Plebiscyty i konkursy

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Taylorka prowadzi :serce: Lubie calą trójka ale chyba ona najlepsza
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Ja tam oddałam głos na CJ’a :oops: :D :wink:
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Zagłosowałem na Sheile :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Ja się cieszę, że Ridge już odpadł i Amber przeszła dalej:)
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Super, że Amber przeszła w tym etapie. Głosowałam na Taylor i zastanawiam się nad jej szansami wygranej. Chociaz biorąc pod uwage niejasne zasady z vetem i to że Oleg jest fanem Brooke, racze nie ma takich szans.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Szkoda, że w sondzie obok jest tak mało głosów na tak. Mimo że Adam gadał bzdury o Brooke, lubię go. 8)
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Straszne, że Amber przeszła... :cry: każdy, nawet Ridge jest lepszy od niej... :twisted:

Nie wiem, czy bardziej wkurza mnie taka podła postać, czy irytuje panna, która ją próbuje grać!!! :twisted:

W każdym razie żadna inna postać nie gra mi tak na nerwach jak ona... :twisted: :twisted:
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Cynthia pisze:Chociaz biorąc pod uwage niejasne zasady z vetem i to że Oleg jest fanem Brooke, racze nie ma takich szans.
Co nie jest powiedziane, że wykorzysta je akurat przy wypadzie Brooke ::chytry:: Zresztą B@r też ma veto, a on to chyba nie bardzo fan Brooke ::ke::
A jeżeli jest coś niejasnego to pytaj :!: Chętnie wytłumaczę ::ok:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

No i co jak jż wygra jakaś postać lub jak obaj użyjecie veta, czy ta zabawa zmieni się w jakąś głupią walkę Brooke vs. Taylor? :roll:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Wtedy ja i Oleg stoczymy bitwę w kisielu :mrgreen: :mrgreen:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Ciekawe :lol: oczekuje relacji video
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Będziesz przecież gościem honorowym i zasiądziesz na trybunach! :mrgreen: :mrgreen:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

B@r pisze:Będziesz przecież gościem honorowym i zasiądziesz na trybunach! :mrgreen: :mrgreen:
Nie będę tak siedzieć bezczynnie usiąde w ławce rezerwowych gdyby Oleg zaniemógł ::chytry::
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Po co jest veto? Przecież to czyni nasze grupowe głosowanie pozbawionym sensu. Bo wszystko co wybierze duża ilość ludzi może byc unieważnione przez jednego z was. ::kwasny::
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

B@r to ja usiądę na rezerwie za Ciebie. :lol:

Zgadzam się, że veta nie powinno być. To w końcu chyba są demokratyczne wybory. ::chytry::
ODPOWIEDZ