacza,bardzo złego mężczyzny,przywódcy jakiejś paczki gangsterskiej),dramatyzmu...ze łzami w oczach wspominam te seriale i wiele,wiele innych...
Kolekcjonuje telenowele.Alexander pisze:Fakt. Skoro nie lubisz tego "shitu" to po co nagrywałeś?!
najgorsze - po ktorych do dzis mam uraz psychiczny to "Zbuntowany anioł" (z trudem wyklikałem teraz ten tytuł nie zastępując go Zbuntowaną prostaczką bo to co Oreiro pokazała to było gorzej niż żenada) i wlasnie Brzydula.
- Marek Forrester
Niesamowite,jak tak kolekcjonujesz! Ile telenowel w całości masz na VHS? Możesz podać tytuły wszystkich,którymi dysponujesz?gregi pisze:Kolekcjonuje telenowele.Alexander pisze:Fakt. Skoro nie lubisz tego "shitu" to po co nagrywałeś?!
najgorsze - po ktorych do dzis mam uraz psychiczny to "Zbuntowany anioł" (z trudem wyklikałem teraz ten tytuł nie zastępując go Zbuntowaną prostaczką bo to co Oreiro pokazała to było gorzej niż żenada) i wlasnie Brzydula.
A po co ci to wiedziec.Thorne pisze:Niesamowite,jak tak kolekcjonujesz! Ile telenowel w całości masz na VHS? Możesz podać tytuły wszystkich,którymi dysponujesz?gregi pisze:Kolekcjonuje telenowele.Alexander pisze:Fakt. Skoro nie lubisz tego "shitu" to po co nagrywałeś?!
Jest ich sporo ale sensu nie widze by je wypisac. Jeszcze niektorzy zarzucą mi ze sie przechwalam...
- Marek Forrester
A co cie obchodzą niektórzy?gregi pisze:A po co ci to wiedziec.Thorne pisze:Niesamowite,jak tak kolekcjonujesz! Ile telenowel w całości masz na VHS? Możesz podać tytuły wszystkich,którymi dysponujesz?gregi pisze:Kolekcjonuje telenowele.Alexander pisze:Fakt. Skoro nie lubisz tego "shitu" to po co nagrywałeś?!
Jest ich sporo ale sensu nie widze by je wypisac. Jeszcze niektorzy zarzucą mi ze sie przechwalam...
-
Gabra-Sheila
- Marek Forrester
- Adex-fan Brooke
Nie oglądałem, ale widziałem kawałki i postacie tam zachowywały się idiotycznie, co się tam podoba wam?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Marek Forrester
- Adex-fan Brooke