Brooke vs. Stephanie
Ktoś porównał Brooke do Amber te dwie panie nie mają ze sobą nic wspólnego. Różnią się wszystkim zachowaniem ,urodą ,uczciwością, wykształceniem, osobowością poprostu wszystkim . Amber nawet nie powinno się porównywać z nikim ani z Brooke ani z Taylor i resztą pań Kimberli Sally Macy i Stephani ale ta ostatnia pani ma coś wspólnego z Moorami.
Denerwują mnie porównania Brooke do Amber. Amber to przecież trochę młodsza Stefcia. Obie wysyłają wrogów do Europy i zrobiły inne podobne rzeczy, ale to dział NieSpoilerowy.Robi pisze:Ktoś porównał Brooke do Amber te dwie panie nie mają ze sobą nic wspólnego. Różnią się wszystkim zachowaniem ,urodą ,uczciwością, wykształceniem, osobowością poprostu wszystkim . Amber nawet nie powinno się porównywać z nikim ani z Brooke ani z Taylor i resztą pań Kimberli Sally Macy i Stephani ale ta ostatnia pani ma coś wspólnego z Moorami.
Brooke nigdy umyślnie nie krzywdzi Stefy. [/scroll]
-
belcia13
- Adex-fan Brooke
-
SallyFan
- Adex-fan Brooke
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Nie pisałem, że MYŚLAŁA I PLANOWAŁA, tylko, że ogółem swojego zachowania (którego nie zamierzam opisywać po raz milionowy) doprowadziła do eskalacji nienawiści Stefy. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.Adex-fan Brooke pisze:Jasne nic nie robiła tylko myślała jak pielęgnować wojne ze Stephanie to dobre
że zakochała się w Ridge'u, Eryku, Thornie to na pewno intryga rozplanowana na kilka lat
- Adex-fan Brooke
Żeby tak każdy czytał i oglądał B&B z takim rozumieniem jak jaFanStefci pisze:Nie pisałem, że MYŚLAŁA I PLANOWAŁA, tylko, że ogółem swojego zachowania (którego nie zamierzam opisywać po raz milionowy) doprowadziła do eskalacji nienawiści Stefy. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.Adex-fan Brooke pisze:Jasne nic nie robiła tylko myślała jak pielęgnować wojne ze Stephanie to dobre
że zakochała się w Ridge'u, Eryku, Thornie to na pewno intryga rozplanowana na kilka lat
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke