Najbliższy tydzień będzie gorący dla 'Y&R'. Katherine (tak, Chancellor) będzie miała pretensje do Jacka i Phyllis, że "grzebali" w komputerze Newman Industries. Kevin będzie próbował dowiedzieć się kto jest winny awarii. Natomiast pomiędzy Bradem i Sharon dojdzie do pocałunku. To ostatnie, bardzo mnie rozeźliło. Moim zdaniem, Brad robi wszystko, żeby "dopiec" Nicolasowi... Ciekawe też czy wyda się występek Phyllis
[ Dodano: 2005-12-10, 13:57 ]
Postarajcie się nieprzegapić "Żaru młodości" w najbliższym tygodniu... Jak mówi okładka najnowszego wydania "Soap Opera Weekly" dojdzie do "intymnych zbliżeń" między Phyllis i Nicolasem oraz Bradem i Sharon.. Może być ciekawie. Poza tym możliwe, że ruszy się już sprawa z Sheilą, Lauren i Michaelem.... Czy ktoś z Was słyszał już plotki jakoby Kevin miał opuścić serial?
Ja juz zgubilem wątek o co tam chodzi, pamietam jedynie watek jak 16. letnia Newmanówna miała romans z jakimś młodym facetem i sex, rozprawa w sądzie, wieżieńie, rozstanie, gniew rodziców itp itd. Wlascie YR bylo w polsce ktrótke chyba ze 3 lata nawet 1000 odcników nei wyemitowali.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Ta młoda Newmanówna to Victoria Właśnie wyczytałem, że Tom ma być zastrzelony Szkoda, bo podoba mi się jego postać. Już wierzyłem, że namiesza jeszcze w życiu Glorii...
[ Dodano: 2005-12-23, 18:49 ]
...chyba, że tylko go postrzelą -sam nie wiem
B@rtuś, w ostatnich odcinkach, MacKenzie zamieszkała u J.T., wraz z Kevinem i Scottem. Oboje byli tym bardzo podekscytowani. Tymczasem Kay odwiedziła J.T. i odbyła z nim szczerą rozmowę na temat Kenzie. Ciężko było jej się pogodzić, że wnuczka zamieszka z chłopakiem bez ślubu, ale Jill uświadomiła jej, że czasy się zmieniły... J.T. pomaga też w poszukiwaniach Toma, Paul'owi i Ashley. Fotki wybiorę ładne i dam później...
Martin, a co z Lauren i Sheilą. Niedawno Eric był na ślubie Lauren, przebiegł bez zakłóceń? Sheila niczego nie zrobiła? Powiedz proszę co się dzieje z tymi dwiema postaciami. Dzięki
B@r - J.T. już w tym tygodniu poprosi Kevina i Scotta żeby się wyprowadzili!!!
Wiwi - Na podróży poślubnej Michaela i Lauren doszło do eksplozji. Michael desperacko szuka z policją Lauren, ale nie moga jej zlokalizować. Sheila i Lauren są obie więzione przez Toma. Tom odkrył juz tożsamość Brendy/Jennifer i wie, że to Sheila Carter... Lauren też rzuciła się na związaną Sheilę i próbowała ją udusić. Na tym skończył się ostatni odcinek który oglądalem. Teraz mam aż trzy w polu.. ale ściągnięte więc lada moment zobaczę i dalej napiszę.. ok? Pozdrawiam
Wiwi ja może pomogę więcej bo oglądałem wszystkie odcinki od ślubu i obiecałem video, więc w teraz w Y&R jest bardzo ciekawie w tym wątku ponieważ doszło do jego tak jakby finału -aczkolwiek to nadal nie koniec wątku (jak myślałem na początku), a więc tak: Lauren nadal nie miała szansy poznać tajemniczej przyjaciółki syna -Brendy, zaczęto mieć tez podejrzenia kim jest Jennifer (oczywiście te kobiety to Sheila). Ślub Lauren i Mchaela (pięknej pary) na szczęście odbył się bez większych zakłóceń (na przyjęciu tylko wybuchła chwilowo panika -ale okazało się że nic złego się nie dzieje -problem z prądem), był Eryk -życzył Lauren wszystkiego dobrego, Scott dał matce w prezencie swoją i Brendy powieść - Lauren zabrała ją na swoją podróż poślubną (powieść ta to historia Lauren i Sheili i małym Scottym -ale oczywiście Sheila jako Brenda powiedziała Scottowi że to jej historia a on nigdy nie miał szansy dowiedzieć się o istnieniu Sheili w życiu Lauren). Michael i Lauren wybrali się jachtem w podróż poślubną, Lauren odmówiła pływania i Michael wybrał się sam z ich o ile zrozumiałem przyjacielem i ochroniarzem, Lauren zabrała się z zaciekawieniem do czytania opowieści syna -wreszcie z przerażeniem odkryła iż to jest jej historia i wtedy pojawiła się przed nią Sheila!!... a co dalej (a dalej akcje) zobacz ty i inni na tym video z odcinka z 14.12.2005 : http://rapidshare.de/files/9711449/-Y_R ... 5.wmv.html
a co dalej to juz właściwie trochę opowiedział Martin - Lauren i Sheila sa razem więzione!
a oto fotki ze ślubu:
Lauren ze swoją matką i synem:
Eryk na ślubie:
Lauren i Michael z muzykiem, który pięknie grał na weselu:
tapeta ślubna:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Co jeszcze ciekawsze jak napisał Martin Tom więzi je obie -doszło już do jednej bójki, obie próbowały go przekonać aby stanął po ich stronie (on nie nabiera się na sztuczki Sheili bo w końcu chciała go wysadzić w powietrze). Sheila więc namawiała nawet lauren aby były przeciwko niemu, dobrze że tom nie jest morderczy jak Sheila i uratował Lauren -jednak chyba nie wie co dalej z nimi robić i trzyma je razem w zamknięciu ku ich rozpaczy i wściekłości a przecież są święta! Co za koszmar że obie razem je spędzają! Natomiast w Genoa City Michael, Kevin i Scott pogrążeni w smutku otwierają prezenty od Lauren.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zapomniałem wam całkiem powiedzieć że w Y&R wyjaśniło się coś ważnego odnośnie Sheili -teraz jak siedzi przez święta zamknięta z Lauren opowiedziała jej oczywiście że to ona stała za zatrutym naszyjnikiem, że była wtedy na dachu gdy Lauren miała halucynacje. Ona była Jennifer oraz przyjaciółką Scotta - Brendą. Lauren zapytała też jak to, iż widziała ją z Michaelem w zakładzie zamkniętym i Sheila powiedziała że to Sugar! (Sugar była w B&B strażniczką z więzienia, która pomogła uciec Sheili po tym jak siedziała za zabicie Taylor i na Calixto więziła Ridge'a, Nicka i Brooke). Sugar upodobniła się do Sheili przez operację plastyczną! Najwyraźniej Sheila ją jakoś wykołowała skoro ona obląkana została uwięziona zamiast Sheili, szkoda tylko że Sheila nic nie powiedziała co stała sie z Dianą (jej i Massimo córką). Lauren ostrzega Toma że Sheili nie może wierzyć. Rozmowa zeszła też na zmarłego dawno Scotta Seniora -ojca Scotta (zmarł w B&B-może pamiętacie?). Lauren tłumaczy teraz Sheili czym jest prawdziwa miłość, mówi że to co ona ją nazywa to obsesja, być może cos zaczyna do Sheili docierać...
Ej czasem Lauren nie skumplowała się z Taylor poza planem?Widać, że Lauren musiała wziąść wizytówkę chirurga plastycznego, który oszpecił Hunter.
Jestem ciekaw po której stronie stanie Tom, czy Lauren czy Sheili?Mam nadzieje, ze Crazy Sheila dostanie za sowoje, bo Lauren juz dośc przez nią wycierpiała!!
Zastanawiam się jednak gdzie podziała się Diana??
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!