Tawny Moore

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

Nie mowie,ze w ogole nie zalezy jej na pieniadzach,ale przede wszystkim na szczesciu corki,przeciez jakby Rick rozwiodl sie z Amber to stracilaby ona nie dosc,ze dziecko to tez meza-cala rodzina.
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Cos ostatnio nie pokazują Tawny. Będzie jeszcze w serialu?
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

To forum niespoilerowe... ::jezyk::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

o kurde:) sorry. ale już znam odpowiedź:P
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Tawny postępuje tak jakby nie miała serca...ciekawe jakby się czuła jakby to ona była na Becky miejscu...Becky jest matką małego a Tawny nie dopuszcza do siebie tej myśli... Powinna zrozumieć, że Becky ma takie samo prawo do dziecka jak Amber a już na pewno powinna się dowiadywać co u małego słycjać...No ale Tawny ma zawsze swoje zdanie i ma być tak jak ona sobie zażyczy... ::kwasny::
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Tawny zachowuje się jednak lepiej od córki. Przynajmniej jest zdecydowana i dalekowzroczna. Amber postępuje tak samo niemoralnie, jak Tawny, a przy tym ma wątpliwości i jest rozdygotana. Skoro ona już brnie w to g... mam prawo oczekiwać postaci złej i zdecydowanej.
Awatar użytkownika
paulincia

Brooklyn pisze:Tawny zachowuje się jednak lepiej od córki. Przynajmniej jest zdecydowana i dalekowzroczna. Amber postępuje tak samo niemoralnie, jak Tawny, a przy tym ma wątpliwości i jest rozdygotana. Skoro ona już brnie w to g... mam prawo oczekiwać postaci złej i zdecydowanej.
Nie zgadzam się z tym co piszesz....Amber ma chociaż wyrzuty sumienia i juz wiele razy chciała powiedzieć prawdę, tylko jej chora matka cały czas jej prawi beznadziejne kazania i Amber niestety jej słucha :cry:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

A ja zacząłem lubić Tawny ,odkąd nie powtarza tekstu"jeżeli Becky zobaczy znamię dziecka ,domyśli się ,że to jej synek"teraz Tawny jest naprawdę cool ,jedna z moich ulubionych postaci 8)
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Tawny ma jednak jedną swoją gadkę, którą gada do tej pory. Chodzi mi o "Należę do rodziny." Ostatnio Eryk uświadomił nas, że Brooke do niej należy. ::kwasny:: Tawny natomiast ma niekwiestionowaną pozycję. ::loll::
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Eric mnie ta swoja gadką denerwuje ,przecież Brooke ma taka sytuację jak Stephanie teraz
a Tawny mnie czasami swoimi tekstami rozmiesza ,dlatego tez ją lubie ostatnio
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Tawny to egoistka, chce zrealizować swoje ambicje i pójdzie po trupach. Postać niebanalna, a aktorka ją grająca jest coraz lepsza.
Awatar użytkownika
gwiazda69

Ja lubie Tawny za to,ze wnosi troche humoru do serialu,a poza tym widac,ze to oddana matka i zawsze powtarza,ze jej corka jest dla niej najwazniejsza co zreszta widac;)
Awatar użytkownika
paulincia

gwiazda69 pisze:Ja lubie Tawny za to,ze wnosi troche humoru do serialu,a poza tym widac,ze to oddana matka i zawsze powtarza,ze jej corka jest dla niej najwazniejsza co zreszta widac;)
W sumie to masz racje, ale gdyby Tawny tak nie gadała cały czas Amber co ma robić, to może już by wszyscy znali prawde....
Awatar użytkownika
gwiazda69

Ale wtedy byloby nudno w serialu i moj ulubiony watek z dzieckiem,Amber i Rickiem by sie skonczyl ::jezyk:: :wink:
Marron

Post autor: Marron »

Tawny mnie doprawia o głupawkę śmiechową. A zwłaszcza jek się wkurza i gada sama go siebie . I jak mysli o Becky ::loll:: . I jeszcze dadzą do tego ścieżkę dzwiękową . O boże !! Tawny raczej daje do serialu więcej śmiechu niż powagi . M obsesję na punkcie Becky , myślę że powinna była jej te zdjęcia wysłać , bo wkońcu to matka i zapomnieć że miała dziecko nie może . Wkurza mnie to ...
ODPOWIEDZ