Plebiscyty i konkursy
Wyniki :
Caroline 12 (wiwi, Logan , M@rek , start , tkk sally=), Brooklyn,Cynthia , Jasmine, Natalia, Boldfanka,mailo, Belleza)
Rick 8 (B@r, Monia, Oleg,agavill , Alexander, Brooke , Adex-fan Brooke, Damians)
Zatem odpada Rick, a jeszcze dziś pojawi się na stronie ostatnia nominacja II tury: Darla, Clarke i Ridge.
Caroline 12 (wiwi, Logan , M@rek , start , tkk sally=), Brooklyn,Cynthia , Jasmine, Natalia, Boldfanka,mailo, Belleza)
Rick 8 (B@r, Monia, Oleg,agavill , Alexander, Brooke , Adex-fan Brooke, Damians)
Zatem odpada Rick, a jeszcze dziś pojawi się na stronie ostatnia nominacja II tury: Darla, Clarke i Ridge.
- Marek Forrester
Głosuję na Darlę. Lubię tę postać i szkoda, że na razie jej wątek jest taki nijaki.
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
- Adex-fan Brooke
Głosujemy na stronie! Ja jednak Clarke'a wybrałem bo jakoś nikt go nie docenia
a o dziwo Ridżówa prowadzi 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Clarke 10 (Adex-fan Brooke , alexisjunior , tkk sally=), Boldfanka , compek ,agavill, Natalia, Cynthia , paulincia , Damians)
Darla 11 (B@r , mucha331 , wiwi , Alexander , mailo , Oleg, M@rek , Brooklyn , Brooke , Logan , Monia).
Hehe. Sytuacja zmienia się jak w kalejdoskopie
Damians ja jeszcze nic nie wiem
Nie zastanawiałem się jeszcze nad tym.... Jutro zobaczę... Może nawet zrobię dzień przerwy i głosowanie na MNS Site ruszy dopiero w sobotę.
Póki co(do jutra do 14.30), mamy jeszcze połowę, tj. 12 postaci
i każda z postaci była nominowana już 2 razy. Teraz przyjdzie im się mierzyć ze sobą po raz 3 
Darla 11 (B@r , mucha331 , wiwi , Alexander , mailo , Oleg, M@rek , Brooklyn , Brooke , Logan , Monia).
Hehe. Sytuacja zmienia się jak w kalejdoskopie
Damians ja jeszcze nic nie wiem
Póki co(do jutra do 14.30), mamy jeszcze połowę, tj. 12 postaci
Wyniki głosowania :
Clarke 11 (Adex-fan Brooke , alexisjunior , tkk sally=), Boldfanka , compek ,agavill, Natalia, Cynthia , paulincia , Damians, start)
Darla 13 (B@r , mucha331 , wiwi , Alexander , mailo , Oleg, M@rek , Brooklyn , Brooke , Logan , Monia, Jasmine, Belleza).
Clarke odpadł
Teraz robimy sobie dzień przerwy w głosowaniu
Wszyscy mają równe konto - byli nominowani po 2 razy. Oto lista postaci , które pozostały (w kolejności alfabetycznej):
1. Amber
2. Brooke,
3. Caroline
4. C.J.
5. Darla
6. Ridge
7. Sally
8. Sheila
9. Stephanie
10. Taylor
11. Thorne
Miejsca 24-12 :
24. Felicia
23. Grant
22. Margo
21. Michael
20. Macy
19. Connor
18. Bill
17. James
16. Kristen
15. Dylan
14. Eric
13. Rick
12. Clarke
Clarke 11 (Adex-fan Brooke , alexisjunior , tkk sally=), Boldfanka , compek ,agavill, Natalia, Cynthia , paulincia , Damians, start)
Darla 13 (B@r , mucha331 , wiwi , Alexander , mailo , Oleg, M@rek , Brooklyn , Brooke , Logan , Monia, Jasmine, Belleza).
Clarke odpadł
Teraz robimy sobie dzień przerwy w głosowaniu
Wszyscy mają równe konto - byli nominowani po 2 razy. Oto lista postaci , które pozostały (w kolejności alfabetycznej):
1. Amber
2. Brooke,
3. Caroline
4. C.J.
5. Darla
6. Ridge
7. Sally
8. Sheila
9. Stephanie
10. Taylor
11. Thorne
Miejsca 24-12 :
24. Felicia
23. Grant
22. Margo
21. Michael
20. Macy
19. Connor
18. Bill
17. James
16. Kristen
15. Dylan
14. Eric
13. Rick
12. Clarke
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Oleg, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marek Forrester

VS