Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Ja ogladałem Top Dog :D genialny program :D
Marron

Post autor: Marron »

Na którym TOP DOG leci ??
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

POLSAT w soboty o 15:00

Też podoba mi się program "Top Dog", nawet przyjemny stawiam ,że wygra Maiken!

A w najbliższy czwartek w POLSACIE o 23:30 nowy reality show: "Akademia seksu", polecam hehe
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Dzisiaj na TVP1 o 13.10 pierwszy odcinek z serii Survivor 5 :D Nie przegapić :!: :wink:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Tym razem uczestnicy będą w Tajlandii w porze monsunowej. Będą musieli się zmagać z ulewnymi burzami i dzikimi zwierzętami.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Survivor5 - Thailand

Uczestnicy 5 edycji Ryzykantów:
Jed, Shii Ann, Jake, Erin, Robb, Stephanie, Ken, Penny, Clay, Helen, Brian, Ghandia, John, Jan, Ted, Tanya.

Czołówka z 5 edycji Survivor:
Survivor5 - Thailand czołówka --> DOWNLOAD

Who Wants To Be A SuperHero?

A tak z innej beczki słyszeliście o reality show który obecnie emitowany jest przez telewizję Sci Fi?? "Who Wants To Be A SuperHero?" to reality o grupie osób które mieszkają w jednym domu i mają przydomki (np. Call Girl) i są przebrani jak bohaterowie z komiksów. Po 6 tygodniach zostanie wybrany zwycięzca który otrzyma nietypową i bezcenną nagrodę w dziejach reality show: NIEŚMIERTELNOŚĆ. Stan Lee (znany rysownik komiksów tj. Spider-Man czy X-man) osobiście uwieczni zwycięzcę na kartach komiksu, tworząc zupełnie nową serię komiksową opowiadającą o jego przygodach. Nagrodę główną stanowi także udział w superbohaterskim filmie. "Who Wants to be a Superhero?" można oglądać w każdy czwartek na kanale SciFi. Oto lista bohaterów:
Cell Phone Girl
Creature, Iron Enforcer
Fat Momma
Feedback
Lemuria
Levity
Major Victory
Monkey Woman
Nitro G
Ty'veculus

Taniec z gwiazdami 4

Reporterzy "Super Expressu" poznali pierwsze nazwiska gwiazd, które pojawią się w czwartej edycji "Tańca z Gwiazdami". Uczestników obowiązuje klauzula poufności (w razie złamania umowy grozi kara do 30 tysięcy złotych), jednak bohaterów widowiska nakryto podczas odbywania pierwszych treningów. Pewnym jest, że w programie wezmą udział między innymi: Kaja Paschalska (popularna Ola Lubicz z "Klanu"), Magdalena Wójcik (Lilka z "Codziennej 2 m. 3"), Przemysław Sadowski (Kacper z "Samego życia") oraz Piotr Andrzejewski (który jako Peter J. Lucas próbował podbić Hollywood). Ich partnerami będą zaś: Piotr Kiszka, Michał Skawiński, Edyta Herbuś i Kamila Drezno. Już po ujawnieniu pierwszych nazwisk widać, że opublikowane w czerwcu w "Fakcie" rewelacje o osobach mających wziąć udział w programie, były wyssane z palca. O tym, kto jeszcze pojawi się w "Tańcu z Gwiazdami 4" dowiemy się niebawem. Nową edycję będzie można oglądać od września w TVN.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Brooklyn

Wiemy już jak Kaja Paschalska śpiewa, a teraz zobaczymy, jak tańczy. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Nie przepadam za nią... taka zarozumiała...
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Mnie interesuje tylko to czy będzie Maciek Zakościelny :zeby: :serce:
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Oglądaliście Ryzykantów? Która ekipa się Wam bardziej podoba? Mi chyba ta młodsza, bo są w niej przystojniejsi facei ;) Ale czuję, że będzie w niej więcej kłótni...
Awatar użytkownika
Brooklyn

Ja wolę drugie plemię. 8) To było bezczelne, jak tamtą babkę nazywali "starszą panią". Przecież tamten facet jest starszy, a do niego chcieli iść.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

mi też grupa młodych ,te 2 blondynki Stephanie ,a imienia drugiej nie pamiętam są wprost urocze,a ja kibicuje osobiście Chince także z plemienia młodych
A starzy nie mają szans ::jezyk::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Brooklyn

Tkk_Sally pisze:mi też grupa młodych ,te 2 blondynki Stephanie ,a imienia drugiej nie pamiętam są wprost urocze,a ja kibicuje osobiście Chince także z plemienia młodych
A starzy nie mają szans ::jezyk::
Może piszcie młosi, strasi. Wśród obu plemion są osoby w bardzo zróżnicowanym wieku.
Marron

Post autor: Marron »

U ryzykantów : starsi ze strony strategicznej doświadczeni - młodzi - wytrzymali i pełni energii . Ciekawie się zapowiada :zeby:
Awatar użytkownika
alexisjunior

Post autor: alexisjunior »

A ogląda ktoś z Was edycję Nieustraszonych rozgrywaną parami? :lol:
Życie choć piękne, tak kruche jest, wystarczy jedna chwila, by zgasić je...
ODPOWIEDZ