Post autor: mailo »

Tak Lauren przypominała Rushowi jego byłą dziewczynę - modelkę którą kilka lat wcześniej zamordował. Dziwne było dla mnie że rozbili się samolotem i nic im się nie stało a potem przeżyli w takich warunkach.

Post autor: FanStefci »

mailo pisze:Dziwne było dla mnie że rozbili się samolotem i nic im się nie stało a potem przeżyli w takich warunkach.
Zapomniałeś, że to Moda? :lol: Nawet jakby zginęli w tym wypadku i zamarzli w bryle lodowej to i tak by za kilka lat wskutek globalnego ocieplenia roztopiliby się i ożyli. :twisted:

Post autor: mailo »

FanStefci pisze:
mailo pisze:Dziwne było dla mnie że rozbili się samolotem i nic im się nie stało a potem przeżyli w takich warunkach.
Zapomniałeś, że to Moda? :lol: Nawet jakby zginęli w tym wypadku i zamarzli w bryle lodowej to i tak by za kilka lat wskutek globalnego ocieplenia roztopiliby się i ożyli. :twisted:
::loll:: no masz racje to mozliwe w MNS:)

Post autor: Damians »

A pamiętacie w jakich warunkach Sally i Lauren lecieli samolotem nad jezioro Como? ::loll:: :mrgreen: ::loll::
Lecieli ostatnią klasą, jakiś facet obok Lauren ciągle wymiotował ::loll:: a na Sally ciągle wpadały jakieś bachory... ::loll:: ::loll::
A później była fajna scenka jak Stefa wrzuciła Sally do rzeki ,wsiadła na łódkę i miała płynąć do kościoła żenić się z Erykiem :mrgreen: , ale na środku rzeki łódź się popsuła ::loll:: ::loll:: ::loll:: i nie zdążyła!!!
Wtedy Eryk pomyślał, że Stefa go już nie chce i miał wrócić do L.A. a do jego prywatnego samolotu wślizgnęła się Lauren i odlecieli. A nad Grenlandią samolot się rozbił.....

Pamiętacie to????

Tak!! Świetne to było! ::loll:: Zwłaszcza ten lot samolotem. ::cojest:: To była jedna z najśmieszniejszych scen w historii Mody.. :)

Post autor: Robi »

Najciekawszymi odcinkami były sceny z Shilą np Jak zaprosiła cała rodzine Forresterów do domu Stephani i chciała ich zaszczelić albo kiedy tłukła Stephani w jej rezydencji to było zabawne . Ciekawe też było jak Schila próbowała utopić Lauren lub jak się rzucały krzesłami z Maggie. Ale najciekawsze będzie dopiero przednami kiedy Shila będzie do wszytkich szczelać i zabije psychiatr-nudziare Taylor lub wpuści do czyjegoś mieszkania pszczoły ale do czyjego to nie pamiętam!

To jest forum niespoilerowe mózgu!!!
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
SallyFan
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Byłbym niezmiernie szczęśliwy gdyby ktoś potrafił mi opowiedzieć historię Warwicków, oraz powiedzieć coś o Lauren :D

Post autor: Damians »

Oleg usuń spoilerowy post Robiego... :| ::chytry:: :wink:
compek
compek

Post autor: compek »

Damians pisze:A pamiętacie w jakich warunkach Sally i Lauren lecieli samolotem nad jezioro Como? ::loll:: :mrgreen: ::loll::
Lecieli ostatnią klasą, jakiś facet obok Lauren ciągle wymiotował ::loll:: a na Sally ciągle wpadały jakieś bachory... ::loll:: ::loll::
A później była fajna scenka jak Stefa wrzuciła Sally do rzeki ,wsiadła na łódkę i miała płynąć do kościoła żenić się z Erykiem :mrgreen: , ale na środku rzeki łódź się popsuła ::loll:: ::loll:: ::loll:: i nie zdążyła!!!
Wtedy Eryk pomyślał, że Stefa go już nie chce i miał wrócić do L.A. a do jego prywatnego samolotu wślizgnęła się Lauren i odlecieli. A nad Grenlandią samolot się rozbił.....

Pamiętacie to????
Wie ktoś jaki to rok?

Post autor: Adex-fan Brooke »

Oczywicie to rok 1997, niedawno to było na Tvp1
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Jimena
Jimena

Post autor: Jimena »

Ja mam pewne przeswity w pamieci o jakiejs dziewczynie tak jakby corce Forresterow ktora lezala tylko ciagle w lozku i sie nie ruszala ani nic i wygladala jak lalka.Jesli ktos z was pamieta cos takiego niech mnie oswieci co to bylo.A jesli nie to pewnie mi sie przysnilo :)

Post autor: wiwi »

Mówisz o Angeli, już była o niej mowa w tym temacie. Trochę późniejsze wątki z jej udziałem zostały opisane tutaj:http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t= ... c&start=60

Post autor: jahek »

SallyFan pisze:Byłbym niezmiernie szczęśliwy gdyby ktoś potrafił mi opowiedzieć historię Warwicków, oraz powiedzieć coś o Lauren :D
Chodzi Ci o związek Sheila i Jamesa czy Maggie i Jamesa Warwickow? To baaardzo długa historia w obu przypadkach :)
SallyFan
SallyFan

Post autor: SallyFan »

No, ja nie chce dokładnie, chce tak ogólnie w kilku linijkach :D

Pozdro dla Królowej :mrgreen: :: bow ::
ODPOWIEDZ