Remek nie wiem czy to prawda ale słyszałem kiedylś taka informacje: W serialu "Dallas" kogoś uśmiercono (jakiegoś faceta chyba raczej starszego). Zmarł on w szpitalu, ale potem chciano go przywrócić do życia (coś jak Taylor w MNS). I wmyślono, że bohater tak naprawdę nie umarł, tylko zapadł w śpiączkę, a wszystko to, co wydarzyło sie od wypadku do momentu przebudzenia było tylko jego snem!!! CZy to ,prawda czy to moze o inny serial chodzilo?
Tak to ten serial -chodziło o Bobbego. Jednak jeszcze większym wydarzeniem był odcinek w którym strzelano do JRa.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Z tym postrzałem niestety nie bardzo sie orientuje bo właśnie nie widziałem tych odcinków -ale chyba chodziło o to że było zaskakujące kto strzelał i czy JR żyje chyba.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Adex jesli ktos nie pyta Ciebie to sie nie odzywaj,chyba,ze masz na imie Remek.
Z postrzeleniem JR to byl najslynniejszy watek Dallas.Ogladalo to 76% widzow Ameryki co jest rekordem !!!!!! Bylo mnostwo podejrzanych,w tym rodzina.21 listopada 1980 o 22 00 cala Ameryka dowiedziala sie,ze postrzelila go siostra Sue Ellen-Kristin Shepard.Ten watek lecial na Polsacie.
[ Dodano: 2006-02-03, 12:02 ]
A co do Bobby'ego to nie byl to jego sen ,tylko sen jego zony Pameli.
Dobrze że w ogóle Polsat pokazał ludziom trochę odcinków "Dallas" - fajnie jakby wydali u nas na DVD. A śledził ktos na Wizji tv "Dallas"? Czy tam dali wszystkie odcinki?
Na Kabel 1 dopiero skończyli po raz drugi dawać "Dynastię" więc raczej nie.
A na mininova w każdy wtorek i środę po jednym odcinku "Dallas". Dziś wstawili odcinek 3 z 1 sezonu i to wersja DVD czyli krystaliczna. Swoją drogą fajna czołówka. Ile odcinków Polsat dokładnie wyemitował bo z tego co się orientuje serial miał aż 13 sezonów!
Wydaje mi się że Polsat dał coś ledwie ponad 100 a ściągasz ten serial? Ja sie w nim mniej-więcej orientuje -oglądałem ostatnie serie i pierwszą i epilogi oraz z różnych video z netu i zerknaia gdzieś wiem coś co w międzyczasie, ale spec nie jestem tu. Fajnie jkaby go jakaś stacja wyemitowałą całego. Nie był tak fajny jak "Dynastia", ale miał ciekawe sceny też, poza tym ma również miano kultowego -teraz podobno kręcą remake i Jennifer Lopez ma być Sue Ellen (w "Dallas" to grałą ją Linda Gray -Priscilla z "Mody na sukces"). W "Dallas" pojawiła się tez Lesley Ann Down (Jackie z "Mody na sukces" no i oczywiście Bobby -a w "Modzie na sukces" -Stephane nr 2 )
Tak ja ściągam ten serial, mam już 3 odcinki z 1 serii która miała tylko 5 odcinków Ale będę ściągał dalej, jeśli będę miał jakieś fajne scenki to wrzucę
No i co Alexander? masz coś?
Ja zapodam fotke małą:
A to znam je. Jak Ci się podobają? Potem serial trochę się rozkręcił, na początku to wyglądało bardziej jak każdy odcinek o innej fabule Lubie czołówke "Dallas", robiąc "Dynastię" wzorowali się