Tawny Moore
Tawny ma racje ,aby nie wysyłac fotek,rozumiem jej tok myslenia
Becky by chciała fotki co miesiąc albo później co tydzień póżniej by się chciała spotkać z Erykiem,a przeciez Eryk jak bedzie dorastac w miare uplywu czasu to zacznie cos rozumiec i moglo by sie cos wydac
Becky by chciała fotki co miesiąc albo później co tydzień póżniej by się chciała spotkać z Erykiem,a przeciez Eryk jak bedzie dorastac w miare uplywu czasu to zacznie cos rozumiec i moglo by sie cos wydac
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
To jest właśnie najlepsze.Marron pisze:Tawny mnie doprawia o głupawkę śmiechową. A zwłaszcza jek się wkurza i gada sama go siebie . I jak mysli o Becky. I jeszcze dadzą do tego ścieżkę dzwiękową . O boże !! ...
-
SallyFan
Tawny za wszelką cenę chce, aby jej córka miała to, czego nie miała w dzieciństwie. Zanim ją poznaliśmy, to Amber coś mówiła, że Tawny nie była dobrą matką, więć może chce się teraz zrehabilitować. Ale żeby za wszelką cenę było jej córce w życiu wygodnie ? Dużo pomaga Amber, ale i sobie. Widzimy przecież jak pławi się w luksusach córki.Trochę mi szkoda Becky, bo to jej dziecko, a ono powinno być przy biologicznej matce. Tawny nie powinna tyle kłamać. Z niej to jest chyba największa intrygantka serialu ... A miny świetne robi.
Nie tyle Amber, ile sama Twany mówiła o tym do Ricka w czasie ich pierwszego spotkania (w każdym razie jednego z pierwszych), jeszcze nim Amber urodziła. Opowiadała wtedy chłopakowi o ojcu dziewczyny - sympatycznym kierowcy ciężarówki, który uciekł z miasta na wiadomość, że będzie ojcem - i owszekm - przyznała, że nie była dobrą matką.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
No, i jakieś megahipersuperszybkie łącze, bo kilka zdjęć wysyłało się 3 sekundy.Logan pisze:Dziś do "Mody..." za sprawą Tawny zawitała nowoczesna technika. Widzieliście jak się chełpiła nowusieńką "piekielnie drogą" cyfrówką. No i ten laptop z podłączeniem do netu. Fiu, fiu powiało teraźniejszością. He, he, he.
- Adex-fan Brooke
Tawny ostatnio bardzo szpanuje...
Np. wczoraj do Stephanie powiedziała, że jak tylko Stephanie czegoś będzie potrzebowała, to żeby zawołała ją przez interkom...
Jaka ona obyta!
Jaka ona obyta!
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Oftop: pamiętam, jak jeszcze chyba w 1995 r. świeżo przyjęta do FC Michael Lai szpamował pocztą elektroniczną. I wtedy to rzeczywiści musiało być coś.
Co do szybkości, to Forresterowie wszystko mają najlepsze, to oczywiste.
Co do szybkości, to Forresterowie wszystko mają najlepsze, to oczywiste.
-
belcia13
Ja nie nawidzę Tawny, ona jest jeszcze gorsza od Amber! Ale właśnie przez nią chociaż troszkę polubiłam Amber, no bo w końcu takie geny, a jeżeli matka taka była, to Amber cos tam odziedziczyła, ale tylko część. A tak poza tym to ja nie rozumiem, jak ona możę obsmarowywać tak Becky, jeszcze niedość, że oddała to dziecko to czego ona jeszcze chce?? Biedna Becky nawet zdjęć im było żal wysyłać.
Nie chciały uruchomić efektu góry lodowej - dziś zdjęcia, jutro wizyty, pojutrze...
Gdyby Becky spokojnie siedziała w Paryży, to one pewnie nawet kibicowałyby jej karierze.
Gdyby Becky spokojnie siedziała w Paryży, to one pewnie nawet kibicowałyby jej karierze.