Uważam, że Amber to materialistka!! Dla forsy jest wstanie zrobić wszystko!! Tym bardziej, że trafiła między ludzi, dla których kasa nie gra roli!! Pamiętam jak targowała się z James’em o samochód, gdy miała mu pomóc zdemaskować Sheile!! Oddała nerkę to wspaniałe!! Sądzę, że gdyby nie miała udziału w wypadku nigdy nie zdecydowałaby się na ten wspaniały gest!! A ciąża z Rickiem stała się kluczem do fortuny!!
Eryk i Brooke chyba nie biorą pod uwagę relacji Amber-dziecko a sama Amber także jest lekkomyślna. Fajnie że jedni ją lubią a inni nie -teraz dopiero zaczyna z nią być całkiem ciekawie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Na Amber to szkoda mi słów, po prostu bezczelna i łakoma dziewucha! Jej marzenia pokazują jaką "wartościową" jest osobą.
W zasadzie mówiąc to myślę tak samo, a sądze, ze mimo to wszystko będzie dobrze. Rodzice Amber nigdy sie nią nie interesowali wiec chce mieć poczucie pewności, że jej dziecku nie przydarzy sie to samo co jej nie sądzicie??
Ale to prawda - pieniądze bardzo ją podniecają...
pozdrawiam
Ale to prawda - pieniądze bardzo ją podniecają...
pozdrawiam
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.
Dzisiaj był ciekawy odcinek - zaczął on bardzo ciekawy dzień, Amber może zostać u Stephanie -interesujące było jak Rick i Amber porównali swoją sytuację z sytuacją Stephanie (też brała ślub jako młoda dziewczyna w ciąży). Stephanie nie pochwala pomysłu zaręczyn -mówi że ona żyła w innych czasach, ale pozwoliła zostać Amber -pewnie doszła do wniosku że lepiej będzie miec Amber i dziecko na oku a jak oceniacie tę miłość? za młodzi aby mieli szansę?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Chyba jestem jedyną osobą na tym forum, która lubi Amber. Mam jednak pytanie, czy ona w ogóle kocha Ricka?Jakoś tego po niej nie wiedać, bardziej interesuje ją bogactwo i możliwość stania się panią Forrester - jak to bylo pokazana na brytyjskim "BB Catch!"
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Jeszcze ja mam słabość do Amber i Bartek
i mimo iż bogactwo jej imponuje zapewniam że ona pokochała Ricka (można to wychwycić z niektórych jej wypowiedzi z głębi serca).
No to kamyczek spadł mi z serca, aż dwa razy. Myślałem, ze mnie potępcice za sympatie do Amber i fakt, że kocha Ricka w rzeczywistoci.

Twoją miość do niej widać nawet na obrazku!!
Ogólnie mnie tez czasem z trudem przychodzi uwierzyć w jej miłość do Ricka. Jednak niezapominajmy o momentach, w których Amber okazuję swoją miłość szczerze.