Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Wczoraj po raz pierwszy widziałam tą edycję "Nieustraszonych" gdzie startuja pary i już mnie wkurza ta dwójka z dolnego zdjęcia na poprzedniej stronie. Mam nadzieję, że nie wygrają :twisted:
Uwielbiam oglądać "Dom nie do poznania" zwłaszcza jak pokazują różnice sprzed i po remoncie. Chciałabym, żeby mi ktoś tak przerobił mieszkanie :)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Ale oni wybierają osoby: biedne; chore; z tragiczną przeszłością itp. itd. :)
Wiwi musiałabyś mieć ciekawe życie.
A od września 2006 w TVN miał być reality show "Królestwo" niestety ale program notował słabe wyniki w innych krajach i dlatego TVN się wstrzymuje. A chciałem zauważyć ,że program "Riket" odbywał się w Polskim zamku w Grodźcu. Gdyby ktoś chciał poczytać coś o tym reality show: http://riket.republika.pl/

Polecam podpisać edycje w sprawie 4 edycji BB w Polsce: http://www.petitionspot.com/petitions/b ... er4-poland
Ja bym obejrzał kolejną edycje BB bo mieliśmy dużą przerwę i przyda się kolejny BigBrother bo to najwspanialszy reality show.

A jeśli chodzi o "Taniec z Gwiazdami4" to podaje dokładną listę uczestników którzy na 99% wystąpią w 4 edycji:
Kaja Paschalska (aktorka)
Przemysław Sadowski (aktor)
Magdalena Wójcik (aktorka)
Joanna Liszowska (aktorka)
Piotr Andrzejewski vel Peter J. Lucas (aktor)

Z tancerzy napewno zatańczą:
Edyta Herbuś
Edyta Śliwińska
Piotr Kiszka
Michał Skawiński
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

wiwi pisze:Odpadła Tanya, ta dziewczyna która ciągle wymiotowała ;)
Całe szczęście ,nie lubiłem jej i dobrze wykrusza się grupa starsza
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Brooklyn

"Ryzykanci"

Post autor: Brooklyn »

Jutro kolejny odcinek na TVP 2. 8)
Awatar użytkownika
gregi

Post autor: gregi »

Alexander pisze:Ale oni wybierają osoby: biedne; chore; z tragiczną przeszłością itp. itd. :)
Wiwi musiałabyś mieć ciekawe życie.
A od września 2006 w TVN miał być reality show "Królestwo" niestety ale program notował słabe wyniki w innych krajach i dlatego TVN się wstrzymuje. A chciałem zauważyć ,że program "Riket" odbywał się w Polskim zamku w Grodźcu. Gdyby ktoś chciał poczytać coś o tym reality show: http://riket.republika.pl/

Polecam podpisać edycje w sprawie 4 edycji BB w Polsce: http://www.petitionspot.com/petitions/b ... er4-poland
Ja bym obejrzał kolejną edycje BB bo mieliśmy dużą przerwę i przyda się kolejny BigBrother bo to najwspanialszy reality show.

A jeśli chodzi o "Taniec z Gwiazdami4" to podaje dokładną listę uczestników którzy na 99% wystąpią w 4 edycji:
Kaja Paschalska (aktorka)
Przemysław Sadowski (aktor)
Magdalena Wójcik (aktorka)
Joanna Liszowska (aktorka)
Piotr Andrzejewski vel Peter J. Lucas (aktor)

Z tancerzy napewno zatańczą:
Edyta Herbuś
Edyta Śliwińska
Piotr Kiszka
Michał Skawiński
Z tych wszystkich jedynie kogo trawię to Magda Wójcik bo jest z niej fajna babka. Reszta do bani.
Kurcze, a tak chcialem aby byla Magda Modra :(
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Do listy TzG4 dochodzi nowe osoby(oczywiscie info. nie potwierdzone):
Kaja Paschalska
Joanna Liszowska
Magdalena Wójcik
Przemysła Sadowski
Peter J. Lucas
Michał Milowicz
Marcin Mroczek
Nobody does it better
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

To świetna wiadomość, że wystąpi Liszowska. Liczyłem na to od dawna.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Jak podaje "Fuckt" w 4 edycji "Tańca z gwiazdami" udział weźmie córka byłego prezydenta! Była Ola Kwaśniewska będzie Maria Wiktoria Wałęsa? Gdyby tak to wg wszystkich typowań gazet w 4 eydcji zobaczymy:

Kaja Paschalska
Joanna Liszowska
Magdalena Wójcik
Przemysła Sadowski
Peter J. Lucas
Marcin Mroczek
Maria Wiktoria Wałęsa

Wcześniej spekulowano ,że zobaczymy Michała Milowicza ale raczej nie potwierdziły się te informacje...
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Dzisiaj na Ryzykantach się tylko zdenrwowałem przez Ghalie i Teda ,przecież jak bedzie to oglądała żona Teda to się znim rozwiedzie :shock: i Ghalia o tym wie,więc po co ta afera
Powinni odpaść oboje jak najszybciej ,i tak jak na radzie usiądą starzy to każdy będzie głosował albo na Teda albo na Ghalie
i cale szczęście ,że nie odpadła chinka ,żal mi jej trochę :( :D
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Dobrze ,że odpadł Jed! Shii Ann o mały włos i by odpadła ale ciesze się ,że została. Dzisiejsza konkurencja bardzo mi się podobała, była żywa i wymagała wielu sprawności!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

No to wreszcie odpadła Ghalia z Ruzykantów, bo już mnie denerwowało jej zachowanie. I wydaje mi się, że troche sobie powymyślała, z tym że Ted się do niej dobierał, myślę, że chciała, żeby jej wszyscy współczuli i jej nie wyrzucali..widać przeliczyła się ::rad::
Tkk_Bolly

Tez jej nie zosiłem ,a jutro chyba będzie przemieszanie plemion , cale szczeście bo albo by odpadła Shii Ann albo Stephanie a obie lubię,teraz by się przydalo wywalić Erin albo Claya
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Wiedziałem, że Ghandia (nie żadna Ghalia ::kwasny:: ) zrobiła aferę, żeby odwrócić uwagę od siebie podczas rady. W końcu się do tego przyznała. Dobrze, że Chuay Gahn wygrali wkońcu. Szkoda jednak, że tak krótko cieszyli się wygraną. Mam nadzieję, że wygra ktoś z orginalnego składu Chuay Gahn. Niestety obawiam się, że może wygrać jakiś młody facet ablbo tamten dziadek. :roll:

edit:
Natknąłem się w necie na informację kto wygrał i jeśli ta osoba będzie taka jak do tej pory, to jestem mile zaskoczony. ::ke:: 8) Ogólnie jednak źle się stało, że wiem kto wygra. :?
Tkk_Bolly

Ja też wiem ,w tamtej edycji tez od poczatku wiedziałem ,że wygra Vecepia
i pomyslałem sobie ,że dla mnie miejsce 2. bedzie 1. i kibicowałem Neleh i dla mnie wygrała ona :wink:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Dzisiaj "Akademia seksu" o 23:15 w Polsacie, spodobał mi się ten program, może troche mało inteligentny ale moge przy nim wypocząć i posmiać się;)
Nobody does it better
ODPOWIEDZ